Polițiștii bucureșteni au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 35 de ani, imediat după ce acesta a sustras microfonul unei echipe Antena 3.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi sustras microfonul unei echipe a televiziunii Antena 3, care se afla în fața Direcției Naționale Anticorupție.

“La data de 12 iulie, în jurul orei 14,00, polițiști din cadrul Brigăzii de Poliție pentru Transport Public, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în vreme ce se aflau pe o stradă din sectorul 2, au observat un bărbat care, prin comportamentul afișat, le-a atras atenția. Astfel, s-a procedat la supravegherea bărbatului care, după mai multe încercări eșuate de a sustrage bani din casa de marcat a unui restaurant, observând un car de televiziune, s-a apropiat și a încercat să sustragă o cameră video de transmisie, însă, întrucât nu a reușit să o desprindă de pe trepiedul pe care era montată, a luat microfonul ce se afla deasupra acesteia și a încercat să fugă, moment în care a fost prins și imobilizat de polițiști”, informează un comunicat al DGPMB transmis marți AGERPRES.

Prejudiciul creat prin săvârșirea faptei, estimat la 7.000 de lei, a fost recuperat integral și restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate de Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

3 COMMENTS

  1. Domnule Tudor, nu cumva respectivul infractor era un tip trecut de 60 de ani, chelios, maruntel, cu un ochi la faina si unul la slanina si duhnind infiorator a matrafox? Nu de alta, dar am o banuiala privind identitatea acestuia…

  2. Domnule Tudor, doar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
    Bine ca microfonul a fost recuperat si totul e in regula in cadrul echipei ANT 3. Sa mai spuna cineva ca politia nu-si face datoria.

Leave a Reply