Kereskenyi Sandor, consilier județean, susține că ar fi “o greșeală impardonabilă” ca stadionul din Satu Mare să se numească Daniel Prodan, în memoria fostului fotbalist din Generația de Aur. El a spus de asemenea că Prodan a fost un fotbalist modest și se îndoiește de capacitătile sale morale și intelectuale, scrie DC News.

“L-am cunoscut personal pe Daniel Prodan și de departe nu era un fotbalist atât de mare cum am auzit chiar aici. Era un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut”, a spus Kereskenyi Sandor, consilier județean din partea UDMR.
Consilierul județean a făcut și o serie de remarci scandaloase.

“In ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale… despre astea am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să inițiem sau să cădem în această greșeală ridicolă, dacă nu impardonabilă și să inițiem un cult unui nepotrivit”, a declarat consilierul județean din Satu Mare, Kereskenyi Sandor, conform dantanasa.ro

3 COMMENTS

  1. USL a fost o greșeală ! Greșeala lui Ponta ! PNL-ul sub numele Crin Antonescu era un PNL adevărat , performant.Lăcomia și băsizmul lui Ponta au distrus o alianță ! Ponta era premier , Băsescu avea mai multe șanse să fie demis , Antonescu era președinte acuma.Asta nu se putea întâmpla nu-i așa domnule Ponta ?

Leave a Reply