Întrebat dacă îi este teamă că va pierde funcţia de preşedinte PNL, după ce va pierde funcţia de permier, Ciucă a răspuns că are o singură teamă şi anume să nu moară neîmpărtăşit.

”Mi-e teamă să nu mor neîmpărtăşit, dar, în rest, de ce să îmi fie teamă? Tocmai, e Săptămâna Mare. Credeţi că pentru cineva anume contează un scaun, o funcţie sau… nu. Contează să ne facem treaba, iar treaba trebuie făcută în aşa fel încât oamenii să simtă că muncim pentru ei”, a răspuns Ciucă, citat de news.ro

Şeful Executivului a mai adăugat că fiecare ministru al actualului Guvern va fi evaluat.

”Fiecare ministru va fi evaluat şi îşi va regăsi sau nu poziţia în guvern”, a explicat Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă există posibilitatea ca vreunul dintre miniştrii să nu se mai regăsească în viitorul Guvern, actualul premier a răspuns: ”Categoric, da”.

1 COMMENT

  1. La cate aberatii a scos pe gura de cand e mare capos, mai merge una si mai mizerabila pe numele lui. De ce? Pentru ca, dupa anul 2.000 orice cetatean militar sau nu, avea dreptul sa se marturiseasca la popa, doar ca el ca persoana trebuia sa stabileasca ziua. Ce, nu a avut timp sau interes pana acum? Sau, vrea si el ca petrov turnatorul betivan sa aiba pictura ca mai tarziu, enoriasii nestiind cine e, sa se inchine la pictura devenita icoana. Apropo, cica toate religiile se vor transforma in catolicism cu putine picturi doar religioase si dupa, se vor impune disparitia lor obligatoriu, pentru a ramane doar o cladire numita biserica.

Leave a Reply