Dupa doar 20 minute petrecute in interiorul Parchetului General, Traian Basescu a plecat in graba, refuzand orice declaratie pentru jurnalisti. Surse judiciare spun ca Basescu a fugit de confruntarea cu avocatul Lucian Bolcas, cel care o reprezinta pe Gabriela Vranceanu Firea.

Basescu ramane suspect.

 

8 COMMENTS

 1. Am avut dreptate Radu Tudor când am scris că doar 5 minute va sta Băsescu.Ceea ce pentru unii români a fost destul asta a oferit Băsescu,5 minute de a arunca în el cu ouă,apoi PA!

 2. Halal surse …
  I-o fi frica basescului de Bolcas. Cica era-n carti candva pt. un post la CC … dar s-a retras. Pacat. Era o ,,monă” de inceredere acolo … bineinteles in serviciul nostru …
  Daca numai cateva clipe suntem realisti ne dam seama ca basescu nu intra si nu iese cand vrea de la Parchet.
  Ca a iesit deja dupa 20 min. fata de alti care stau cu orele poate da de inteles ca o fi vorbit probabil cu Nitu … si s-a rezolvat
  Oricum o sa vedem cum decurge spectacolul asta de prost gust …

  • Bolcas ” … bineinteles in serviciul nostru …” . Sper ca va refereati la faptul ca maestrul ar fi fost in serviciul cetatenilor. Acesta este intelesul cuvantului “nostru”, nu intr-un inteles partinic, sper.
   Cred ca incepe sa devina cat se poate de clar pentru toata lumea, nimeni nu poate fura statul, iar cei care au facut-o vor ajunge intr-un fel sau altul sa plateasca.

 3. Dacă aş fi judecat eu procesul sau poate mulţi ca mine ar fi primit o pedeapsă încît să nu-i mai trebuiască să deschidă botul pentru a urla. în plus i-aş fi dat complementar pe lîngă sechestru pe bunuri şi vînzarea lor interzicerea unor drepturi pe o perioadă nelimitată inclusiv de a mai juca/presta rolul politic! pedeapsă mult mai dură decît se lua în perioada comunistă!

Leave a Reply