Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți, că informația prezentată, în exclusivitate, de STIRIPESURSE.ROconform căreia social-democrații încearcă să găsească soluții astfel încât la conducerea Camerei Deputaților să fie numit Marcel Ciolacu, actualmente chestor al Camerei Deputaților, este reală.

“Vom discuta.Vom vedea ce soluții găsim astfel încât la președinția Camerei Deputaților să avem un social-democrat, respectiv Marcel Ciolacu”, a precizat Viorica Dăncilă despre urmașul lui Liviu Dragnea.

5 COMMENTS

 1. Nu prea te place publicul PSD-IST de pe Facebook,creste Gadea si cu Badea ,zice lumea ca si tu ai parola ( back door key) #funny

 2. Mda. Se pare ca securitatea pune mana pe PSD. DE CE? LOGIC! Pentru as musamaliza toate protocoalele! PSD FACE DIN NOU UN PACT DE COABITARE CU SECURITATEA. PSD vrea viata? Trebuie sa se curete de securisti si de tradatori. PONTA securistul NU are ce cauta prin PSD la fel nici alti securisti, desertori, penali sau suspecti si nici pucistii!!!
  Nu inteleg Romania care prin vot a muscat mana stapanului care a marit pensii, salarii, a dat gratuitati la transport, etc. PSD SI DRAGNEA CRED ca sunt martirii propriului popor manipulat de sistem si de securisti. Dragnea putea fi liber daca renunta la conducerea PSD dupa alegerile din 2016. Dragnea nu mai era nici o miza la fel ca BERCEANU VIDEANU BLAGA. DRAGNEA aici a gresit si pentru asta azi plateste.
  Nu inteleg cum PSD are 2 condamnati cu exetutare si restul BERCEANU, VIDEANU, BASESCU, BLAGA etc sunt liberi. Pentru a fi condamnat cu executate pentru instigare la abuz in serviciu ce fel de dovezi poti sa ai ca sa pronunti o astfel de condamnare? Personal nu inteleg cum unul cu 7 case nu pateste absolut nimic si refuza in continuare sa returneze bani statului roman! Sunt scarbit de propriul popor care asa cum spunea securitatea nu este in stare sa si aleaga un conducator si niste oameni patrioti.
  Las ca ii alegem noi securitatea pentru noi prin diversiune si prin santaj gasim noi securitatea papusarii perfecti care sa faca ce spunem noi SRI si SIE. Oricum pe noi SRI si SIE nu ne poate trage nimeni la raspundere. Asa ca M**E DRAGI ROMANI. PERSONAL INCEPAND DE AZI NU MA VOI MA PREZENTA LA ABSOLUT NICI UN FEL DE ALEGERI! ADIO ROMANI SI ROMANIA!

  • nu mai vii la alegeri? in sfarsit, am scapat de inca un ticalos/prost!
   drum bun si cale batuta! si nu te mai intoarce! pa pa…

  • Acum, la despartirea de pi pi, imi sterg o lacrima cu coltul catrintei. Adio, drag prieten!
   Cu drag!

Leave a Reply