Aflat la New York pentru intalniri profesionale importante, Mihai Gadea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei si CEO Antena 3 a postat un mesaj pe Facebook :

Tuturor prietenilor, salutări din New York! Pe propagandiștii mafiei îi avertizez ca mă întorc. Așa cum nu am făcut nici un compromis în 10 ani, le spun că nici nu-mi pun problema să fac acum. Atașamentul meu este față de adevăr și față de voi. Restul e disperarea propagandei. Urmează câteva zile importante în SUA și revin.😉

 

13 COMMENTS

 1. :))) La care mafie se referă?
  -la cea cu gulere albe?
  -la cea cu halate albe?
  -la cea din spitale?
  -la cea care-ţi ia banii fără factură sau chitanţă(mii de lei) pentru lucrări de proastă calitate dar sponsorizaţi din bugetul statului?
  -la cea din justiţie?
  -la cea din procuratură?
  -la cea din notariate?
  -la cea din poliţie?
  -la cea din alimentaţie publică?
  -la cea din instituţiile publice?
  -la cea a gunoierilor?
  -la cea din politică?
  Waw! :))))) Cîte repere demn de respect şi încredere sînt pe teritoriul acestei ţări! Mai trebuie redusă sau anihilată mafia de orice fel? Nu! Coincidenţă!

  • Anihilata total,nu mai am nici un fel de incredere in ceva!Mafia exista peste tot!

 2. invidia din sat spune că iar aţi dat iama prin banii lui voiculescu de unde aţi luat 1500 usd ca să vă cumpăraţi alte premii! ce săraci sunt unii,şi la pungă,dar mai ales la minte! poate când vă întoarceţi ai lămuriţi din nou pe toată lumea că nu este vorba de bilete de tombolă care să fie scoase dintr-o căciulă prin tragere la sorţi! 🙂 succes la extragere! 🙂

 3. Nu vad ce importanta are această ,,știre” pentru romanii din aceasta tara. Cu siguranta vizita domniei sale la NY nu va avea repercursiuni importante asupra lucrurilor care contează cu adevărat.
  Am cel mai mare respect pentru unii oameni din cadrul Antena 3 deoarece sunt jurnaliști cu o oarecare verticalitate si profesionalism. Cu toate acestea, persoana domnului Gadea nu pare sa facă mereu cinste acestui post de televiziune.
  In opinia mea, Mihai Gadea poate fi penibil uneori dar nu trebuie sa tragă în jos și postul Antena 3. Oricine ai fi, e important sa fii modest în ceea ce faci și sa nu uiți de unde ai plecat.
  Păcat!

  • Si unde e lipsa de modestie a lui Mihai Gadea? Ca nu inteleg. Emisiunea lui Mihai Gadea are cea mai mare audienta din Romania. Deci nu poate sa traga decat in sus Antena 3, nu in jos

   • Ma bucura faptul ca emisiunea domnului Gadea are o audienta foarte mare, cu atât mai mult cu cat și eu urmăresc aceasta emisiune. Observația mea se referea la modul în care domnia sa alege sa facă unele anunțuri care, în opinia mea, nu au legătură cu ceea ce contează în actualitatea din Romania și sa le transforme în adevărate știri. Considerați ca o vizita în străinătate făcută de domnia sa este motiv de știri?

 4. care mafie ar putea fi ? mai clar sa nu lase loc la speculatii. acest lucru se intampla pe diferite site-uri in lipsa unor precizari. deja se spune ca e ciudata prezenta in sua a lui gadea in acelasi timp cu alte personaje, deja se fac insinuari in privinta modului in care a ajuns acolo. sau asta e raspunsul lui gadea la aceste speculatii de pe aceste site-uri?

 5. Speram sa fie de la cineva important din New York cu o critica la adresa propagandei mafiei.
  Cand ce sa vezi suntem singuri, noi romanii vorbim intre noi cand acasa cand afara in concediu sau cu treburi.
  Singuri singurei vorbim de de mafie si aia se fac ca nu stiu…ba din cand in cand ne mai promoveaza un mafiot pe post de procurer si mai dau o medalie unei javre care isi bate joc de justitie.

Leave a Reply