Maternitatea SANADOR, alegerea corectă pentru o naștere fără griji

 

Venirea pe lume a unui copil este un moment foarte emoționant, indiferent dacă mama se află la prima sarcină sau a mai trecut printr-o astfel de experiență, întrucât fiecare naștere este unică. Pe parcursul celor nouă luni de sarcină, apar multe temeri și întrebări legate în primul rând de modul în care se va întâmpla nașterea, dacă va fi o naștere naturală sau prin operație cezariană.

Nașterea pe cale vaginală reprezintă varianta ideală atunci când nu sunt observate riscuri pentru mamă sau pentru făt. Altfel, medicii pot recomanda ca nașterea să aibă loc prin cezariană, programată sau în regim de urgență. Indiferent de modul în care se va desfășura nașterea, viitorii părinți trebuie să aibă în vedere situațiile neprevăzute care pot apărea pe parcursul sarcinii, în timpul nașterii și postpartum, experiența medicilor și dotările maternității fiind esențiale pentru o naștere în siguranță.

Mamele care aleg Maternitatea SANADOR beneficiază de servicii complete de monitorizare a sarcinii, asistență la naștere și îngrijire a bebelușului, asigurate de medici obstetricieni și neonatologi foarte bine pregătiți. De asemenea, este bine de știut că această maternitate face parte din cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară, singurul în care funcționează un Compartiment de Primiri Urgențe, cu 22 de linii de gardă, disponibili 24 de ore din 24. Astfel, orice situație neprevăzută poate fi gestionată în cel mai scurt timp.

Printre dotările de top ale Spitalului Clinic SANADOR se numără sălile de naștere moderne, cu echipamente performante și cu centrală proprie de tratare a aerului, dar și o Secție de Terapie Intensivă performantă, cu compartimente dedicate pentru adulți și nou-născuți. Astfel, încă din primele clipe de viață, bebelușii născuți la Maternitatea SANADOR au parte de cele mai bune îngrijiri. Aceștia vor beneficia de o evaluare completă care poate include și un screening auditiv, metabolic și cardiac. P

Personalul instruit în îngrijirea nou-născuților asigură monitorizarea atentă permanentă a acestora, intervenind de fiecare dată când este necesar cu un tratament adecvat sau pentru ajustarea acestuia, iar asistentele medicale specializate în neonatologie și terapie intensivă neonatală sunt prezente în număr mare, raportul dintre asistente și nou-născuți fiind supraunitar.

De asemenea, pe lângă siguranță, un alt criteriu important în alegerea maternității îl reprezintă confortul. La Maternitatea SANADOR, viitoarele mame pot opta pentru cazare în sistem rooming-in, pentru a fi cât mai aproape de micuț, pentru a-l îngriji și alăpta la cerere.

Leave a Reply