Dan Voiculescu a făcut prima declarație după decizia definitivă a judecătorilor de a-l elibera. Profesorul Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar, unde fusese internat în urmă cu câteva zile.

„Pentru că am avut o problemă medicală, cred că am datoria să vă spun adevărul despre problemă. Am avut un sindrom de ocluzie intestinală mecanică, provocată de o strangulare a intestinului subțire. Aceste episoade sunt foarte periculoase pentru că se sparge intestinul și totul intră în organism. Sigur voi fi operat. Ceea ce am eu este un fel de preinfarct pe intestin, trebuie operat pentru că o recidivă poate fi fatală”, a declarat Dan Voiculescu.

Acesta a vorbit și despre cei trei ani petrecuți în spatele gratiilor:

„Am o propunere: Rugămintea mea este să închidem ochii ca să putem continua. Eu am vrut prin telepatie să ne teleportăm la poartă la Rahova. Indiferent de boli, mie mi-au fost furați trei ani din viață, acești trei ani nu mi-i va da nimeni înapoi. Chiar dacă intră Traian Băsescu la închisoare, chiar dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute, mie acești ani nu mi-i va da nimeni. Cât am stat în pușcărie, am avut două sentimente deosebite, două au ieșit în evidență. Primul: un sentiment de durere a pleoapelor. Motivul? Stăteam foarte mult cu ochii închiși. Pe timp de ziuă stăteam mai mult de jumătate de zi cu ochii închiși. Mi-am creat un biotop, un fel de acvariu în care am reușit să trăiesc. Atât cât poate trăi un om într-un acvariu. Al doilea sentiment a fost regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicați în acest proces ca să pot eu fi adus la închisoare”.

În ceea ce privește viitorul, Dan Voiculescu a mărturisit că va continua lupta cu abuzurile.

„Ultima abordare e legată de viitor. Să ne uităm spre orizont, eu acolo văd o luptă pe viață cu abuzurile. Cu abuzurile, mai ales a celor puternici împotriva celor care nu se pot apăra singuri, a celor care au dorința de a se apăra și nu o pot face”.

16 COMMENTS

 1. Crapă cişca-n urlători şi-n pupătorii de cururi(fundul e lemnul pe care răstorni mămăliga) când văd cât de bine s-a conservat dl.Voiculescu! Paralizează de furie! Dă Doamne!
  Întrebări:
  1.Cum să rămână Voiculescu în pandaimos şi ceilalţi escroci care au făcut mult mai multe porcării…liber la orice?
  2. Dacă băse şi Videanu, Portocală şi Berceanu, Truică şi al româneanu(prinsul României) nu sunt la bulău, de ce ar fi Voiculescu?
  Hai cu horodinca pentru adevăr şi daune pe persoană fizică(vorba lui vanghelie)! Va ieşi urât tare pentru ei şi politicieni dacă intri în forţă! SUCCES ŞI REZISTENŢĂ!
  Cum rămâne cu tanti ”statuia cu moaca pătrată” şi cu euroii încasaţi de la ministerul agriculturii?
  Dar cu sfânta icoană despre care se dau acte live pe micile ecrane?!

 2. Da,frumos mesaj “lupta impotriva celor abuzati care nu pot sa se lupte singuri” ! Cu o conditie si cadem de acord pe aceasta generoasa oferta…Sa nu fie politicieni indiferent de care,locali sau din administratia centrala ori parlamentari….Astia se pot apara singuri,chiar daca si-au sters bine urmele si o fac astfel pe fetele mari nu pot justifica averile fabuloase asta raportat la saracia din tara dupa ce bugetele publice au fost devastate de lacomia lor,acest raport ne da exact raspunsul asupra vinovatiei lor.Aici s-ar incadra multi inclusiv Basescu.

  • Acela își poate justifica averea personală, stai liniștit , măcar a avut o profesie extrem de bănoasă. Dar restul lighioanelor bugetare de ce crezi că fug ca dracul de tămâie când vine vorba de verificarea la sânge a averilor? Ăia chiar cred că utilizarea ,,săgeților”, inși din familie îndeosebi pe numele cărora își transferă bunurile , va ține la nesfărșit?

 3. Și noi ăștia care am luat calea pribegiei pentru că ne-am săturat să fim furați pe fată, câți ani din viață am pierdut? Într-o bună zi se va aplica și în România ,,tratamentul” made in China , acela cu plumb contra cost pentru toți cei care au nenorocit această țară și acuma se vaietă ca porcii. Hai sictir!

 4. Nu vreau sa fiu rau cu un om bolnav, daca e intr-adevar bolnav, dar eu sunt tare curios cum isi scria Dom’ Profesor cartile cu ochii inchisi. Si mai facea si tamplarie in acelasi timp.

 5. Mie se pare corect ca Dan Voiculescu sa beneficieze de zile libere ca urmare a publicarii unor lucrari stiintifice pana la urma e profesor universitar doctor in economie in cu experienta in comerul exterior lucrările sale au valoare stiintifică,plus buna purtare si starea medicală în paranteză fie spus nici nu ar fi trebuit vreodată sa intre la puscarie pe fituica aia numita dosarul telepatia….păcat sa-i furi unui om trei ani din viata degeaba e mult e foarte mult…păcat noi nu vom avea ocazia sa-l vedem pe lepră Băsescu la puscarie pt abuzurile statului mafiot pe care l-a condus….
  Dan Voiculescu este printre putinii oameni de afaceri intelectuali ai României care isi doreste un stat protectionist si formarea unuei prosperitati sănătoase si a unei puternice clase de mijloc,plus sprijinul acordat familiilor si persoanelor in nevoi (toate astea se refelecta in intiativele sale legislative si in activitatea personala)

 6. Si o zi e mult daramite 3 ani. Ce este strigator la cer este faptul ca nimeni nu plateste pentru aceste abuzuri.

 7. Da,razbunarea este un sentiment pozitiv dar care poate atrage alte nedreptati de data asta chiar tu fiind acela care le faci.Eu vad un singur mod de razbunare,acela de a pune toate tunurile pe Basescu si pe oamenii care-l sustin ACUM…Pentru ca traim in prezent.Daca o torpileaza pe Kovesi indirect marele beneficiar e Basescu.Da-i lui Kovesi material sa-l infunde pe matroz ,asta e un mod de lupta de care-i estecel mai teama celui amintit…O A3 la fel de incisiva impotriva sa ca pe vremuri doar ca acum nu mai trage sforile.

 8. Pe principiul ca ce nu te omoara te intareste, astept sa ii urmareasca pana in panzele albe pe toti dubiosii aia de se tot perinda prin justitia tarii de 20 de ani incoace.
  Asa e, anii furati raman furati. Si nu numai lui. Oricui e intemnitat fara sa se considere macar personal, vinovat de ceva.

 9. welcome back, domnule Voiculescu. Ati suferit mult din cauza unor ticolosi, in frunte cu marinarul chior si gasca lui de slugoi

Leave a Reply