Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost invitat să comenteze miercuri, la Antena3, acuzațiile recente ale Gabrielei Firea la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Gabriela Firea este o voce a partidului și într-o manieră personală răspunde la o situație complexă pe care o trăiește PSD. Trebuie analizate cu circumspecție multe dintre afirmațiile doamnei Gabriela Firea, care unele dintre ele au un caracter personal. Utilizarea unor concepte ne dă multă bătaie de cap. Eu cred că dna Firea, recunoscându-i meritele și prestigiul de care se bucură în rândul alegătorilor, exprimă totuși niște opinii personale cu care nu pot spune că sunt sau nu de acord. (…) Noi avem nevoie să armonizăm toate aceste opinii, după care să le transpunem în acțiuni efective. (…) PSD este un partid disciplinat, însă asta nu înseamnă că nu există note critice. Intervenția dnei Firea trebuie luată ca o notă critică, trebuie luată în considerare, fără a i se da însă aura de adevăr absolut.”, a spus Dumitru Buzatu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro

Dumitru Buzatu este un marxist convins si un admirator al Moscovei.

 

6 COMMENTS

 1. Buzatu e baron de Vaslui. Vaslui si Teleorman sunt judetele cele mai sarace din Romania.

  In conditiile astea mira pe cineva ca baronul de Vaslui il apara pe ala de Teleorman?

 2. pun pariu pe o bere blonda ca Firea va deveni amazoana care ii apara (adica i-ar fi aparat dar a sa otat-o Dragnea) pe bucuresteni de toate relele, fiind astfel mai abitir bagata in seama de pnl, usr & co si chiar, dupa o perioada de “independenta” zgomotoasa in care va folosi la maxim portavocea A3, fiind luata in brate de alde ALDE.
  “Onorabila” nu va demisiona ca pierde primaria, pierde tot. Dar va vorbi, stiind ca si fara un interes politic (car oricum e maxima) presa va degusta la maxim kktul intern pesedist.
  Cit va dura pina cind o va diviniza Rares Bogdan ca s-a dat de partea revolutiei si l-a tradat pe Dictator? Probabil ca doar pina saptamina viitoare… ca saptamina asta se da Cezarului cei al Cezarului, adica A3 are prioritate.

  E faza a patra: prima au fost declaratiile lu Iohannis, a doua motiunea, a treia 10 august. Acum s-au capacitat frustratii din interior: intii madam Andronescu, acum tanti Firea. Or mai fi si altii cu visuri de marire neimplinite, asa ca circul va continua.

 3. Dormise in pat dinamizat cu foi de vita de vie adapat cu multe grade dintro cerere cu dop sau era sub influienta bauturor alcoolice(e zicerea mentorului lor din politica)?! Acest individ trebuie urgent sa dispara din politica nationala cat si de pe micile ecrane! Face mult rau scotand pe gura numai aberatii la ore nepotrivite cu grade ridicate de nebunie din gatul sticlelor!

 4. Și uite așa a mai apărut un mic articolaș postat,antipsd ! (m am intitulat ProTramp,pentru ca știu ca nu este agreat de cel care a postat)

 5. D-nul Tudor ,dar despre tăierea pădurilor legale și ilegale când faceți niste emisiuni. Sau e un subiectiv prea sensibil și nu aveți voie să vorbiți.

Leave a Reply