Ministra PNL dă semnalul ruperii de PSD

Preşedintele PNL Argeş, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a subliniat vineri, la lansarea candidaţilor liberali de la Piteşti, că în judeţ nu există o colaborare cu PSD.

“Guvernarea cu PSD nu e uşoară, vă spune unul din miniştrii din cabinetul acesta PSD-PNL. Dar vreau să ştiţi un lucru, pe care vreau să-l ştie şi conducerea partidului: la noi, în Argeş, orice discuţie cu PSD n-a intrat, nu intră şi nu va intra în calculul nostru. Noi aici, la Argeş, candidăm separat, cu oameni mai buni, cu propuneri de dezvoltare sănătoase şi ne e bine ‘prin noi înşine’. Sigur că miniştrii liberali îşi îndeplinesc mandatul aşa cum trebuie”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a spus că PNL are ca obiective principale în anul electoral 2024 să dea României un preşedinte liberal şi o guvernare liberală.

“Obiectivul nostru pentru 2024 este să dăm României preşedinte liberal, să asigurăm o guvernare liberală, pentru că istoria arată că pentru ţara noastră aceasta este formula politică de succes, atât în plan intern, cât şi pe plan extern, este formula care asigură stabilitate politică, dezvoltare economică, garanţii de securitate indispensabile într-un context internaţional dificil”, a precizat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Leave a Reply