Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat joi, la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3, că dr.militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, reprezintă un model de sacrificiu de sine.

„Din momentul in care a inteles care este datoria pe care o are in dezvoltarea acestui Centru si tot ceea ce presupune efortul pentru o campanie de vaccinare la nivel national am putut sa vad sacrificiul de sine. Pentru ca de cate ori a trebuit sa vorbesc cu el a fost fie la Centru, fie unde era nevoie sa coordoneze, sa discute cu colegii lui. Aici nu e vorba doar de dl Gheorghita, ci de intreaga echipa care face parte din acest comitet si este un efort interinstitutional.

El, zi si noapte, nu a stiut ce inseamna odihna, ce inseamna Sarbatori. In ajunul Craciunului cautam impreuna solutii sa gestionam cat mai bine logistic reteaua de depozitare si distributie adecvata (a vaccinurilor anti-COVID).

Pentru mine dr Gheorghita reprezinta un model de pregatire profesionala, un model de daruire de sine si totodata reprezinta un om de echipa in masura sa poata sa puna laolalta ceilalti membri astfel incat sa poata sa coaguleze efortul de care a fost, este si va nevoie pana la finalizarea campaniei”

La remarca realizatorului ca ministrul Sanatatii nu pare sa fie asa de multumit de activitatea lui Valeriu Gheorghita, ministrul a raspuns: „Sunt convins ca Ministrul Sanatatii apreciaza foarte mult efortul care s-a depus in acest Comitet”.

Leave a Reply