Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui să demisioneze după incidentele din 10 august, pentru că ea este cea care a coordonat acțiunile jandarmilor, fiind în permanentă legătură cu șefii celor care coordonau acțiunea din teriroriu. De asemenea, Gabriela Firea a explicat că ar fi benefică pentru partid o demisie a lui Liviu Dragnea.

”Nu avea cum să nu coordoneze acțiunea din 10 august. Se afla în Ministerul de Interne, era în discuție permanentă cu șefii celor care erau la intervenție în Piața Victoriei. Era în permanent contact cu secretarii de stat, cu coordonatorii celor din Piața Victoriei. Nu poate sub nicio formă să spună că era în concediu, într-o stațiune, pentru că s-a aflat și în presă că era în MAI”, a declarat Gabriela Firea, la TVR.

Firea a explicat că Liviu Dragnea este dăunător PSD-ului în acest moment și ar trebui să demisioneze.

”Din punctul meu de vedere, eu cred că ar trebui să se retragă. Repet, este punctul meu de vedere, nu m-am consultat și cu alți colegi.

Ori schimbă modul de lucru și renunță la a se mai consulta cu doar 2-3 persoane, care nici măcar nu fac parte din Guvern, dar nu cred că poate să facă acest lucru. A doua variantă ar fi să se retragă. Ar fi mai bine și pentru partid”, a mai spus Firea, citata de stiripesurse.ro

 

6 COMMENTS

 1. Firea saraca, e lipsita total de inteligenta politica… sa ceri demisia presedintelui partidului si demisie de ministru cand acest partid e amenintat sa fie dat jos de la guvernare prin orice tertip, e neghiobie politica… ca sa nu mai pun ca lumea nu crede in coincidente. Asadar Firea se autodinamiteaza…Vorba aceea: daca taceai intelept ramaneai.

 2. Desigur domna Regina Firea,

  Dorinta dvs e lege si onoare pentru noi. Sa plece Dragnea, altceva mai doriti ?
  Carmen Dan? Desigur dupa ce a gestionat excelent criza din 10 August daca vrea sistemul securist si dvs sa plece.
  Sa cada guvernul ? Vai… dar nu va putem refuza !
  Sa plece si Tariceanu ca sa nu mai candideze?
  Pai zau e pacat tocmai l-ati ajutat atat de mult !

  La revedere si adio din PSD !

  • Asa e, sa se duca si Firea dupa Ponta.

   Sa ramana Dragnea cu Valcov iar Viorica si Carmenica sa ramana si ele sa le aduca cafelele.

 3. Domnule Tudor nu mai publicati aceasta poze cu cei doi, astora, cea care se tine de nas si celui care-si mascheaza mustata nu le sade bine, mai ales acum cand se porcaie. Cu certitudine doamnei Firea i-ar fi stat mai bine in presa, cea care a consacrat-o iar, tatia n-o prinde insa, face fata cu brio noii provocari.

 4. Atentie! Gabi Firea stie ceva ceea ce nu se vrea aflat inca de restul cetatenilor! Ea trage un semnal de alarma,poate se prind si cetatenii traitori in romanica! Cam asa vad eu zicerile Gabrielei Firea!

 5. Ha Ha!
  Ce s-au activat băieții!!! Până acum 2 -3 zile Firea era cea mai buna pesedista. Acum brusc e sorosista, securista, acoperita… Cum naiba sa nu mori de ras?

Leave a Reply