Directorul Antena 3 Mihai Gâdea se afla in Statele Unite ale Americii pentru intalniri importante si relevante postului nostru de televiziune si telespectatorilor nostri : 

“Și CNN e aici! Am avut o vizită importantă la CNN. L-am întâlnit pe Wolf Blitzer, o legendă vie a televiziunii. Știa enorm de multe despre România, dar îi lipseau niște informații cheie pe care i le-am dat eu😉. Pregătim lucruri mari pe axa CNN – Antena3. Apropo, îmi e dor de voi. Sunteți cel mai bun public din lume!”

===============

Ieri, actuali si fosti oficiali americani au discutat cu Mihai Gâdea despre realităţile din România.

Mihai Gâdea a fost primit la Washington de fostul ministru al Apărării din Statele Unite, Donald Rumsfeld. Rumsfeld este deținatorul recordurilor de cel mai tânăr şi, apoi, cel mai în vârstă secretar al Apărării din SUA, după ce a ocupat acest porfofoiu între 1975 şi 1977 iar apoi între 2001 şi 2006.

Politicianul, care a fost şi ambasador al Statelor Unite la NATO, a vorbit cu Mihai Gadea despre ce a însemnat intrarea României în Alianţa Nord Atlantică.

Doi congresmani americani, extrem de influenți în Washington, i-au dezvăluit lui Mihai Gâdea că urmăresc atent parcursul României.

Mihai Gâdea a participat si la unul dintre cele mai importante evenimente anuale din Washington DC, Național Prayer Breakfast  la care participa Președintele Barack Obama, precum și cei mai importanți lideri americani. Mihai Gâdea e singurul jurnalist din Romania invitat la acest eveniment.

http://www.antena3.ro/actualitate/mircea-badea-propaganda-basista-339163.html

12 COMMENTS

  • Deci nici CNN n-a stiut de referendumul furat?
   Nici bietul Dept de Stat?
   Nici oficialul ala american “surprins” de care povestea azi la Sinteza Mihai Gadea?
   Saracii stau acolo intr-un intuneric total, nu-i informeaza nimeni…n-au internets si nici phones si nici ambassadors.
   Or fi aflat de confisacrea miseleasca a sediilor A3?
   De faptul ca exista o singura judecatoare in lumea asta care dupa ce a dat o sentinta mizerabila acum la un an o urmareste pas cu pas sa fie dusa la indeplinire cu obstinatie si boala maniacala ?
   Cum e cu libertatea presei, democracy bla bla? Unde au disparut?

   Am doar trei vorbe pentru Mihai Gadea citand un mare om de cultura si integritate:
   “Stie ma …stie…”

 1. Pentru că tot analizaţi cheltuielile fostului mare ocupant al principalului scaun al ţării. Dar să nu credem că actualul nu are dublu cheltuieli cînd se va face bilanţul după mandat. Mai ales că munceşte din cînd în gînd: http://www.cotidianul.ro/mergeti-la-serviciu-domnule-presedinte-iohannis-275639/(nu e vorba de publicitate acestui ziar online. e realitatea zilelor în cei 26 ani de zile!)
  Sper să trăim momentul în care calea naturală îi va îmbrăţişa pe aceşti cheltuitori ai bugetului pentru a se îmbogăţi. O să auzim din gurile jurnaliştilor că nimeni sau foarte puţini au venit cu o floare sau să-i aprindă o lumînare la catafalc. După ce şi-au luat flori şi de toate cum au avut chef dar fără a ţine cont de nevoile omului de rînd, vor ajunge singuri din toate punctele de vedere. Vă amintiţi că au fost cîteva cazuri. Cunosc cazuri de politicieni sau consilieri, chiar medici sau cadre didactice, foşti sponsori sau susţinători cîndva ai politicienilor care după deces şi transferul în casa de veci de pe aleea ”neamului prost politic”, e plin de uscături sau căcat de animale. :))) Probabil asta e pomana meritată de la bipezi şi animale. :))) Să zică: bogdaproste fără lumînare aprinsă! Credeţi că băse va avea altă tratament?

  • Mihai Gadea nu este cu nimeni acolo. Este singur in toate intalnirile pe care le are. Au fost insa invitati si alti romani la Micul Dejun cu Rugaciune prezidat de Barack Obama, asa cum se intampla in fiecare an. De 20 de ani merg acolo romani cu optiuni diferite si nu indrazneste nimeni sa spuna ca “sunt impreuna”.

   • Mda, sa parasca! Sae arate ce ‘martir’ e domn’ profesor. Apropos…nu cumva el e… Ptiu drace! Pastori raspopiti si domni profesori ciroditori. Misto post! E un fel de pariu cu mine insumi sa vad cat rezist sa urmaresc o emisiune. P.S. Stiu, stiu deja nenea Tudor ca sunt ‘bun de gunoi’. Misto cenzura, acolo unde se practica cica (intentionata cacofonia) liberatatea de expresie pe tema careia se latra si ne dam martiri zilnic. Va fi a n’spe mia oara de e prea misto sa-mi refuz placerea de a scrie, stiind ca cineva vede rosu. Va mai amintiti ce v-am spus: ceasul, al naibii ceas, tot tic-tac, tic-tac, tic-tac, hai cu recuperarea furtisagurilor lui dom’ profesor. Ce pacat ca lucrarile ‘stiintifice’ nu mai e acceptate. HiiiiHiiii….hiiii….hiiii

 2. Trump tocmai a avut probleme cu motorul avionului si a aterizat de urgenta. E singurul candidat independent si atit democratii cit si republicanii, fie Clinton fie Cruz, sunt la greu finantati de Goldman Sachs.

  CNN e cu democratii, Rumsfeld cu republicanii asa ca nu cred ca vom auzi nimic sau nimic bun de Trump pe la A3. Nasol e ca daca pe Hillary o ia FBI, atunci Gadea va trebui sa faca interviu omagial cu un comunistoid veritabil, Bernie Sanders. Dar va supravietui, are experienta dupa cel cu MRU.

  Cruz e baptist, Rubio e catolic, Trump e prezbiterian, Hillary metodist, Sanders iudaist, Rumsfeld prezbiterian. Gadea e adventist. Iohannis e luteran. Ciolos zice ca e ortodox.
  Ghinionul e ca romanii sunt ortodocsi, ca si Putin, deci exista suspiciunea rezonabila ca toti suntem cu rusii (conform madam Pippidi)

Leave a Reply