11 COMMENTS

 1. Se vede pe fata lui tristetea,dar se vede si puterea de a face,de a schimba ceva,are aria de a aduna cetatenii romani,chiar daca sunt tristi si neajutorați ati,sa mearga pe acelasi drum cu el! Cred ca e cam singurul mesaj credibil pana la ora actuala(nu e plangaceala sau mila)! Sper cu toata puterea sa fim pe aceeasi lungime de gandire”perfect 2019″!
  Multumesc pentru binete!

 2. Anul asta n-am mai arborat, ca in fiecare an, tricolorul romanesc. Mi s-a parut, anul asta, riscant. Daca se interpreteaza? Si-am zis ca mai bine astept urmatorul comunicat al departamentului de stat, poate s-or invrednici … cu niste clarificari. . Ce culori, unde, cit, cind sau daca…. Si de ce!
  Am inceput sa-l inteleg pe magarul ala de turcescu. Cit de usurat esti cind iti dai rucsacul jos; cind scapi de bolovanii poverii raspunderii, a deciziei, a gindirii cu capul tau. Prost. Cind e altcineva care decide pentru tine, care-ti spune incotro s-o iei, cind sa tusesti, si mai ales cind NU, cind trebuie sa-ti tai unghiile si cind sa treci strada. Cind sa maninci si ce sa bei. Dar, mai ales, ce anume si cum poate submina (daca nu sintem vigilenti) marsul triumfal al Anticoruptiei Romanesti spre cele mai inalte culmi de civilizatie si progres! Mai bine o dau neutru, asa:
  Traiasca lupta pentru pace! Jos coruptii! Onoare muncii!

 3. Eu am crezut ca prezentati discursul domnului președinte…ales cu peste 6 milioane de romani! Frumos discurs a avut domnul președinte la Cotroceni. Jegosi ceilalți șefi de institutii care nu s-au prezentat la Cotroceni…loialitatea instituțională care tot ei o aclama o călca in picioare!

    • Cum sa te pui, ma, cind tu nu ai nimic in cap, decit … vid! Cum sa te pui cind eu am avut vacanta de doua ori cit ai facut tu scoala. Cum oi fi putut si tu, alea 8 clase!
     Si aia care-l adorau pe Ceausescu erau un pic mai demni decit tine!
     Noroc cu democratia asta, ca oricit ai fi de proasta, ai si tu dreptul sa te exprimi. Si mai ales daca lingi puterea, ceea ce orice timpit e in stare, esti si tu utila la ceva. Sa cinti ode si imnuri de slava.

  • Dintre, din pacate, putinele comentarii pe subiect, doar Carmen o ia pe campii. Si-o mai puncteaza si tafnos, dupa, cu nasuc strambat, dezgustata…
   Asta spune multe, daca mai era nevoie (ca, oricum, se vazuse in precedent, nu era nevoie de confirmare).
   De pe la jumatatea primului mandat basescian (cam dupa sampania de la Universitate, cand cu intrarea in UE), orice discurs prezidential mi-e la distanta masurabila cu mega. Nici de la ala n-aveam ce afla, nici de la asta d-acum n-am rabdare sa desprind ceva.
   D-aia, deci, ce spune carmen e doar inca o pupaciune libidinoasa : nu sunt curios sa vad p-aici ce citeste de p-o hartie unu’, fie ele si presedintele. Prefer sa vad ce crede un om, ca un om, despre ce ma intereseaza.
   Multumim, d-le Diaconu !

Leave a Reply