Stefan Fileaţă, cunoscut drept “agresorul de la Nana”, a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel Craiova, la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru delapidare alături de doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia.

gorilele-lui-udrea-au-brutalizat-o-femeie-in-varsta-in-comuna-nana-18481463

Decizia instantei a fost luată după ce Ştefan Fileaţă a renuntat la apelul pe care l-a depus împotriva sentin?ei Judecătoriei Târgu Jiu, care îl condamnase, în iunie, la patru ani de închisoare în dosarul în care a fost judecat pentru delapidare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe de altă parte, judecătorii Curţii de Apel Craiova au admis apelul Parchetului la sentinţa din iunie si au modificat în parte decizia instantei de fond, retinând în sarcina inculpatilor circumstanta agravantă că toţi trei au participat împreună la comiterea infractiunilor pentru care au fost judecaţi.

Fileată a fost obligat la plata sumei de 400 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare, lui fiindu-i scăzută din pedeapsa finală perioada de arest preventiv.

Sentinta Curtii de Apel Craiova este definitivă.

În 18 iunie, Ştefan Fileaţă a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la patru ani de închisoare în dosarul în care a fost judecat pentru delapidare alături de doi angajati ai Complexului Energetic Oltenia. Decizia a fost atacată cu apel de Fileaţă şi de procurori.

În acest dosar, Ştefan Fileaţă a fost trimis în judecată alături de doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, Marin Vătuiu şi Dan Liviu Popescu, după ce la începutul anului au fost implicaţi într-un furt de fier vechi de la cariera Peşteana.

Inculpaţii şi-au recunoscut faptele de care au fost acuzaţi, magistraţii de la Judecătoria Târgu Jiu condamnându-l pe Fileaţă la un an de închisoare pentru complicitate la delapidare. Bărbatul mai avea însă o condamnare cu suspendare de trei ani, decisă anul trecut, iar prin sentinţa Judecătoriei Târgu Jiu magistratii au contopit cele două pedepse în una de patru ani de închisoare.

Stefan Filea?ă a fost arestat preventiv în 19 ianuarie, fiind eliberat în 14 martie, când judecătorii au dispus măsura controlului judiciar.

În luna mai, bărbatul, recidivist fiind, a agresat o femeie în timpul unei vizite electorale făcute de Elena Udrea în comuna Nana din judetul Călărati, încălcând astfel conditiile eliberării sale. Din 14 mai, el este în arest preventiv în acest dosar.

rXQ2fxQ7F8i_2L
Ştefan Fileaţă a fost, de asemenea, arestat pentru câteva săptămâni în vara anului 2012. El a fost reţinut chiar în ziua alegerilor locale, la care a participat în calitate de candidat pentru funcţia de primar al comunei Curcani, fiind acuzat că, împreună cu mai multe persoane, a distrus urnele pentru buletinele de vot în mai multe secţii de votare din localitate. În urma scandalului, alegerile au fost reluate două săptămâni mai târziu, primar fiind ales Aurică Gazu, candidat din partea USL.

 

3 COMMENTS

  1. ,,,,De moment ce nu le pasă de popor acestor reprezentanţi ai justiţiei, nu iau măsuri prin ceea ce au învăţat la facultate-legislaţia aplicată, aplică legea pe ici pe colo cu discriminare, pe unde vor şi cum vor, înseamă că, abia aşteaptă să se revolte poporul, să-i ia la ologeală, să-i fugărească din instituţiile unde ocupă scaunele şi încasează veniturile!!! poate că nu aşteaptă asemenea acţiuni, nici nu ştii de unde sare gloata pe gîtul lor!!!””

  2. pt faptele antisociale sa intre la pirnaie inclusiv gorilele basanului si ale acolitilor din clica portocacalie

Leave a Reply