Presedintele Institutului Aspen Romania Mircea Geoana posteaza un mesaj foarte interesant :

“Hacking cultural” – metoda serviciilor rusesti de a crea continut pentru mesajele pentru retelele sociale din America. Cu alte cuvinte, preiau continut autentic si il transforma in arme politice si electorale. Evident ca la fel procedeaza si pe la noi, caci marfa locala producem, nu gluma!

4 COMMENTS

 1. Iar cu “prostanacu'”, domnule Tudor, iar? Cum mai behaie asta cite o ineptie, cum dati fuga sa informati boborul: astazi, la ora 8:42, seismografele de la Vrincioaia au inregistrat un nou rigiit al lui mircia gioana. Rigiitul a avut loc la o adincime de putul gindirii si a avut o magnitudine foarte mare, fiind magnific. El a fost urmat de numeroase replici, mult mai consistente decit cel initial. Vorba poetului:
  Trăiască berea în care ne-am născut
  Trăiască berea, că tare ne-a durut
  Foaie verde și-o lalea, mai da-l in …America
  La urma urmei, cine-i gioana asta, dom’le? Sa nu-mi spuneti ca-l apreciaza America, ca America o adora si pe corduta, si l-a adorat multa vreme si pe ibn Laden. Dar, stiti cum e, dragostea e un lucru al dracu’ de complex; dauneaza grav sanatatii si uneori poate ucide. Cum e vorba romaneasca “dragoste cu nabadai”!
  Asa ca nu-i mai suflati atit in pinze, ca se creaza impresia ca se pregateste (re)lansarea lui la apa. Numai ca cei care se gindesc la asa ceva, sint prosti cu ciucuri, fiindca gioana … nu pluteste! Singura parte a corpului care ar pluti – fiind mult mai usoara decit volumul de apa dezlocuit – e capul. Din pacate pentru el, il trag altele la fund, cum ar fi, de exemplu, gradele. Si nu numai …

   • Cu nervii sint bine, multumesc de intrebare. Atita ca n-am lecturi, saracu’ de mine. Si am si o mare slabiciune pentru “desteptanacu'” de gioana, zis “Mihaela, dragostea mea”, sau “nici noi nu stim citi mai sintem”. Ador sa vad cum se scufunda el, saracu’, in meandrele abstractului, de zici ca a facut armata la scafandri, iar nu la marina calareata.
    Serios, ca nu ne aude nimeni: nu e clar ca cineva pompeaza in el sa-l faca de 5 ori cit e, ca sa-l poata … reactiva?
    Nu stiu daca termenul e corect, dpdv tehic, neavind scoli de aparare si securitate. Asta e, nu le putem avea pe toate…

Leave a Reply