Marti la ora 17,00 are loc sedinta de plen a Parlamentului pentru votul privind validarea propunerii persedintelui Romaniei Klaus Iohannis ca Mihai Razvan Ungureanu sa devina noul director al Serviciului de Informatii Externe.

PNL are nevoie de 280 de voturi pentru validare, avand 187 de senatori si deputati membri PNL. UNPR are 55, UDMR 25, Minoritatile 17, Neafiliatii 30.

PSD as declarat ca nu voteaza propunerea, iar ALDE a transmis prin vocea presedintelui Calin Popescu Tariceanu ca nu participa la vreo sedinta a coalitiei avand ca subiect votul pentru Ungureanu, cerut insistent de premierul interimar Gabriel Oprea, general de justitie militara cu patru stele.

 

12 COMMENTS

 1. se reface turma sau mai bine zis isi primesc posturile (tara) inapoi
  dar nu va faceti griji d-le Tudor ca nu o sa scada ratingul … are cine trebuie grija de asta, fiti linistit
  Noroc cu interes national ca se limpezesc apele legat de ce se intampla in zilele noastre.
  V-ati prins nu, ca cele 2 tabere-s gata formate (populate) cu oamenii care trebuie si asistam la ,,mimarea” luptei pentru putere. Democratic fireste, pentru interesul national, supravegheati atent de ,,noua putere”.
  Vedeti ce artistic a fost regizata (si nu de ponta, bineinteles) operatia asta in Turcia tocmai ca omu’ sa nu fie pe aici cand se voteaza ,,strategia nationala”. Era nevoie de interes national pentru a fi consens la televizor (pentru prostime) ca in spatele cotinei chiar daca nu-i consens n-au ce face ,,saracii’ si o inghit (pe strategie … la ce v-ati gandit?). Asa, il dau lovit si stanga nu scade mult, ramane echilibru intre ,,putere si opozitie’’
  Apropo, d-le Tudor, d-ul profesor o fi pe bune la bulau sau o fi asa cum s-a auzit in targ cu udrea. Ca a intrat pe usa din fata s-o vada presa si a iesit prin spate cu masinile fumurii pentru a-si petrece zilele de ,,detentie’’ intr-un loc linistit, ferit de expunere mediatica.
  Uitati un subiect de SUPERactualitate:
  ,,Noua putere” o fi populata de oameni de-ai nostrii sau de oameni ai marilor puteri?
  Sau o sa afle tot omu’ peste 8-10 ani cand o sa fie prea tarziu? Sau deja e prea tarziu pentru a face ceva?
  Asta-i ca in zicerea aia cu mielul care afla ca va fi taiat si isi zice in sinea lui ca macar sa mai behaie de cateva ori pentru a ramane in memoria turmei ca un miel care nu s-a lasat si a luptat pana la sfarsit … Restu-i abureala O mizerie. Bine inteles ca alta persoana “nu se mai gasea”.Prin basistul Iohannis si prin tot felul de excrocherii si presiuni mafiote,sub falsa lozinca de “lupta cu coruptia” pe care le face impreuna cu gasca lui basista,romanilor li se aduce jegul basist inapoi “pas cu pas”,dar si o dictatura cum nu s-a mai vazut de la Ceausescu incoace.Cei care nu au avut ocazia sa traiasca vremurile dictaturii ceausiste,ale partidului unic,ale securistilor turbati si ale cultului personalitatii, vor avea ocazia sa o simta pe pielea lor de acum incolo.Singura diferenta care este de si mai mare nenorocire acum este ca smecherii de acum fura si vor fura de mii de ori mai mult decat o puteau face aia atunci.

  https://www.youtube.com/watch?v=75GDdMbyiM0

 2. În tot acest timp de aici, de la o mare parte a acelora care ne dădeam ”noi” antibășiști, veneau atacuri furibunde, în valuri, dându-i-se la gioale, ”constructiv” pe motive de …nerăbdare, ăluia de-i cântă acum prohodul Sistemul băsist, in linii mari, triumfător.
  Mai apoi, vendeta întreținută de către ”durii” din cele două televiziuni antibăsiste(ambele) și-n vorbe și-n fapte (ăia, să ”moară” varanu și antonescu, ăștia să moară ”Ghiță” și Ponta ) care au arătat (cum s-a văzut și astăzi) că lupta dintre ele afectează direct guvernarea Ponta, stabilitatea Țării, în detrimentul tocmai acelora care au mai făcut ceva pentru Țară și la care nu s-au văzut furăciuni scandaloase ca la ăilalți. S-a făcut astfel, cu aportul a 95% din presă de dreapta și 3% deontologi (restul adică Gâdea, Ciuvică, Oana Stancu, Răzvan Savaliuc și Alessandra Stoicescu nefăcându-le față ăstora) ca în perioada imediat următoare să fie foarte posibilă căderea Guvernului Ponta și, urmare, acapararea de către portocaliii hrăpăreți și penali a tuturor pârghiilor de conducere ale statului acesta.
  Din tot acest spectacol a avut și are de câștigat, desigur, doar presa care este , nu-i așa?… cu ”poporul” și bășiștii, acum, cum se vede, transformați în iohanniști.
  Mă îndoiesc că Ponta președinte și Tăriceanu prim-ministru nu ar fi trecut , fără prea mult zgomot la asanarea Sistemului mafioto-băsist. Așa, na-vă alegere, na-vă eradicare a băsismului!
  Atunci când tot întrebam pe aici ”Cui prodest?” toate acele atacuri venite din interior, din partea antibăsiștilor care, multora le-am tot spus că le filează o lampă și că nu-i suficient să fii doar antibăsist și în rest…NGî…NGÎ…Ponta trădătorul și securistul, mi se spunea că așa-i deontologic și că critica lor ar fi constructivă. Și au construit atâta de s-a ales praful. Și asta de vreo 25 de ani. L-am adus după 10ani, neîndoielnic, pe un alt băsescu la Putere, făcându-l praf pe Ponta și PSD-ul și lovind băsescian, cum văd acum, în verigile slabe, PUR, UDMR(la începuturile sfârșitului USL), sau UNPR( o adunătură de traseiști care ”au pupat unde-au scuipat și după aia …invers)și care laolaltă, bine sau rău, au ținut în viață acest Guvern. Eh, deontologii nu au vrut asta. La ei, ori totul ori nimic. Au ales TOTUL și-au obținut…nimic.

  https://www.youtube.com/watch?v=fd5eFdebbOQ

 3. Ca sa prinzi tura in vama, ca si vames, cotizai mia de marci pe noapte, la “buldog”, pe vremea cand inca erau vami. Banutii se lasau la locuri prestabilite… Pam-pam! Ajuns mare smecher la Bucuresti, strangea peshcashul de la portocalii din teritoriu, ca sa fie bine si sa nu fie rau! Poate isi da vre-unul drumu la gura, cum a vandut grasutzul functiile de vice la nivel national in noul PNL in ultimii ani!
  Vă rog să îi puneţi pe toţi infractorii pdl în linie dreaptă cînd urlă pentru orice. Veţi constata că la toţi li se umflă venele şi moaca cînd urlă mai ales cînd vor să se apere de măgăriile făcute cînd erau în funcţii. Buldogul Bleaga a uitat cînd lăcrima la mîna lui băsescu atunci cînd l-a ejaculat, pacă de la conducerea partidului, a uitat că au distrus calea dreaptă a justiţiei prin colcăiala furăciunilor şi a minciunii demente. Acum trebuie ca tot ce ţine de justiţie şi procuratură, să termine odată pentru totdeauna cu frăţia politică şi să-şi arate adevăratul profesionalism pentru care au învăţat ani de zile, au dat examene de stat şi au depus un jurămînt privind constituţia şi legile ei. Să facă curăţenie în toţi care au minţit şi au stricat tot ceea ce însemna justiţie şi lege, demnitate, onoare şi respect reciproc.
  Cred că în urma acestei hotărîri de achitare a respectivei doamne nevinovate, vor avea reţineri privind apărarea demnităţii de către CSM sau oricine.

  https://www.youtube.com/watch?v=dKuwR6y_22o

 4. Astazi e momentul adevarului, azi vom vedea cati au tradat si cati au ramas cu sira dreapta.
  Va fi un examen pentru fiecare partid, se va vedea cum bate vantul in politica romaneasca, iar singurii perdanti din toata aceasta “inclestare” vor fi ca de obicei cetatenii Romaniei.

 5. Cei care vor vota cu Unguent nu vor mai avea fatza sa zica vreodata ca nu sunt BASISTI JEGOSI.mai ales Iohannis care a facut propunerea de numire.HAI UNGURENII LUI UNGUENT, SA VEDEM CARE SUNTETI VOI !!!.

 6. Dar udmr-ul acum este bun,nu era rau decat atunci cand sustinea guvernul Ponta?PENELISTILOR BASISTI,nu mai aruncati cu kk in ventilator? Dar Oprea si unpr sunt niste tradatori buni sau rai? “Curvele e rele”,nu-i asa, dar ce v-ati face fara ele? Dar la bordelul unde profeseaza vechiul PNL,MARFA NOUA NU STRICA.Unde merse mia, merge si suta.

 7. Comentariile cu videoclipuri sunt foarte deranjante si denota probabil nivelul de educatie ale aluia care le posteaza, altfel nu inteleg cum de este la curent cu toate noutatile manelistice.

Leave a Reply