Preşedintele CSM a reclamat-o la Inspecţia Judiciară pe Monica Macovei, după ce aceasta a declarat că CSM este un fel de mafie a Justiţiei, care acoperă tot ce e rău în sistem.

Judecătorul Mircea Aron a considerat că atacul virulent al europarlamentarului i-a afectat imaginea şi reputaţia de şef al instituţiei. În aceeaşi emisiune, Monica Macovei a fost la fel de vehementă şi faţă de propunerea ca numirile Procurorului general al României, al şefului DNA şi al şefului DIICOT să fie făcute de către CSM.

Europarlamentarul susţine că aceste propuneri ar trebui să fie făcute în continuare de Ministrul Justiţiei.

De altfel, Monica Macovei a fost cea care a luat această prerogativă de la CSM în 2005, când era ministrul Justiţiei.

3 COMMENTS

 1. In loc ca lucrurile sa fie transate legal, institutional toate au luat o turnura personala, de vanitati sau orgolii prost intelese.

 2. Off-topic:

  Nea Radule,

  Vezi ca astia de la postul tv al DNA-ului, Digi 24, dau reclama cu niste mascati care se lupta cu unii fara fete care ii ataca si textul este: “Teroarea si coruptia ucid!”. Sa intelegem ca sunt unii care terorizeaza mascatii si DNA-ul, sau despre ce e vorba in acea reclama deosebit de inepta? Sau poate ca astia de la Digi 24 vor sa ne transmita ca s-au nascut terorizati in cap?! Pa

  P.S. A precizat si Mircea Badea aseara in emisiunea “In Gura Presei”, a remarcat si el idiotenia dreac! Iti dai seama… Romania, o tiganie de tara in care se vinde de dimineata pana seara numai frectie cu coruptia/anticoruptia. In rest, case pentru tineri, locuri de munca pentru fraieri, vrajeli, astea n-ai sa vezi! Se discuta despre cine sa faca interceptarile, iti dai seama! Parca oamenii din interceptari isi platesc facturile si mananca interceptari pe paine dreac! Vai mama noastra!

 3. Şi credeţi că vorschimba ceva ei?
  Amintiţi-vă de referendumul 2012 şi de povara celor 2 milioane de voturi furate, de amenda primită de madam”500 lei” pentru ilegalităţi despre care cred că s-a anulat prin hotărîre judecătorească definitivă, ca de obicei!
  Iar am ajuns milogi şi neputiincioşi, dar tot din cauza noastră plantaţii în scaune şi funcţii: ”În genunchi mă-ntorc la tine, nici tîrîş nu te-aş primi”!

Leave a Reply