12 COMMENTS

 1. Am o intrebare: pana sa ajunga Lazar in pozitia sa refuze eliberarea avem urmatoarele date: militia si securitatea l-au anchetat pe dizident, judecatorul la condamnat si seful inchisorii a facut referat negativ: daca Presa PSDista sufera cu dizidentul, de ce nu ne da imaginea corecta a tururor celor rai care l-au bagat la inchisoare, si in ordine cronologica, la urma, procurorul care a refuzat eliberarea… ce parere aveti? Unde sunt ceilalti criminali? De ce nu vorbim despre ei? Nu se platestet si pentru ei?

  • Uite-l si pe desteptul targului, cum le stii pe toate. Nu mai bine spui in ordine cronologica, cand te-ai nascut si ce “experienta” de viata ai depus pentru tara asta ?
   Ai dreptate “taica” Lazar este un personaj prea mititel in ecuatia asta, mai bine ai face sa te iei de mana cu Chirila si sa zbierati in piata.

 2. Ce te supara? Cine e judecatorul rau care l-a trimis la Aiud? Cine e ofiterul de securitate care l-a anchetat? Ce e gresit in asta? Daca astia nu faceau rau, procurorul nostru de azi nu mai avea pe cine sa respinga… cat de grea era viata lor… unde sunt comandantii de inchisori sa-i vedem! In afara de ala din anii 60 – visinescu parca… dar unde sunt ceilalti?

  • De ce Lazăr? Pentru că acum doar el se află la conducerea unei instituții importante și vrea să trimită în continuare oameni la închisoare. Despre ceilalți încă nu știm nimic.

 3. Augustin Lazăr n-a fost nici torționar, nici Maica Tereza, a fost pur și simplu un procuror, atunci ca și acum. La revocarea lui LCK și gazarea populației pe 10 august 2018 a reacționat cu tarie si s-a ales cu aceleasi emisiuni otravite care-l infierau cu ura si manie proletara, ca si acum… Asta in situatia in care era ditamai Procurorul Sef al Romaniei, nu un tanar procuror din sistem așa cum era în 1985 atunci când nimănui din magistratură nu-i trecea prin cap să se opună ordinelor stricte ale lui Ceaușescu in ceea ce-i priveste pe ‘politici” adica pe cei care-i contestau in mod public autoritatea, nimanui din magistratura, nici procurorului ceausist Tudorel Toader, nici procuroarei ceausiste Monica Macovei și mai mult ca sigur ca nici procuroarei ceausiste Norica Nicolai.

  • BA,daca n-ai trait nu stii nimic!Procurorii erau uneltele,unii puneau botul,altii isi vedeau de treaba lor!Jegosul de aug.lazar era tartorul tortionarilor prin exces de zel si pupaturi de funduri inalte pentru accedere!Sa iei partea unui jeg e dovada de indobitocire maxima!Iti doresc aceleasi torturi,fizice si pshice si apoi sa fii la mana unui troglodit sa-ti dea liberare,ai fi sucombat din primul minut,dar acum esti viteazu’rumegand furaje toxice!Pentru astia ca el,am suferit noi!Toti au fost membri de partid,erau racolati imediat,dar nu toti si-au vandut sufletul diavoluilui!Asa ca,MARSH,nu vorbi despre ceva ce te depaseste!

 4. Bai toti erau supusi securitatii ,incepand de la preoti pana la judecatori ,Lazar si-a facut datoria in perioada comunista ,asta e … domnul Filip era constient de ceea de face si felul in care securisti actioneaza ,restul e manipulare si propaganda!

  • mosule, nu erau TOTI supusi securitatii (cind te-ai nascut?)

   lasa adevaratii protestatari, adevaratii rezistenti, adevaratii dizidenti, adica eroii… da, iti trebuia mare curaj sa faci ceva impotriva, dar nu era mare lucru sa nu faci nimic nici impotriva nici pentru.
   Au fost 4 miloane de membri de partid si probabil doar vreo 400 000 de securist si apevisti. Restul, pina la 20 de miloane nu au facut parte din sistem in mod activ, precum iubitul vostru Lazar.

  • Toti erau recidivisti notorii…
   Toti erau “legionari”..
   Bunicul a murit de…” casexie” .De “cancer” .Dupa un an din cei 7 de condamnare politica intr un lagar din “Peninsula”.
   In realitate a murit batut si infometat.
   Doar nu era sa scrie asta in documente..

Leave a Reply