“Ştiind că nu dispun de această sumă, Cocoş şi Ştefan, persoane interesate în derularea în continuare a contractului de licenţiere Microsoft, mi-au propus să închei contractul în condiţiile impuse de ei cu firma susţinută de Florică şi în contrapartidă, ei să plătească la partid 2 milioane de euro şi să contribuie la campania prezidenţială cu alte două milioane de euro. Chiar şi în aceste condiţii, din totalul cheltuielilor efectuate de mine pentru campania electorală, pe care le estimez la 5 milioane de euro, am recuperat doar 2,7 milioane de euro. (…) Recunosc şi admit, de asemenea, căam acceptat să finanţez partidul şi acţiunile sale, pentru a-mi facilita sprijinul politic şi a-mi menţine funcţia de ministru dar şi poziţia în conducerea centrala PDL. Mai precis, în cazul meu,aveam de adus la partid circa 5 milioane de euro, am avansat aceşti bani din fondurile personale, legale, şi le-am recuperat parţial în modalitatea expusă de Claudiu Florică, Dorin Cocoş şi Gheorge Ştefan.

1 COMMENT

  1. E incredibil ce se întîmplă în lumea asta,,mare”, ei îi antrenează, ei îi finanţează, ei îi trimit peste tot unde au interese şi scopuri şi tot ei cer ca fiecare ţară să îi oprească din drum pe antrenaţii trimişi! Un fel de,,motanul sare şi el ţipă”! Oare cîţi sunt dispuşi să creadă aceste manipulări, mai ales că nemulţumiţi sunt peste tot în lume şi sunt din ce în ce mai mulţi care se adună, se unesc pentru dreptate şi drepturile încălcatecu bună ştiinţă! Mă întreb şi cred că planul,,marilor” este bătut în cuie, Hollande, după ce au fost incidentele de zilele trecute, desfiinţează posturi în armată în loc să întărească armata, ce fel de plan pro-popor, pro-ţară în bine este?
    Apropo de iohanis, urmaşul lui băse 85-90% din atitudine şi comportament, din gîndire şi perspectivă, vedem cu toţii că planul e clar,,vrea să-i aducă pe foştii pdl-işti la guvernare”, oare cît va mai rezista poporul acestei ţări cu ,,aberaţiile politicienilor de 2 bani”? şi încă ceva, cu scuzele de rigoare: şi el a trebuit să-şi plătească funcţia cînd fusese propus ca premier pe timpul lui băse? Nu ştiu, dar, posibilitatea de răspuns pozitiv este peste 50%, oricum nu va recunoaşte.

Leave a Reply