Președintele PSD, Liviu Dragnea, a răspuns, marți seară la ”Sinteza zilei”, atacului lansat de președintele Klaus Iohannis cu ocazia discursului susținut pe 6 ianuarie în ședința Consiliului Superior al Magistraturii.

Atunci, Klaus Iohannis a afirmat că există ”persoane care au impresia că li se cuvine să fie deasupra legii” și a precizat că există circumstanțe îngrijorătoare, făcând referire la președintele Camerei Deputaților, ”o persoană condamnată penal și cu o urmărire penală în curs”.

 Liviu Dragnea a declarat la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3 că răspunde atacului președintelui Iohannis cu măsurile pe care le va lua pentru români.

”Nu voi răspunde și nu voi intra într-un război, în schimb voi face un lucru: eu o să fac tot ce pot ca să protejez și Guvernul și Parlamentul de aceste agresiuni. Să tragă în mine”, a spus Dragnea.

6 COMMENTS

 1. Liviu Dragnea a declarat ca “nu raspunde la provocari”. Cat de inteligent si asta! Clar! De n-o sa-l zboare si pe asta cu tot guvernul lui cu cateva sute de feisbucisti finantati de Soros iesiti in strada, sa ma scuipati pe mine direct intre ochi! Asta cu tot maretul lui plan de guvernare elaborat de V. Ponta, care ala n-a fost in stare nici macar sa-si insereze referintele bibliografice in cadrul tezei lui de doctorat pentru ca i-a fost lene si e munca de sisif sa faci asta! Fostul mare premier, Titulescu al II-lea! Of, of!

 2. De n-o sa-l zboare feisbucilistii astia direct si pe f. marele politician care el nu “raspunde la provocari” ordinare, cu doar cateva sute de retardati mintal bizari din aia care se ascund in spatele monitorului si stau si-o freaca ei pe facebook toata ziua, din aia care cauta conturi cu poze de la cunoscuti si gagici. Il zboara direct si pe marele politician Dragnea asta, cu tot planul lui de guvernare foarte complicat si care e planul vietii, care asigura succesul si bunastarea absoluta a natiunii, a romanimii si a cetatenilor care in marea lor majoritate sunt niste rupti in c..

 3. Tăcerea e un răspuns asurzitor ! Nu mă așteptam la nimic diferit de la un condamnat penal . Dragnea nu are cuvânt în fața lui Iohannis că pe Iohannis eu și mulți dintre tineri l-am validat și acum îl susțin cel puțin eu și mai mult.De ce Liviu Dragnea nu se ocupă , în loc de treburile guvernului care e a guvernului , să îi retragă titlul de președinte de onoare al PSD a lui Ion Iliescu ? Faptul că Dragnea nu are răspuns pentru îngrijorările firești și ferm rostite , oferă președintelui României o și mai mare legitimitate sau îndreptățire să spună și să acționeze cum o face

  • Pacat de tine#
   Insipid si in o dor si anonim!
   Sustii un hot dovedit in doua cazuri!
   Asta înseamnă ca asta e profesia ta!
   Hot!
   Si prost si timpit!
   Sictir d

 4. Tariceanu in Dubai,Constantin la schi in Austria asta in timp ce tara arde.Eu cred ca i-a trimis Dragnea in vacanta sa nu-i stea pe cap sa-i ceara toata ziulica contracte de deszapezire.

 5. clar nu exista opozitie in romania in afara de cativa oameni de la varful administratiei. pnlul e un alt psd, televiziunile prezinta onorul lui dragnea, usrul e tacut, poate va ataca intr-o zi.
  programul psdului e distructiv pe termen foarte lung.

Leave a Reply