Mihai Gadea : “Așa arată noul meu birou. Dar abia acum începe greul! Mutarea echipamentelor, a decorurilor, a stâlpului de emisie, a redacției… Cu Bunul Dumnezeu înainte! Nu ne îngenunchează nimeni!”

birou

 

 

22 COMMENTS

 1. e soluţia cea mai bună. e mai bine că nu aţi mizat pe vitejia românilor. şi aşa sunt unii care spun că aţi incitat populaţia. să vă ajute dumnezeu să reuşiţi,iar dacă printr-o minune îl eliberează în martie şi pe prof. voiculescu,sau se reia procesul,moare,de inimă rea şi jegul securist băsescu! 🙂

 2. Numic nu e usor in viata, iar ruperea de obisnuinta e cea mai grea! Din fericire, sunteti puternici, va aveti unii pe altii, si nici noi nu suntem prea departe! Va tinem pumnii si ne rugam la Dumnezeu sa faca astfel incat mutarea sa fie un pas inainte, o innoire si o speranta in mai bine! Dumnezeu, sau cum s-o chema forta care ne conduce si ne sprijina, are cai nestiute prin care ne deschida ferestre spre lumina si sperante, atunci cand ne inchide usi in nas! Suntem alaturi de voi, si nu uitam ca, asa cum voi existati prin noi, nici noi nu avem alte sperante fara voi! Impreuna suntem mai puternici, iar diavolul – sub orice forma ar fi – va crapa intr-o zi! Doamne ajuta!

 3. Daca il aveti pe Dumnezeu cu voi, va fi bine ! Spre disperarea tartorului sef de trib mafiot…

 4. DRUMUL SPRE LUMINĂ , E GREU ! CU CÂT ESTE MAI GREU , CU ATÂT TREBUIE MAI MULT APRECIAT !

 5. Cum e posibil asa ceva? Chiar si la CNCD sunt basisti 100%!!!

  Conform HotNews:
  Jurnalistii Dan Tapalaga si Malin Bot nu au discriminat prin comentariile referitoare la mitingul organizat de Antena 3, asa cum a sustinut televiziunea, dupa cum a decis miercuri Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, cu unanimitate de voturi. Pe de alta parte, CNCD a dat avertisment cotidianului Kamikaze, pentru doua articole considerate discriminatorii.

  “Cu privire la plangerea inaintata S.C. Antena 3 S.A. impotriva articolului scris de jurnalistul Dan Tapalaga, intitulat ‘Multumim, Antena 3!’, publicat pe pagina de internet a publicatiei online HotNews, s-a constatat ca opiniile exprimate nu constituie fapta de discriminare, nu incalca dreptul la demnitate al persoanelor in cauza si se incadreaza in limitele libertatii de exprimare”, a anuntat astazi, 2 martie 2016, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).

  CNCD a precizat in comunicatul remis HotNews.ro ca votul a fost luat “in unanimitate a celor prezenti (8 voturi)”.

 6. hopa!si cand lansam eu ipoteza cu planul de rezerva cu un alt sediu care exista pregatit ptr. o eventuala mutare mi se spunea ca bat campii ,ca nu sunt bani,etc.ar fi fost neverosimil ca proprietarii sa dea cu piciorul unei afaceri de peste douazeci de ani si care intre noi fie vorba cred ca aduce un profit frumusel(ptr. ca daca aduci bani de acasa in fiecare an o inchizi) pentru un sediu si niste aparatura(care intr-o televiziune care se respecta se schimba destul de des).si care aparatura ramasese un pic in urma:pro-ul are emisie hd de cativa ani,kanal d de anul trecut,digi-urile la fel.parca vad ca dupa mutare antenele(sau macar antena 1) vor emite si ele hd(deci aparatura noua).

 7. Ma bucur ca si gadea se conformeaza unor hotarari judecatoresti definitive…chiar si dupa 2 ani. Felicitari!

  • eşti dusă tanti,dar acum diversitatea opiniilor a fost constructivă întotdeauna atunci când oamenii sunt de bună-credinţă. mă îndoiesc că e cazul tău!

 8. Curaj! Propaganda va urla si mai tare pe tema banilor “lui Voiculescu”, scăpați de vigilenta anti-coruptei Bogdan si, evident, puși la saramura in vederea mutării. In schimb, publicizarea foto-video a exodului Antenelor e cea mai buna arma împotriva zvonurilor așa ca așteptam materialele!

 9. Dumnezeu sa va ajute pe toti si sa va ocroteasca pe dvs. si familiile. Aveti nevoie de ocrotirea Sa . Ma rog pentru voi toti. Nu va pierdeti curajul !

Leave a Reply