Astazi realizatorul Antena 3 Mircea Badea implineste 41 de ani. Ii doresc ani multi si rezistenta pentru tot ce-l inconjoara.

Iata ce a postat pe Facebook colegul si prietenul sau Mihai Gadea :

“La mulți ani, Mircea!!! Cei mai frumoși ani, dar și cei mai grei, i-am petrecut împreună, ceea ce nu e puțin lucru. Doar câteva lucruri contează în viața asta, prietenia e unul dintre ele.”

 

15 COMMENTS

    • La multi ani, Mircea! Esti singurul care tine ochii pe minge, adica pe SRI si DNA- capii mafiei autohtone! Pentru asta trec cu vederea oftica ta la adresa lui Antonescu, care te-a facut din vorbe fara efort!

  1. La mulți ani, Mircea! A venit vremea să se-adune și ceva ințelepciune-n stare pură peste inteligența-n stare pură care te alcătuiește!

  2. Un calduros La Multi Ani pentru un erou,unul dintre cei multi ai A3,pentru mine voi ramaneti etalonul consecventei, al muncii bine facute(!?!) , sa traiesti frumos Mircea asa cum meriti,sa fii sanatos si sa te bucuri de “Vasilica 2014”

    • He he, cred că eu am fost prima care l-am felicitat azinoapte – 00:13! Îl mai felicit odată, a 3-a oară, şi aici, aşa cum vă felicit pe voi toţi pt. tot ceea ce faceţi şi pt. CĂ EXISTAŢI!!! LA MULŢI ANI cu multă, multă sănătate, putere de muncă şi noroc!!! Să fiţi iubiţi şi fericiţi pt. că meritaţi!!! Nu uitaţi că VĂ IUBIM ŞI NU SUNTEŢI SINGURI!!!

  3. He he, cred că eu am fost prima care l-am felicitat azinoapte – 00:13! Îl mai felicit odată, a 3-a oară, şi aici, aşa cum vă felicit pe voi toţi pt. tot ceea ce faceţi şi pt. CĂ EXISTAŢI!!! LA MULŢI ANI cu multă, multă sănătate, putere de muncă şi noroc!!! Să fiţi iubiţi şi fericiţi pt. că meritaţi!!! Nu uitaţi că VĂ IUBIM ŞI NU SUNTEŢI SINGURI!!!

    • De dobitoci nu ducem lipsa, iar tu esti primul dintre ei care nu a lasat sa-i scape momentul si s-a dat in vileag! Felicitari!

  4. Un prieten ca Mircea ar onora pe orice om! Inteligenta lui, simtul umorului, sinceritatea si curajul nemasurat, toate scaldate intr-o sensibilitate dulce-amaruie, sunt calitati majore, pe care talentul si cultura sociala le intregesc, facand din el un personaj unic! Dar, domnule Gadea, personalitatile de exceptie se gasesc si se aliaza in viata, impotriva prostiei si ticalosiei! Sa va traiasca prietenul, sa traiti si dumneavoastra, si sa nu uitati ca suntem aproape!

Leave a Reply