Dupa discutiile de ieri cu partidele si cu presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos a publicat pe Facebook la miezul noptii :
“Astăzi a fost o zi grea. Am încercat să iau decizia cea mai înțeleaptă, pornind de la o anumită ordine a lucrurilor, care ar trebui să stea la baza schimbării pe care ne-o dorim. O ordine care îl pune pe fiecare la locul lui, pentru a-și asuma răspunderea dată de poziția pe care o are. Nu vreau să dau lecții nimănui. Îi rog doar, cu respect și incredere, pe cei care învinuiesc guvernul de teamă sau lipsă de responsabilitate, să pună în practică ceea ce cer altora să facă. Schimbarea poate veni și din dezordine, dar cred că e mai solidă dacă ea vine din ordinea firească a lucrurilor.”

7 COMMENTS

 1. Aferim! Omul ne-o zice clar: cine vrea sa mi se urce in cap ramane cu vrutul. Dar, intr-adevar, trebuie sa-i fi fost greu sa asculte toate patachinele infuriate, toata dimineata, si-apoi sa mai stea sa suporte si furia matahalei din dealul Cotrocenilor pe seama neinlaturarii din trafic a procurorului general. Cat despre Pruna, e mai nefolositoare decat o matura scalciata, se clatina pe picioare cand a iesit de la smotrul cu neamtul. Oricum, telefonul lui Juncker trebuie ca s-a blocat in noaptea asta, fiindca una e sa “ajuti” un nepriceput sa se aseze pe tron si alta sa-l tii in brate cu jilt cu to, ceea ce pare a fi misiunea lui Ciolos.
  Ma-ntreb cine l-a facut sa se vare cu picioarele legate in dosarul ICA. Sa fi fost atat de naiv incat sa-l ia pe Basescu drept mentor pentru actiunea politica? Sa sufle acum si-n iaurt dupa farsele sinistre jucate de mentor si ai lui in trecutul nu prea indepartat?

 2. Poate că are dreptate, după cum spunea cineva ironic: ””Au început treaba parlamentarii aseară la orele 16?
  – Unde ? La furătorie seara după ora 16 sau la turnătorie de dimineaţă?
  – Cumva dezbat tema ”Suveranitatea pierdută a României”?
  – Sau ”Integritatea României predată sau vîndută la poker sau barbut”?
  – De ce nu şi tema ”Insula Şerpilor pierdută definitiv”?
  – Poate şi tema ”Independenţa României” care depinde de milogeala la marile porţi şi capuri fals luminate?””
  Terminaţi dreacului cu minciunile voastre infractorilor cu vechime în parlament! Sînt destule articole şi materiale online(cel puţin 3-4 pentru un subiect sau temă) din care poţi trage o concluzie!

 3. Pentru că există atâta xenofobie chiar printre prietenii mei pe care-i știam cu cel puțin 1 neuron , doresc să constat că atât cei care sunt pro refugiați și cei care sunt împotriva refugiaților , greșesc amarnic!
  Mai constat că valul anti imigranți este cauzat de politicieni mari europeni,panicați și o mass media globală isterizată
  Statul islamic nu poate avea mai mult de maxim 2000 de persoane,număr și așa umflat.
  Pentru unii,cultura lor e o problemă.Trăim în România,frate,suntem o țară multi culturală și în acest domeniu,mai liberă ca întreaga Europa.Nu cred că imigranții vor avea starea mintală necesară să respecte cultura lor,să o aplice în românia pentru că ei nu se mută definitiv.Chiar dacă ar exista lorzi ai crimei printre refugiați,în România nu au ce exemplu să arate sau să aplice.Pentru Europa,România e bună de privatizare,de tăiat pensii,salarii și ajutare sociale,în rest Europa dă fix 2 bani pe România.
  Islamiștii sunt sclavi a unor oameni cu arma în mână,românii sunt sclavii Europei și a legii lor și a noastre proaste,neaplicabile
  În schimb,ce pot spune că mă deranjează în a primii imigranții este că ei vor beneficia gratuit de asigurare medicală pe timpul șederii lor aici,în timp ce noi suntem dependenți de un card de sănătate care funcționează greu sau deloc.În timp ce românii de rând au o pensie mai mică de 1000 de Ron,imigranții vor primii 1000 ron pe lună cât stau,doar pentru că-s imigranți iar asta e discriminarea statului român,la adresa poporului român.
  În restul Europei,oamenii nu vor muri de foame pentru că vin refugiații.Dar la noi așa pare și nu mă pot abține să nu gândesc astfel

 4. Normal ca a avut o zi grea atunci cand te bagi in “cocina” asa e, numai ca Premierul are o sarcina de la sefii lui, sa ne “civilizeze”.

 5. Nu stiu daca este bine sau este …rau.Poate ca Stelian Tanase are totusi dreptate:Dupa un premier arogant si mincinos avem un premier ….papusar(Cotidianul).

 6. Eu n-am inteles nimic din ce a spus !

  Sa nu faci nimic e mai intelept ? Care e ordinea lucrurilor ? Ce schimbare ne dorim si cine ar trebui sa o faca daca nu si el ? Cine sunt acesti fiecare si care le e locul lor ? El nu are nici o raspundere fata de cum vor decurge alegerile din pozitia pe care o are ?

  Cum isi doreste ca omul simplu sa puna in practica ceea ce doreste daca el ce conduce guvernul si are puturea nu o face ? Trebuie sa iesim iar in strada ?!

  Care e ordinea fireasca a lucrurilor ? In Romania multe lucruri sunt nefiresti.

  O declaratie mai ambigua nu am citit demult.

Leave a Reply