O postare haioasa pe pagina de Facebook a Ministerului Apararii Nationale. Fortele Aeriene Romane si-a gasit o mascota fioroasa pentru o unitate importanta :

 

Un nou “Puma” în Escadrila 903 Elicoptere

Începând de săptămâna trecută, aviatorii de la Escadrila 903 Elicoptere din cadrul Bazei 90 Transport Aerian Otopeni au o nouă mascotă.

Un pisoiaș drăguț care s-a hotărât să nu mai plece de la ei.

Chiar din primul moment în care a ajuns în escadrilă, militarii l-au îngrijit și i-a oferit atenție, iar acum micuțul animal se simte foarte bine printre ei și se pare că va rămâne aici.

4 COMMENTS

  1. Cred ca au reusit(fara sa plateasca milioane pe vreun studiu de fezabilitate) sa gaseasca solutia ideala de a mai imbunatati ceva din imaginea unui minister inca dominat in esaloanele lui superioare de tot felul de burtosi agramati,corupti si total incompetenti.

  2. In primul rand un gest frumos din partea asilor aerului, care dovedesc ca in spatele duritatii acestei nobile meserii se afla oameni cu suflet mare. Tigrutul asta mic trebuie sa iaba si un nume, care este acesta ?

  3. Ce dragut! O poza mai mult decat minunata si ne place noul “Puma”- cea mai fotogenica mascota in Escadrila 903 Elicoptere. Felicitari aviatorilor care au grija de puiutul dulce! :). Pentru oameni cu suflet tot respectul!.

  4. Oricum, fotografia e profesionista, nu e asa, neelaborata treaba. Are cel putin doua surse de lumina, deci cat de cat (chiar si putin) e gandita treaba. Bravo lor!

Leave a Reply