Trec anii si prietenia noastra e tot mai solida. Azi e ziua de nastere a unui prieten si coleg pe care-l pretuiesc dincolo de cuvinte : La multi ani, Mihai Gadea !

Mihai Gadea Radu Tudor

Iata si postarea lui Mihai, cu o fotografie rara :

“Am găsit o fotografie care azi împlinește 30 de ani. Atunci împlineam 9 ani. 🙂 Primisem cadou o cravatâ 😃😃. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi și vouă pentru ultimii 10 ani.”

 

11 COMMENTS

  1. In primul rand doresc sa adresez d-lui Gadea multa sanatate, Ani Multi imbelsugati atat profesional cat si material. Ma bucur nespus ca pot fi contemporan cu Henri Coanda, maestrul Beligan, Piersic, cosmonautul Prunariu, marele Capra si nu in ultimul rand cu Dl. Gadea si cu Dvs. d-le Tudor.
    Va doresc sarbatoritului si Dvs, la cat mai multe emisiuni.

  2. La multi ani prietenului dvs! De fapt, traiasca prietenia, singura legatura care nu leaga ci elibereaza din latzuri si lantzuri.

  3. LA MULTI ANI , BUNULUI DUMNEAVOASTRĂ PRIETEN , MIHAI GÂNDEA ! SĂNĂTATE, FERICIRE ȘI SĂ AIBĂ CÂT MAI MULTE ÎMPLINIRI , ALĂTURI DE CEI DRAGI ! DUMNEAVOASTRĂ , DOMNULE RADU TUDOR ȘI PRIN DUMNEAVOASTRĂ , ÎNTREGII ECHIPE ANTENA 3 , VĂ DORESC LA MULTI ANI , SĂNĂTATE ȘI SĂ AVEȚI UN AN PLIN DE ÎMPLINIRI ! DOMNUL MIRCEA BADEA , PRIN MODUL PROFUND DE GÂNDIRE ȘI DE COMUNICARE A EVENIMENTELOR CE NE MARCHEAZĂ EXISTENTA , CRED CĂ S-A TRANSFORMAT DIN MIRCEA BADEA , ÎN ” BADEA MIRCEA ” ! CU STIMĂ ȘI RESPECT, MIHAI ( TIZUL DOMNULUI GÂNDEA ) , CARANSEBEȘ !

  4. La multi ani! „Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

  5. Draga Mihai ,promiteai de mic ,copil frumos,elegant si privire inteligenta.Asa esti si acum dar mai putin copil.Sa ne traiesti.

Leave a Reply