Mihai Gadea, moderatorul emisiunii Sinteza zilei si CEO Antena 3 a prezentat recent cifra absolut impresionanta legata de vestea extraordinara privind reintregirea familiei Bodnariu din Norvegia.

——————————————–

 

Pina mari dimineata, postarea lui Mihai Gadea cu stirea a strans un numar imens de vizualizari : 1.271.111. Captura de pe Facebook dovedeste acest lucru.

Gadea

In acest moment, postarea a depasit 1.300.000 vizualizari !

Si cifra creste cu fiecare ora.

 

 

4 COMMENTS

 1. dupa interviul dat de ponta la dc news am asteptat sa vad in mass media romaneasca ceva legat de declaratiile facute de loretta sanchez congreswoman american. in afara de cotidianul care prezinta tot interviul doamnei in rest o tacere suspecta. loretta sanchez, care este şi co-preşedinte al grupului de prietenie cu românia din congres şi candidat pentru poziţia de senator de california, scrie că este îngrijorată pentru „încălcările documentate ale drepturilor omului, sub pretextul combaterii corupţiei, violarea drepturilor procesuale pe timpul anchetelor penale şi ameninţările la independenţa justiţiei din românia”! nu se poateeeee! statul de drept e plin de abuzuri ale justitiei care incalca drepturile omului in lupta cu coruptia??? pai ce face csm ul si inspectia juduciara? ar trebui sa dea un comunicat plin de manie proletara ca e afectata imaginea justitiei! iar luluta? luluta inca isi pupa legiunea primita de la francezi? pai si oprescu a primit legiunea si l-au saltat poate avem norocul si…..dar pensata vopsita care se vede la ccr? pai d’aia face ea tot posibilul sa-i dea casa inapoi penalului ciolanis ca sa se vada criticata de o amarata din congresul american? dar nea caisa klemm care ne da indicatii cum sa votam ca de aceea suntem noi o colonie si el comisar stalinist parasutat in tara asta de iobagi? poate ca totusi aia care rup clantele la ambasada americana si pentru care tot ce spun americanii e litera de lege vor spune ceva macar sa o critice pe individa care si-a permis sa se ia de lupta anticoruptie a lulutei. e interesant de citit pe http://www.cotidianul.ro/loretta-sanchez-sint-ingrijorata-de-incalcarea-drepturilor-omului-in-numele-luptei-cu-coruptia-282479/

 2. vestea in sine e superba, desigur dar atentie cu bucuria cu facebook-ul si alte d-astea. Cu cit oamenii devin mai dependenti de asa ceva, momiti cu o celebritate iluzorie si cu citiva banuti, cu atit se construieste o masinarie infernala care deja cenzureaza pe fata, oficial.
  In SUA e o discutie ca FB a sters mesaje anti-democrati, in vreme ce UE a lagalizat cenzura:
  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-1937_ro.htm
  Nu va iluzionati ca e doar la astea 4 companii si doar despre hate speech pentru ca ei definesc ce inseamna hate speech (deci poate insemna orice, de miine) iar cenzura asta, economica, se extinde rapid la tot netul.
  Si toata media e prinsa in capcana. Controlezi media, controlezi mintile….

 3. Cu adevarat o veste extraordinara. Este o victorie a tuturor celor implicati si a eforturilor uriase facute de toata lumea.
  Tin sa subliniez ca in sfarsit dl. Gadea a luat atitudine fata de toate lucrurile urate la care au fost supusi cei mai titrati antrenori din lume.

Leave a Reply