Antena 3 infirmă categoric existenţa unor discuţii de negociere având în vedere o tranzacţie cu un grup de investitori străini, aşa cum speculează un site local de ştiri. Informaţiile prezentate cu titlu de exclusivitate sunt total opuse realităţii, fiind lansate împotriva oricăror principii jurnalistice, fără a fi verificate.

Compania noastră doreşte să precizeze că nu a fost contactată de niciun reprezentant al acestui site pentru un punct de vedere. În prezent, Antena 3 este implicată în procesul de mutare a studiourilor în zona Pipera, efort ce presupune atât investiţii, cât şi noi provocari de conţinut.

Suntem convinşi de discernământul publicului, care nu cade în capcana unor asemenea fabricaţii. Solicităm publicarea acestei poziţii oficiale atât pe site-ul care a generat acest neadevăr, cât şi pe platformele care l-au preluat.

Mihai Gadea

CEO ANTENA 3

7 COMMENTS

 1. Doar se apropie campania electorala, adica suntem, mascat. Trebuie distrus sau compromis totul in jur.

 2. Iaca vre asa treabă de mojici şi escroci care se vor la ciolane pe baza semnăturilor imitate sau false!!! Aici nu se…pupă nimeni???
  http://www.cotidianul.ro/cum-face-rost-usr-de-sustinatori-gen-tu-sa-mi-dai-niste-date-personale-eu-te-trec-intr-un-tabel-so-cam-atat-288473/
  **Cum face rost USR de susţinători: “Gen tu să-mi dai niște date personale, eu te trec într-un tabel so cam atât”…oamenii USR care se ocupă cu colectarea de date personale ale unor cetăţeni cărora nici prin cap nu le trece că-l susţin pe Nicuşor Dan. **
  http://www.cotidianul.ro/upload/tiny/images/foto_tabel_date_personale.jpg
  E tare asta, nu???
  Culmea, se practică de ani de zile(vechime în câmpul muncii) şi au fost amendaţi unii pentru asa ceva, dar se continuă!

 3. Concurenta !!! Raitaru …S-au invatat cu audiente golanesti scoase exclusiv pe minciunile puse pe burtiera…Este televiziunea formatata dupa chipul si asemanarea mitomanului national cu ochelari.

  • Băi , băseá! Tu nu faci altceva decât să bagi bățu prin gard, aici, la Antena 3 iar clona ta, de ”dincolo”, de la Raitaru, zice la fel de cei de la Antena 3. De ce nu zici tu de ăia de labe1 , digi-frigi, sau irealitatea care, evident, sun de-ai voștri?
   Clar, vouă băsiștilor nu vă place, nicicum că mai sunt(încă) două televiziuni care mai dau, unu, în băsescu și, doi, unii mai tare în PNL , ceilalți mai tare în PSD și ăsta-i motivul vostru mizerabil să bagați intrigi. Și una și alta din cele două televiziuni sunt clar antibăsiste, tu nu faci altceva decât să profiți de lupta dintre cele două pe motive de raiting și vendetă. Sunt realizatori respectabili și remarcabili și aici și dincolo care nu ascultă la ordinele nici ale lui Ghiță nici ale lui Voiculescu.

   • nu te mai obosi atat omul are idei putine si fixe neiesind din ordinele primite de la partid. ai dreptate in afirmatioile tale,cert e ca cele doua televiziuni sunt pe primele locuri in audiente fiecare cu specificul ei, una folosind experienta otv-ului de atragere a publicului si mai apropiata se pare de psd, cealalata mai serioasa dar mai apropiata de partidul basisto-penelist, multi din jurnalistii postului respectiv declarand public sustinerea pentru fostul partid penelist actual basisto-penelist ( si aici nu exista nici un fel de eroare daca ne uitam la componenta fostului partid care se lauda ca e urmasul bratienilor).laudabil acest lucru daca ne uitam la americanii pe care ii privim ca pe niste zei. acolo new york times si-a declarat public sprijinul pentru unul dintre candidatii la presedentie hillary clinton

    • @alexph,
     Bine zici ”SE PARE” în legătură cu …PSD-ul, pentru că senzația asta nu rezultă, nicicum, din prea multe laude aduse PSD-ului ci doar din faptul că nu sunt atât de obraznici cu ei, ”completul” nu este majoritar liberal, precum și din faptul că, indirect, și aici SUNT SIGUR, îi toacă pe fuzionații de dreapta dar și pe joshannis, ciolos și koveshi, cum aici, din teamă, și doar niște nebuni ca Ciuvică și Savaliuc o mai fac, nu se iese din front cu adevăruri pe care le vede și le simte toată lumea.
     Dincoace , clar, Ponta și Dragnea, și toți ai lor adică ”trădătorii”(ei nefiind votați de către realizatorii anteniști, să ne-nțelegem și nu trebuie să fii cu ei în cabina de vot) sunt luați(cam) pe făraș, în timp ce liberalii, mai puțin cei ai lui Tăriceanu, sunt (cam) mângâiați pe creștet, iar dacă mai sunt și muștruluiți uneori asta este urmare frustrărilor uriașe ale majorității realizatorilor față de ceea ce a ajuns acest partid istoric.
     Cât despre ”mozzie”, nu mă obosesc eu, nu te oboseștitu, nu ne obosim niciunul și ne trezim că nu mai scăpăm nici anul ăsta de băseală cu portdrapel…joshannis.

 4. Eu am vazut stirea dar nu i-am dat importanta! Site-ul respectiv o sa se imbolnaveasca de diabet: in fiecare zi mananca rahat pe saturate!

Leave a Reply