Potrivit www.pressalert.ro, evaluarea internă pentru stabilirea candidatului PNL Timiş pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş la alegerile din acest an s-a finalizat.

Vă reamintim că scorul final al fiecărui candidat a constat din 20% votul BPJ, 20% votul primarilor, 40% munca în partid şi 20% votul dat de copreşedinţii PNL Timiş Nicolae Robu şi Dan Popa.

Nu mai puţin de nouă liberali şi-au depus candidatura pentru acest post, însă lista rezultată ca urmare a aplicării primelor două criterii a inclus peste 40 de nume.

Conform listei apărute săptămâna trecută Alin Popoviciu a fost favoritul primarilor, în vreme ce primul clasat, conform votului dat în BPJ, a fost Lucian Blaga. Trebuie spus că Marian Vasile, susţinut de primarul Nicolae Robu în cursa internă pentru şefia CJT, s-a clasat abia pe locul 15. Însă, cei doi copreşedinţi au anunţat că lista finală va arăta un clasament complet diferit, din cauza faptului că nu toţi cei evaluaţi doresc să între în cursa respectivă.

Conform unor surse, deputatul Alin Popoviciu, care este anchetat de DNA pentru infracțiuni de corupție, se află pe primul loc în lista finală. Al doilea clasat este Alin Nica, primarul comunei Dudeștii Noi, urmat de consilierul primarului Nicolae Robu, Marian Vasile, şi de Sorin Supuran.

UPDATE Urmare a analizei făcute de conducerea PNL, a fost întocmit clasamentul final al celor înscrişi în cursa prin care se desemnează candidatul partidului la şefia CJT. Lista va fi trimisă la București, iar candidatul pentru șefia CJT se va alege de la nivel central. Lista a fost votata cu 112 voturi pentru, 10 împotrivă şi 5 abţineri.

Conform surselor PRESSALERT.ro clasamentul arată astfel: Alin Popoviciu 87,26 Alin Nica 83,61 Marian Vasile 82,54 Sorin Supuran 76,16 Nicu Bitea 73,61 Bogdan Ghelbere 73,50 Cosmin Costa 73,26 Ciprian Bogdan 71,35 Liviu Borha 67,64 Cosmin Buboi 67,59 Liviu Cocean 67,23 Lucian Blaga 66,96 Viorel Coifan 66,44 Liliana Oneţ 66,39

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/03/surse-anchetatul-de-dna-alin-popoviciu-favoritul-pnl-pentru-functia-de-presedinte-al-cj-timis/

==================

‘Echipa PNL este una foarte puternică, noi chiar am demonstrat că am fuzionat. Sunt deopotrivă oamenii care au muncit în partid, mulţi dintre ei poate nu sunt pe locuri eligibile, dar cred că fiecare dintre cei de pe lista CJ va munci la fel ca şi cei care sunt pe locuri eligibile, pentru că suntem o echipă unită’, a declarat joi, pentru AGERPRES, Alin Popoviciu.

Lista urmează să fie validată de Biroul Politic Naţional al PNL.

Întrebat de AGERPRES dacă respectă regulile de integritate impuse de PNL candidaţilor, în condiţiile în care a fost cercetat în dosarul cunoscut sub numele de ‘Aeroportul’, pentru fapte de corupţie, Popoviciu a replicat: ‘Dosarul în care am fost cercetat de DNA a plecat mai departe, se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar a plecat fără mine şi fără Constantin Ostaficiuc. Nu sunt în acel dosar. Se poate verifica. Au fost trimişi în judecată trei-patru oameni, dar fără mine şi fără Constantin Ostaficiuc. (…). Eu, în alt dosar, nu sunt cercetat’.

===================

In anul 2012, cand proteste masive au dus la caderea guvernului Basescu-Boc, deputatul PDL Alin Popoviciu a declarat ca “si-ar dori sa comenteze inchiderea Antena 3”

 

2 COMMENTS

  1. Pe asta onor DNA nu-l ascunsese ? Dupa stiinta mea si asta era anchetat pentru nu stiu ce matrapazlacuri.

  2. Trebuie ca timişorenii să-i dea o palmă cu piciorul sănătos.
    Dar ăsta parcă fuse un escroc de mare clasă!
    Gata l-au spălat instituţiile statului?

Leave a Reply