Iata imaginile asteptate de 10 ani pentru abuzul de putere, traficul de influenta, santajul si amenintarile practicate in mod constant de Traian Basescu : intrand pe usa Parchetului General unde este anchetat ca suspect.

2

3

 

8 COMMENTS

  • Un judecator a comentat cu cateva minute in urma la tv si a spus ca Bashinescu nu va fi condamnat pentru cele doua acuzatii(santaj si amenintare).
   Intrucat legea prevede ca santajul si amenintarea nu s-au facut DIRECT ci doar prin intermediul PRESEI ! Ceea ce nu va fi condamnabil !
   Ce sa mai zic ? Iata, inca odata va scapa ! Pfff !

 1. NU E DEAJUNS! VREM ANCHETE ŞI PEDEPSE PLUS SECHESTRU PE BUNURI ŞI VÎNZAREA LOR! PREA MULTĂ BĂTAIE DE JOC LA ADRESA ACESTEI ŢĂRI ŞI LA ADRESA ACESTUI POPOR CHINUIT DE MAFIA LUI ŞI A LOR! DREPTATE PÎNĂ LA CAPĂT! NU?

 2. Senzații tari asemănătoare cu atingerea orgasmului m-au cuprins când i-am văzut pe mulți din super-ticăloșii și super nesimțiții ăștia în sfârșit făcând pe victimele în arest.
  Dar să-l văd pe Băsesu,așa,cum nu îmi oferă absolut nici o satisfacție.El tot ne-a tăiat salariile,el tot a făcut tâmpiți elevii școlilor din România,el tot râde în cele din urmă.
  Rămânem cu fostul guvern PDL aprobat de Iohannis,chiar dacă am scăpa de un om politic slab Victor Ponta care l-a ajutat pe Băsescu să strivească suveranitatea poporului și a țării prin tot felul de negocieri epurile,minciuni prin care să se constate o creștere economică ne simțită de români.
  Dacă Băsescu va fi arestat,mult timp nu-i vom mai auzi hoanga cee,dar abuzurile DNA-ului în general împotriva cetățenilor României vor continua deoarece aceste măsuri,din punctul de vedere a DNA au funcționat în a opri politicul (asta vrea și a reușit Băsescu să le impută procuror’lor) și deci sunt accetate măsuri abzive pentru a opri cetățeni periculoși.
  Băsescu poate pleca la pușcărie cu ideea care ne-a impus faptul că toți politicienii sunt corupți(total fals căci majoritatea sunt proști doar și lacomi exemplu Mazăre,Vanghelie,Ponta,Boc,Blaga,etc)
  “Băsescu la Pușcărie” e ultima carte a lui Băsescu,o joacă iar acum a câștigat definitiv și irevocabil împotriva tuturor care-l detestă

 3. Joc de glezne. Procesul acesta este ultima grija a lui Basescu. E ca si cum ai judeca un tradator de tara pentru calomnie. Nu cred ca Basescu va ajunge in inchisoare, e protejat si nu de SPP…
  Cert este ca in Romania s-a generalizat acest cancer numit coruptie si ne mai trebuie poate inca 25 de ani poate ca sa recuperam(si banii si timpul pierdut) si sa-i pedepsim pe cei care au jefuit. Asta numai in cazul in care procuratura si justitia isi va face treaba. Sunt un optimist-sceptic.Ramane de vazut.

Leave a Reply