Ministrul Economiei Claudiu Năsui a criticat marți, într-o declarație pentru Economedia, afirmațiile ministrului de Finanțe Dan Vîlceanu, care a spus că măsura „zero taxe pe salariul minim” ar crea „o gravă problemă bugetară”, făcând de asemenea referire la programul de investiții pentru primării Anghel Saligny. „Când e vorba să dăm 50 de miliarde de lei la programe care au mers întotdeauna către baroni locali nu mai e o problemă de buget”, a afirmat Năsui.

Ministrul Finanțelor Dan Vîlceanu a declarat, marți, că aplicarea unei măsuri precum zero taxe pe salariul minim, chiar și la nivelul unui sector, va aduce o gravă problemă bugetară, el precizând că astfel ar deschide o cutie a Pandorei prin care toate categoriile vor dori să nu plătească taxe.

În replică, ministrul Economiei Claudiu Năsui a afirmat: „Când e vorba să lăsăm bani românilor care muncesc, e o problemă bugetară. Dar când e vorba să dăm 50 de miliarde de lei la programe care au mers întotdeauna către baroni locali și firme de partid, nu mai e problemă de buget sau deficit? România nu e săracă, e sărăcită. Oare cutia Pandorei nu se deschide și atunci când înființăm noi agenții de stat, noi bănci de stat, mii de noi posturi la stat, sporuri ridicole și, evident, noi pensionari speciali? Românii care vor salarii mai mari din munca lor nu cer niciun privilegiu. Ei cer o normalitate, să nu le mai luăm jumătate din salariu ca să plătim tot felul de privilegii pentru cei conectați politic”, scrie economedia.ro

1 COMMENT

 1. Bai nene, dar Ciolacu ala ce mai face, ma nene? Banuiesc ca asteapta alegerile din 2024 sa bage atunci…

  PS. L-a luat pe telefon colega dvs. de la stiri, Sabina Iosub, pe ex-jurnalistu’ Troiei, Rares Bogdan, care ala a zis ca trebuie sa avem rabdare 20-30 de zile (tinand cont de personaj credeam ca de ani…), ca au aranjat ei cu Comisia Europeana chestii, vrajeli, si ca urmeaza sa vina bani…. fin Galaxie-Univers… si ca vor face niste chestii cu acesti bani care vom fi toti mandri de ei!! Si ca stie el, la fel cum stim toti cica, cine populeaza institutiile publice in Romania, cica!

  D-le, de unde stie ex-jurnalistul asta metamorfozat in politician cu bale la gura, de unde stie gargaragiul asta ecpirat d-le si cine populeaza institutiile publice din tara noastra, si cine e om de buna credinta si care este sau nu este corupt, penal si puscariabil? Cine, era sa zic ceva acum…, mai e si Lache asta care ne spune el noua care sunt referintele, reperele, directiile, care imparte el dreptatea si morala si pe altii ii baga in haznaua publica, care imparte el dreptatea si morala dupa cum vrea el? Cine mai e si asta, Dumnezeu?

  Cine mai este si obraznicul adta foarte agresiv si impertinent, auto-pretins mare moralist patriot si polul corectitudinii si al moralitatii din tara noastra, el tinand paravan la toti distrusii pentru care ne tot cere timp si clementa? Cine mai este si acest impertinent, foarte obraznic, auto-pretins foarte mare patriot? Pai omul care mulge vaca sai care lucreaza pamantul, sau care se ovupa de salubrizare sau un mecanic auto, aia de ce sunt mai putini patrioti ca el, nu inteleg? Doar pentru ca e el foarte tare in clanta, se bate cu caramida in piept si e disperat cu foamea in grumaz si coate ascutite, gen?

  Opriti-l, d-le, pe asta, nu il mai dati la televizor ca e foarte enervant! Pe langa ca e un fariseu pervers, de fapt! Parsiv, am vrut sa zic…

  Respekt

Leave a Reply