Fostul ministru al apararii Mihai Fifor face acuzatii dure :

Constat cu mâhnire că apetența unora pentru minciună nu are limită și foamea de putere îi face să apeleze inclusiv la falsuri pentru a-și atinge scopurile.

Ca să fie clar pentru toată lumea: am mai spus si repet…nu am semnat nicio scrisoare împotriva președintelui Dragnea și nu am participat la nicio întalnire secretă unde s-ar fi redactat acea scrisoare.

Se publica azi un tabel în care se spune că apare semnătura mea… este un fals grosolan, diferența de semnătură se vede și de pe Lună. Jenanta incercare, care aminteste de altfel de practici.

Cei care au ajuns atât de jos încât să încerce să-mi falsifice semnătura ar fi putut, măcar, să se străduiască mai bine.

Îi provoc pe toți cei care lansează astfel de minciuni, fără niciun respect pentru adevăr și onoare, să iasă public și să spună că mi-au prezentat vreodată acea scrisoare sau că am participat la vreo discuție despre demisia președintelui PSD.

Sunt un om de echipă, care crede în unitatea acestui partid și în capacitatea sa de a asigura o guvernare bună pentru români și nu voi ceda niciunui fel de șantaj sau atac.

Am fost și voi rămâne alături de președintele PSD și de adevărații mei colegi și nu voi accepta niciodată să fac jocurile subterane ale celor care vor destabilizarea partidului.

Inconștienții care se pretează la atacuri incalificabile pentru a face jocurile celor care vor să ne împiedice cu orice preț să ducem guvernarea pe mai departe și să asigurăm o Președinție de succes a Consiliului Uniunii Europene ar trebui să înțeleagă că Partidul Social Democrat este un partid unit și puternic care nu va ceda.

Raspunsul lui Fifor vine in urma unei stiri exclusive publicate de www.stiripesurse.ro :

https://www.stiripesurse.ro/exclusiv-dovada-ca-mihai-fifor-a-semnat-scrisoarea-liderilor-psd-care-ii-cereau-demisia-lui-dragnea-document_1305507.html

 

9 COMMENTS

 1. Exact așa spunea și Bădălău cu Țuțuianu cu ceva timp în urmă, ca apoi să se adeverească că au semnat. Niște mincinoși!

  • Da. E bun ca antropolog 😉
   Da ca ministru, daca declara publuc ca cuneva ii falsifica semnatura dar nu face sesizare penala, e un papusoi.
   Cat de barrbat sa fii (si ministru al apararii) si sa zici ca ti-a falsificat cineva semnatura si pe urma bine, lasa asa:)
   Un neghiob politic. Marele om cenusiu la PSD… pfff…:))

 2. Intrebare: daca juvenilul Ilan Laufer l-a acuzat (penibil spun eu dar totusi asta denota profilul moral al acuzatorului gata sa santajeze emotional gratuit cu ce-i da mai la indemana familia) pe Iohannis de antisemitism pt ca nu l-a acceptat ca ministru, nu ar trebui sa-i acuze si pe cei din PSD ca au renuntat la numirea lui si au pus alt om, daca tot o arde pe antisemitism?!
  Ca daca nu, e doar Rica Veturiano de mahala guvernanentala.

 3. Si care e problema ?
  Nici sustinatorii PSD nu l mai vor pe Dragnea !
  Sa mai faca si el cate o baie de multime poate isi da seama ca nimeni nu e vesnic pe un scaun !

Leave a Reply