paste 075

Marea Neagra, a doua zi de Paste. 

 

paste 076

 

 

paste 077

Frumoasa, nu-i asa?

 

 

 

27 COMMENTS

 1. Mult mai curata decat va fi la vara cand va fi asediata de foarte multi turisti, intre care la fel de multi fara educatia elementara de a lasa curat in locul pe care l-ai folosit…

 2. Marea e frumoasa dar ai vazut Mamaia ? A transformat-o Mazare in Drumul Taberii….Face sambadrom adica si-a bagat in PUZ-ul Constantei toate fanteziile de boschetar neimplinit.A facut dintr-o Statiune curata, linistita cu spatii verzi si vedere la mare si lac un fel de buncar in care Cluburile si carele alegorice sint la Putere.Kitsch-ul e la putere. In schimb constantenii au cele mai mari facturi la orice.Sa compenseze subventiile date boschetarilor din H.Coanda ! Revin,da,marea filmata spre larg este unica imagine frumoasa care ne-a mai ramas intr-o tiganie cu iz brazilian care ne asteapta din acest an incolo.

 3. Asta înainte să vină țăranii cu tz de 1 mai să inunde plaja cu flacoane de bere și hârtie igenică folosită și prezervative

 4. De cand am iesit la pensie…n-am mai vazut-o!!….sa tot fie vreo 9 ani….he he he …viata de pensionar in Romania!

 5. Odihna placuta in mica vacanta sa aveti dar sa va concentrati sa-i tineti sub observatie pe fostii si actualii politicieni care numai pentru binele oamenilor nu se obosesc sa lucreze. Sunt atat de multe nedreptati despre care daca vorbiti se observa ca se mai rezolva cate ceva. Se lucreaza la regionalizarea Ministerului de finante, le-au dat preaviz la oameni inainte de Pasti si dupa 30 de zile de preaviz se organizeaza concurs pentru posturile scoase pe noua structura care apartine de regiune dar s-au inmultit posturile pentru sefi de birou si sefi de servicii (au cate 3 oameni in subordine sefii de birou) si se reduc locurile pentru cei care muncesc efectiv. Nu s-a mai tinut cont de profesionalism de nimic, de cheltuieli mai mari cu deplasarile si cu cazarea spre orasele din care este coordonata regiunea. Sefii de servicii sunt numiti de prefect deci totul este politizat? Intrebati-l pe domnul Dragnea cine raspunde de regionalizarea aceasta si cum s-au gandit sa o faca.

 6. Jurnaliştii(mizerabil!a treia zi de Paşte) spun cu tărie despre aceste zone inundate http://www.antena3.ro/romania/codul-rosu-de-inundatii-din-teleorman-ridicat-cod-portocaliu-in-giurgiu-si-galben-in-trei-judete-251034.html: ,,este colegiul unde a fost ales senator Crin Antonescu”. Parcă nu se ştia de la început că cele mai problematice colegii sunt alocate celorlalte partide, nicidecum PSD-ului cu ai lor ! Dacă fondurile sunt date de guvern pe criterii politice, cum să îi ajute Antonescu pe concetăţeni, cu vorbe, cu minciuni ? Ceea ce s-a preconizat a fi asigurarea caselor, s-a dovedit că e strict politic, banii au ajuns în mare parte în campaniile electorale, sau, şi, a excrocilor, la fel ca în sănătate şi educaţie. Guvernul să mai taie din cheltuielile pentru alegeri şi să direcţioneze spre zonele calamitate, spre oameni, nu spre excroci ! De ani de zile,,se fac, se spun, se…, “de fapt nu se face nimic şi banii/fondurile sunt în mîinile excrocilor, a politicienilor, a susţinătorilor politici…

   • Teleormanul nu e republica bananiera Dragnea? Adica trebuie sa dam cezarului ce-i al cezarului, nu cotita dupa plop 🙂

   • @Radu: Nu e vorba desre,,precizarea cui e colegiul”, este vorba, strict, de pămîntul ţării, de poporul, de toţi reprezentanţii guvernului, de ciorovăiala asta între politicieni. În loc să pună mîna la treabă, se ceartă, aruncă unii pe alţii vina. Oameni înţelepţi: este ţara noastră, este pămîntul din moşi strămoşi, este a nostru, nu e a unui individ oricare ar fi el! Poporul este al ţării noastre, chiar şi jurnaliştii-majoritatea, sunt tot ai ţării noastre, trebuie să-i urnim în forţă pe toţi politicienii, la ei sunt fondurile absolut, toate(exprimarea jurnalistului ,,că populaţia şi reprezentantul lor nu au luat măsuri contra inundaţiilor” m-a deranjat rău, aşa, ca a III-a zi de Paşte, nu era vorba de A3, dar exprimările sunt molipsitoare). Ce putea face aceste 2 categorii contra inundaţiilor???

 7. Apropo, academicianul Constantin C. Giurăscu, în emisiunea Laurei Chiriac, cu regret spunea că, pe vremurile de dinainte de ’89, pe timpul “proştilor” ăia de comunişti, cu 2000 de lei, puteai merge liniştit câteva zile la mare şi câteva la munte. Ştie cineva ce se poate face astăzi cu 2000 lei?! Numai prin această “performanţă” şi ne putem da seama cât de departe suntem de vremurile bune. Bine’nţeles c’o să-mi sară’n cap “democraţii”. Când mă refer la vremurile “bune”, mă refer strict la posibilităţile materiale ale TUTUTOR celor ce aveau un loc de muncă. Şi, fiţi siguri, dragi tineri, că aceştia erau majoritari. Aceştia au muncit toată viaţa ca să ajungă la cheremul escrocilor “doctori” în toate cele, mai ales în economie şi drept. Nu contest superioritatea zilelor noastre, dar, în nici un caz cu referire la viaţa de zi cu zi a oamenilor ce muncesc onest. Eu, de exemplu, am un salariu de 1.100 ron brut. Tot atâta aveam şi în 2010. Poate-mi spune şi mie madam Rovana Plumb de ce atunci când creşte salariul minim pe economie, nu creşte şi al meu, proporţional?! Vrăjeala asta cu mărirea salariului minim, nu face altceva decât să mă apropie de acesta, nu să-mi îndulcească viaţa. Ce, eu n-aş vrea să merg la mare, ce, eu n-aş vrea să merg la munte, ce, eu n-aş vrea să merg în Deltă, ce eu n-aş vrea să merg undeva în concediu?! Pe timpul “dictatorului” îmi permiteam, având un salariu de 2.300 de lei, să stau o săptămână, cu prietenii în Deltă, la pescuit. Concluzie: înainte de revoluţie aveam 2.300 lei salariu, iar astăzi, am 1.100, brut. Unde e evoluţia?! Când voi avea un salariu raportat corect la cel de dinainte, atunci poate voi ajunge şi eu la mare. Post mortem, desigur, ca şi mulţi dintre dv..

 8. mda, vazut si eu, intr-adevar mi-era dor de mare 🙂 tot in a doua zi de Pasti, la Mamaia :). ati fost la Mamaia?? un adevarat santier acolo, nu cred ca ne vom bucura de Mamaia la vara, nu termina ei la ce e acolo…de 1 mai, nici atat. mai ales ca mazare are oaresce probleme, nu prea cred ca mai trage tare la lucrari.

 9. Dosarul lui Berbeceanu de la Alba are radacini adanci la Olt unde Criminalii GRUPUL INFRACTIONAL al celui mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est au fabricat Dosarului 10882/311/2010 si Dosarul 10642/311/2012.unde sunt implicati magistratii de la Judecatoria Slatina, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina si procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, precum si ofiterii de politie din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor din I.P.J. Olt.
  DNA-ul Serviciul Teritorial Craiova si Parchetul de pe langa CURTEA DE APEL CRAIOVA apara criminali GRUPUL INFRACTIONAL nou format care fabrica dosare penale platind martorii cu 10.000 lei/persoana.
  Dosarul nr. 10882/311/2010, si Dosarul nr. 10642/311/2012 sunt o facatura care pute insuportabil si duhneste a coruptie si ticalosie, manevrata de procurori de la Tribunalul Olt si politisti de la Serviciului de Investigare a Fraudelor ai Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
  Toate documentele sunt false fiind intocmite de „ artizanii maşinaţiilor infracţionale care au o îndelungată practică în cercetarea infracţiunilor economice” respectiv Comisarul sef Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulica, Scms de politie Corman Gabriel si alti, ajutati de procurorul Marin Calusaru promovat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova pentru fapte de coruptie .

 10. Sunt nascuta la Constanta si am, probabil, marea in “memoria interna”. In 2007, cand am ajuns din nou la mare dupa ce nu o mai vazusem din 1990, am fost neplacut impresionata de mizeria din apa, de duhoarea de tutun statut a nisipului, de faptul ca puteam intra in apa pana-n ora 8 dimineata. Nu am mai incercat, de atunci, sa vad daca s-a schimbat ceva. Din punctul meu de vedere buna purtare a romanilor este in cadere libera si grija pentru mediu exista doar in fonduri care se evapora fara urma, nepasare si legi inexistente sau, daca exista, neaplicate.

 11. Este cea mai frumoasa mare!
  Si asta pentru ca este marea parintilor mei,este marea copilariei mele,mi-a ascultat bucuriile si tristetile,sperantele si dezamagirile,este cand albastra,cand verde,cand neagra,dar intotdeauna uimitor de frumoasa!O iubesc enorm,chiar daca de multe ori este chinuita si neglijata de trecatorii vremelnici de pe aceste tarmuri.

Leave a Reply