Victor Ponta pe Facebook :

Ah – nici nu va inchipiuiti ce bine ne simtim cand spunem NU!!! Noi suntem ProRomania si suntem foarte multumiti cu asta! Chiar suntem ALTFEL si ramanem asa!

Noi de la ProRomania suntem oameni liberi – chiar NU suntem de vanzare ca altii! Chiar nu ne batem joc de cei care ne-au votat! Chiar nu spunem ceva duminica la vot si facem marti invers! Chiar nu ne facem iar “frati” cu hoti si incompetenti ca sa primim si noi un pic de “ciolan”! Chiar am inteles ce au vrut sa spuna oamenii prin votul din 26 Mai si nu ii sfidam si nici nu incercam sa ii prostim! Chiar am inteles ca problema Romaniei nu era omul Liviu Dragnea – ci “Sistemul Liviu Dragnea” – si toti acum vor sa ramana in “Sistemul LD” dupa ce au scapat rapid de om!

Stiu ca unii pur si simplu nu inteleg cum este sa ai onoare, cuvant, rusine! Stiu ca l-au criticat pe Dragnea pana au primit o functie sau un contract si pe urma l-au laudat! Stiu ca il slujeau pana ieri pe Dragnea si azi spun ce rau era si cum era vinovat de toate!

Stiu ca isi inchipuie ca ii pacalesc iar pe romani – a plecat Dragnea si ei sunt toti curati, frumosi si destepti – doar Dictatorul era rau!

Ma uit la ce fac unii lideri PSD acum si revad scenele de la si dupa CPEX al PCR din 1989! Cred ca au uitat ce s-a intamplat dupa 1989 si cum au terminat oamenii aceia!

Eu am fost intre acesti indivizi si am facut aproape tot ce faceau si ei – am primit de la romani un mesaj in 2014-2015 si vreau sa arat ca l-am inteles! Am muncit si suferit atata timp ca sa dovedesc ca m-am schimbat in bine – exista ceva pe lume care sa ma faca sa revin in “mlastina”?!? NU

Echipa ProRomania merge mai departe – pe un drum pe care l-am ales , foarte dificil ; dar este drumul corect! Ii asteptam alaturi de noi pe toti cei care nu isi vand sufletul pentru bani, functii si avantaje meschine!

7 COMMENTS

    • Mii de voturi nu înseamnă prea mult dacă vin de la cei de teapa ta !! Se poate lipsi de votanți că tine !

  1. Eu garantez ca Ponta este asa cum a descris , acum mesajul meu pentru dvs este : bravo ca ai inteles ce vrea poprul Roman , români care te au votat azi maine o sa fie si mai mult , poporul te vrea , este bine ce faci si ai grija de capcane; corectitudinea este calea ce mai buna catre vârful păcii. Si nu uita cand te vrea poprul nu ti sta nimic in calea. Esti un șef de guven si un șef de stat. Ai bagajul politic destul. Esti forte departe de alți. Succes succes succes .

  2. dl Ponta are dreptate.
    nu poți să stai la aceiași masă cu oameni care până mai ieri te-au jignit de dimineața până seara.
    cred că dl Ponta nu uită nici jurnaliștii/analiștii care l-au linșat mediatic (și-a învățat lecția).

Leave a Reply