Home Articole DNA, plateste drepturi de autor Oanei Stancu !

DNA, plateste drepturi de autor Oanei Stancu !

3012
6

Printre sute de pagini in care ni se explica ce mafie imensa a patronat Dorin Cocos, DNA strecoara usurel si (inca) o dezvaluire exploziva :

“Din verificarea extraselor de cont, rezultă că, în mai 2012, Dinu Pescariu a efectuat o plată de 2,5 milioane de euro către Stelian Gheorghe, persoană implicată în proiecte imobiliare împreună cu Dorin Cocoş. În cursul anului 2010, Faur Alexandru, persoană din anturajul lui Gheorghe Stelian, a preluat creanţa aferentă creditului de 3,26 milioane de euro, contractat de Udrea Elena Gabriela la BRD”.

Mai pe sleau, spaga data a fost in favoarea Elenei Udrea.
Acest aspect exploziv a fost detaliat cu documente si informatii foarte complete de colega mea Oana Stancu la emisiunea “Exces de putere” de la Antena 3.

Intrebari :

1. Plateste DNA drepturi de autor Oanei Stancu pentru informatiile oferite inca de acum 2 ani?
2. Este al doilea document DNA ce mentioneaza o activitate penala a Elenei Udrea. Procurorii acestei institutii de ce “o tin sa o protejeze” si nu o pun sub acuzare pentru trimitere in judecata?
3. Cand are de gand DNA sa puna sechestru pe bunurile, conturile si averea imobiliara a cuplului Cocos-Stelian pentru a recupera ceva din sutele de milioane de euro luate de la stat? A cercetat DNA cati bani a transferat in strainatate Dorin Cocos si caror politicieni de varf din ultimii 10 ani apartin?

6 COMMENTS

 1. Domnule Tudor !
  Sunt foarte incurcat de noul aspect al blogului dvs. Probabil ma voi obisnui.
  Poate ar trebui mult mai mult comentat faptul ca aprope 9 milioane de concetateni sunt in pragul saraciei. De aici trag concluzia ca de 25 de ani incoace toate guvernarile au fost mai mult decat dezastruoase. Nu vad niciun vast program al actualului premier de stanga de scadere a numarului de saraci. Prin ce se scade numarul saracilor ? Prin programe de creare de locuri de munca, intreprinderi producatoare de bunuri materiale.
  Asa ca DNA ar trebui sa faca “curatenie” indiferent de afinitatile acestora.

 2. După părerea mea, Oana Stancu este cel mai bun jurnalist de investigaţii. Exprimarea sa coerentă şi foarte bine documentată nu lasă niciodată loc la interpretări, decât în mintea unor băsişti mai hoţi decât hoţia însăşi. Chiar că madam Kovesi ar trebui să se caute prin buzunare să acorde măcar un premiu de excelenţă excelentei jurnaliste. Felicitări şi succes în continuare!

 3. munca laq cotroceni varianta nemteasca:
  – Care e programul unei zile la Cotroceni?
  – Plec dimineața și vin seara. Uneori la șapte jumătate – opt, alteori mai târziu.
  stiu un aurolac cu activitate mai intensa!

 4. Cei care au hotărât clasarea dosarului Flota trebuie să ştie că au comis un grav atentat la adresa siguranţei naţionale. Aceşti criminali sunt cauza vărsărilor de sânge, pentru care şi-au dat acordul în mod anticipat.
  Oooo, adunătură de nelegiuţi! Ooo, călcătorilor de lege! Ooo, la ce nedreptate strigătoare la cer v-aţi făcut părtaşi! Având chipul mincinos al legalităţii, voi aţi călcat în picioare valoarea dreptăţii iar pe iubitorii de dreptate i-aţi batjocorit în ultimul hal.
  Astăzi v-aţi ridicat cu răzvrătire împotriva lui Dumnezeu, nenorociţilor! Intra-veţi în cele mai de jos ale pământului, şterse-va de pe pământ pomenirea voastră!

Leave a Reply