dusa

Ministrul Mircea Duşa le-a solicitat, marţi, primarilor din localităţile buzoiene izolate să fie “serioşi” şi “să privească” responsabil această situaţie, afirmând că nu e normal să spună, întrebaţi fiind, că nu au nevoie de ajutorul Armatei în condiţiile în care zăpada ajunge la streaşina caselor.
Duşa a spus că nu e normal ca primarii din localităţile buzoiene izolate să refuze ajutorul militarilor, deşi zăpada ajunge până la streaşina caselor, făcând apel la aceştia să fie responsabili.
“Nu e normal dacă un primar îţi spune că nu are nevoie de militari, iar noi venim a doua zi şi vedem că zăpada este până la streaşina caselor. Trebuie să fim serioşi şi să privim cu responsabilitate când suntem în această situaţie”, a declarat Mircea Duşa, referindu-se la primarul localităţii Vadu Paşii, Ion Suditu.
De asemenea, vicepremierul Liviu Dragnea a cerut ca în localitatea Vadu Paşii să se ţină legătura în permanenţă cu şeful de dispozitiv, întrucât “este inadmisibil” ca Primăria să nu anunţe ce se întâmplă în satul Stănceşti, unde zăpada ajunge până la streaşina caselor, existând oameni blocaţi în case.
“La Vadu Paşii să ţină legătura cu şeful de dispozitiv, pentru că este inadmisibil ca Primăria de acolo să nu anunţe ce se întâmplă în satul Stănceşti unde zăpada ajunge până la ştreaşina caselor. Oamenii nu pot scoate tone de zăpadă din curţi, nici nu au unde să o pună”, a spus Dragnea.
El a cerut ca până miercuri curţile oamenilor să fie curăţate de zăpadă.
Duşa şi Dragnea au făcut aceste declaraţii după ce au mers, marţi, în localitatea Vadu Paşii, unde au constatat, în satul Stănceşti, că foarte multe case aveau zăpada până la acoperiş, mulţi localnci cerându-le ajutorul. Cei doi au intrat într-o casă care era acoperită de zăpadă, vrând să se asigure că proprietarul locuinţei este în viaţă. Ei au intrat în locuinţă după ce un militar a făcut o potecă în zăpadă.
Mircea Duşa a mai spus, în şedinţa cu vicepremierul Liviu Dragnea, că au fost trimise trei elicoptere către localitatea Vâlcelele, două dintre acestea transportând militari şi medici, care vor rămâne în comună până va trece viscolul anunţat pentru miercuri.
Ministrul Apărării a menţionat că un nou zbor va fi trimis la Vâlcelele pentru a transporta alimente.
El a precizat că şi în comuna Brădeanu vor fi transportaţi medici şi militari.
La şedinţa cu vicepremierul Liviu Dragnea şi cu ministrul Apărării, Mircea Duşa, desfăşurată la sediul Prefecturii Buzău, au luat parte prefectul de Buzău Gabriel Balta, presedintele Consiliului Judeţean, Cristi Bâgiu şi şefii de instituţii deconcentrate.
Bucureştiul şi 14 judeţe din sudul şi estul ţării vor fi, miercuri, între orele 06.00 şi 23.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar pentru alte zece judeţe a fost emisă o avertizare cod galben.

127 COMMENTS

 1. O fi zapada pana la streasina caselor, dar poate nu ar strica ca satenii sa nu isi mai planga de mila si sa puna mana pe lopata! Pe vremea lui “impuscatu'” nu venea armata sa iti de-a zapada din usa…
  Si de cand se duc militarii cu apa potabila la tara? Au secat cumva fantanile? Sau si acolo e nevoie de militari care sa faca drum pana la ele?
  Am copilarit intr-un sat din Moldova si am prins zapezi ca nu se stia unde este gardul si unde e curtea omului. Oamenii luau seara lopata in casa si dimineata cand ieseau faceau in primul rand poteca catre grajdul de animale, sura cu fan si catre fantana. Ieseau la lopata si in timpul noptii daca era cazul. Statul se ocupa de drumurile principale, in rest tot satul iesea si dadea la lopata…. ceea ce nu se prea vede acum! Acum ne plangem de mila pe la TV! Nu sunt fan Basescu dar are dreptate intr-o privinta: prea stam cu mana intinsa si asteptam ca statul sa faca absolut totul. Dumnezeu ii ajuta in primul rand pe cei care se ajuta singuri!

  • In urma cu cativa ani Dunarea a inundat tot ce se putea inunda. In Dolj, Armata a trimis, mult timp dupa retragerea apelor, cisterne care sa ajute cu apa potabila locuitorii (fantanele au fost inundate si ele). Pe dealul de langa o lacalitate erau 2-3 izvoare (stubeie, pentru cine este oltean), iar la fiecare 1-2 case gaseai o caruta si un cal. Toti (indiferent de varsta) veneau cu bidoanele/butoaiele sa le umple de la cisternele armatei fara a incerca sa faca macar un drum pe zi la izvoarele de langa sat! Se formau cozi imense, se auzeau injuraturi si acuzatii, dar nimeni nu vroia sa faca un lucru simplu .. sa puna calul la caruta si sa isi ea cata apa curata dorea sus de pe deal (am spus sus, pentru ca izvoarele nu au fost compromise de inundatii).
   PS. Multe din bidoanele cu care veneau satenii aveau capacitatea de 4 litri si fusesera in prealabil pline cu un vin ieftin cumparat de la “mat” .. nici macar nu le clatisera !!

  • După cum spuneam guvernanţii s-au bucurat că a venit această răbufnire a iernii, gândind că astfel lumea va uita de Apuseni şi de indiferenţa şi lipsa de interes cu care au intervenit şi s-au grăbit să dea tot acum, ca să arate că… se poate. Da, asta au arătat şi asta trebuie să vadă românii, faptul că dacă vrei, dacă te mobilizezi, dacă depui interes şi coordonezi activitatea, pot zbura şi elicopterele, pot intervenii şi oamenii. Iar concluzia este că LA ACCIDENTUL DIN APUSENI NU A EXISTAT INTERES, NU S-A FĂCUT TOT CE SE PUTEA FACE DEŞI MIJLOACE EXISTAU, DEŞI ATÂT UMAN CÂT ŞI TEHNIC SE PUTEA INTERVENI. S- a spus că vremea nu a dat voie să plece elicopterele MApN sau ale MI în Apuseni. GOGOŞI. S-a demonstrat practic şi televiziunile au tot arătat marea minune , elicopterul MI intervenind pe viscol puternic. Situaţia în Apuseni, a fost de 100 de ori mai calmă şi mai accesibilă meteorologic decât am văzut acum şi totuşi nu s-a dat ordin sau aprobare pentru ridicarea acestora. DE CE ? Cine se face vinovat de această indolenţă, lipsă de răspundere, cauzatoare de moarte? Cine se face vinovat de faptul că armata nu a intervenit nici măcar cu informaţii deşi avea date despre prăbuşirea avionului radarul din Câmpia Turzii având coordonate mult mai exacte decât cele trimise către ISU? Răspunsul este unul singur, dintr-un motiv sau altul, conducerea armatei nu s-a implicat şi nu a colaborat. Probabil aştepta ordin, probabil aştepta să fie rugată, sau aştepta un troc cu cei de la interne, dar eu ştiu că un militar aştepta să fie salvat iar armata a dormit în bocanci. RUŞINE, NU MINISTRULUI DUŞA DE LA CARE NU AM PRETENŢII, EL NU ESTE MILITAR, EL NU ESTE NICI MĂCAR MINISTRU, ARMATA E CONDUSĂ DE OPREA ŞI ZISU, RUŞINE MILITARILOR CARE AU AVUT DATE ŞI MIJLOACE ŞI AU STAT DEGEABA, NU AŞA PROCEDEAZĂ UN MILITAR CÂND UN COLEG DE AL LUI ESTE ÎN PERICOL. Stimaţi colegi care aţi putut interveni dar aţi stat cu mâinile în sân aşteptând un ordin de la un civil supus politic fără nici o legătură cu onoarea şi codul militar, veţi avea pe conştiinţă viaţa Aureliei Ion toată viaţa voastră. Punct.

   Dar, ministrul apărării, de la căderea zăpezii, până în acest moment a dat 12 comunicate de presă în care se laudă cu măsurile luate şi intervenţia armatei la deszăpeziri, în condiţii meteorologice extreme. La Accidentul din Apuseni însă, în afară de coondoleanţele transmise familiilor celor ucişi de indiferenţa guvernanţilor, domnul ministru Duşa a dat un singur comunicat şi ăla forţat de gura presei, care spunea aşa:

   „În urma informaţiilor apărute în presă, Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale face următoarele precizări:

   Ministerul Apărării Naţionale a urmat procedurile conform legislaţiei şi regulamentelor în vigoare.

   Astfel, s-a dispus pregătirea elicopterelor IAR 330 M echipate cu chit MEDEVAC de la Câmpia Turzii şi Gearmata pentru plecarea în misiune. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, ceaţă densă şi condiţii de givraj, conform cărţii tehnice, elicopterele nu au putut desfăşura misiunea. Executarea unei misiuni în condiţii meteo nefavorabile pune în pericol securitatea personalului şi a aeronavei.

   Având în vedere că zona de cercetare se desfăşura pe o rază destul de mare, ministrul apărării naţionale a dispus ca un detaşament din cadrul Batalionului 317 Cercetare de la Cluj să se alăture forţelor de căutare-salvare ale celorlaltor instituţii implicate.

   Totodată, ministrul apărării naţionale a dispus pregătirea aeronavei de tip C-27 J Spartan echipată MEDEVAC pentru a transporta victimele accidentului de la Cluj la Bucureşti.

   M.Ap.N., prin Centrul Naţional Militar de Comandă-Nucleu (structura care asigură funcţiile de Centru Operativ în situaţii de urgenţă) a colaborat şi colaborează permanent cu toate centrele operative ale instituţiilor publice centrale şi locale care acţionează în astfel de situaţii.”

   Deci Domnul Duşa, şi-a acoperit incompetenţa şi lipsa de reacţie prin „proceduri” şi „cărţi tehnice”, fără a interveni măcar cu o informaţie şi deşi avea la Târgu Mureş un detaşament specializat în acţiuni de căutare salvare l-a păstrat la căldurică în timp ce un militar murea de frig. Aşa zisele condiţii meteo nefavorabile se manifestau pe o zonă foarte restrânsă în zona în care s-a prăbuşit avionul, dar se putea ajunge în zonă cu elicopterele şi apoi scanată zona cu detectoare termice. Dar s-au scos în faţă amărâtele de IAR-uri în timp ce Pumele stăteau în hangar. Ce au făcut SIAS şi DIAS? Dar Detaşamentul de Căutare Salvare în luptă? Acum însă, pe viscol, zăpadă de trei metri, drumuri troienite, domnul Duşa a scos tot ce mai putea scoate din armată afară, fără să mai ţină cont de cărţi tehnice şi condiţii meteo de 100 de ori mai vitrege decât cele de la accident. De ce domnule Duşa acum s-a putut şi atunci nu ? De ce domnule Oprea acum a ieşit elicopterul MAI şi atunci nu? Cine coordona cele două ministere din partea premierului, domnule Oprea?

   De ce nu au intervenit la accidentul din Apuseni echipele de căutare salvare conform Regulamentului de organizare şi funcţionare a detaşamentelor intervenţie la dezastre al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie?

   De la guvernanţi nu aveai ce să ceri. Pe ei nu îi interesează viaţa oamenilor, nu îi interesează că oamenii mor de frig pe ei îi interesează să nu fie ei găsiţi vinovaţi, în rest, pot să moară toţi românii. Dovada cea mai clară şi fără dubii că acesta este adevărul şi aşa gândesc guvernanţii noştri, a dat-o însuşi primul ministru cu o frază care a fost trecută cu vederea mult prea uşor. Este incredibil, impardonabil, pur şi simplu criminal ceea ce a spus domnul Ponta îmbrăcat „ de lucru” la şedinţa de guvern. Parcă îl şi vedeam cu lopata în mână. Cât fariseism, să vii la şedinţa de guvern în pulover ca să creezi impresia că eşti la muncă, nu la o activitate oficială. Nici în astfel de situaţii, unii nu uită de ceea ce au învăţat la şcolile de partid privind propaganda şi manipularea. Ce declară domnul Ponta la pe data de 27.01 în şedinţa de guvern? Citez „nu avem pierderi de vieţi omeneşti din cauza neimplicării autorităţilor” . Domnilor, la ora aceea erau 13 persoane decedate din cauza frigului, găsite îngheţate în diferite locuri. Ei bine, domnul Ponta nici măcar nu a putut le pomenească să îşi exprime regretul că are cu 13 votanţi mai puţin pe liste, pe el îl interesa şi se bucura chiar că nu a murit nici unul din vina autorităţilor, deci nu i se poate reproşa nimic aşa că nici măcar nu i-a pomenit. Aşa gândeşte premierul României, asta e filozofia lui, acesta este principiul care îl călăuzeşte în viaţă. Pot să moară toţi românii, de foame, de frig, otrăviţi de cianuri, de apele infestate prin fragmentare hidraulică, atâta vreme cât autorităţile care i se subordonează nu sunt vinovate direct, totul este în regulă, ne putem considera victorioşi. ACESTA ESTE PONTA, PRIMUL MINISTRU AL ROMÂNIEI. Iar cei care îl înconjoară sunt după calapodul său. Primarul Bucureştiului ordonă închiderea şcolilor pentru că el nu este în stare să cureţe străzile unei capitale europene, iar şeful CADNR cere şoferilor să îşi facă poze în nămeţi ca să poată dovedi în instanţă de ce nu au plătit rovigneta. Oamenii îngheţau în maşini iar pe el îl interesau amenzile pentru că asta le cere primul ministru: „ţării cât mai multe taxe şi amenzi”

   • @jon, Dusa ca si Opris sunt principalii vinovati ai faptului c-au murit Aura si Iovan. Cu deosebirea ca armata a avut coordonatele prabusirii avionului date de radarul militar foarte performant din zona unde s-a prabusit aparatul. USL a vrut ca armata sa nu intervina pentru a arunca gaina moarta in curtea lui Opris iar Opris a boicotat localiarea pentru ca USL sa-si rupa politic gatul in operatiune de cautare la sugestia lui Basinescu. De aceea Dusa si Opris trebuie sa fie demisi si sa fie anchetati de Tribunalul Militar impreuna cu inteligentele cenusii Ponat si Basinescu care au preferat sa joace alba-neagra cu vietile celor doi care au murit din cauza frigului tocmai pentru ca accidentatii n-au fost salvati la timp.

   • Armata avea localizata epava avionului cu ajutorul radarului militar din zona si trebuia doar sa trimita la fata locului cu elicopterele Puma vanatorii de munte si cadre medicale care sa-i transporte pe accidentati la spital.

     • daca era o bomba sub curul lui tom holst de la chevron sau a sefului CIA care se tot plimba prin colonia preferata Romania reperau si tantarul din jungla amazoniana in 15 minute

     • securistii americani sunt sefi, securistii din Romania sunt slugi iar romanii iobagi in colonia CIA Romania

    • Radarul nu poate repera epava la sol dar radarul localizeaza avionului in aer pana la disparitia lui de pe ecranul acestuia. Deci coordonatele la momentul disparitiei avionului de pe radar se cunosteau foarte bine de catre operatorii radarului armatei din zona accidentului. Trebuia numai ca vanatatorii de munte sa fie trimisi sa cerceteze pe un culoar de 2 km la stanga si la dreapta pe directia inainte a amprentei radar trasata de avionul pilotat de Iovan. Deci armata se face vinovata la fel ca si STS, Romartsa, MAI, SRI de negasirea accidentatilor in timp util si care prin mijloace specifice din dotarea lor tehnica. De aceea Dusa, Opris si Maior trebuie sa fie demisi si ei din fruntea acestor institutii.

     • pai asta vede si romatsa, locul in care dispare de pe radar. de ce trebuie armata sa faca treaba institutiei civile platita gras pt asta?

     • Cand e sa salvezi vietile oamenilor nu mai stai sa te intrebi de ce n-a facut-o Romatsa mai ales cand avionul a disparut minute bune de pe radarul Romatsei deoarece Iovan coborase sub plafonul de zbor pe care sunt calibrate raderele aviatiei civile. Armata avea in schimb coordonatele reale ale prabusirii date de radarul militar supraperformant din zona si nici nu le-a trasmis macar dupa prima ora de balbaiala a cautarii accidentatilor la ISU.

 2. Așa se cam întâmplă când comunitatea alege pe domn’primar – că e frumos, chipeș, știe să vorbească cu oamenii, iar atunci când situația impune luarea unor măsuri ferme de salvare de vieți omenești, animale, bunuri, domn’primar se face galben ca ceara, dă din umeri și ia poziția ghiocelului. Ar trebui să fie mai atenți cetățenii când aleg edilul și să se gândească că după petrecerea de numire în funcție – grătare, purceluși la proțap, acest om le va face viața bună sau rea, după caz (competența de manager și bun gospodar).

  • Dnule Dusa, de ce sa iasa armata la deszapeziri? Avem 7 (SAPTE) servicii secrete de 10 ori mai multe decat pe vremea lui Ceausescu si platiti de 50 de ori mai bine dupa spusele psdistului mazare. Deci: scoateti-i pe-astia la deszapezit nu Armata Romana. Scoateti acesti guzgani ingrasati din banii nostri, acesti paduchi care paraziteaza Romania si ne-au supt tot sangele. Astia sa iasa la aruncat zapada nu Armata Romana.

 3. Pe aceeasi ruta, la 30 km de Vadu Pasii, oamenii se lovesc de aceeasi indolenta din partea primarului. In urma unei interventii telefonice la un post local, doamna primar Vlad Domnica, din comuna Robeasca, judetul Buzau, a spus ca “totul este deosebit in comuna” , in sensul ca ninge frumos, magazinele sunt aprovizionate, “numai bani sa aiba oamenii”, “fata care urma sa nasca nu era de la mine din comuna…dar am ajutat-o”…acestea fiind cuvintele doamnei iar casele sunt ingropate in zapada exact ca in 2012. A mai declarat ca au intrat pe ulite sa le deszapezeasca si nici urma de asa ceva. Daca acum zapada este pana la streasina si nu se face nimic, dupa urmatorul cod portocaliu sau rosu,oamenii vor fi cu totul ingropati in zapada. Va multumesc si va rog sa faceti cunoscut acest lucru pentru a se lua masuri,domnule Radu Tudor!

  • Primarul nu poate sa faca absolut nimic daca nu este ajutat de oamenii din sat… Ca primaria are 2-3 angajati, majoritatea femei, si nu are voie sa angajeze mai multi, ca de…. bugetarul e omul gras care traieste pe spatele celui slab! Mergi la carciuma si vezi daca nu cumva e plina, si sigur e! Oare tot primarul e de vina?

 4. Ziuanew,s ziarul lui SRS, il acuza acum pe Dusa ca nu i-a salvat pe cei din accidentul din Apuseni.

  Se pare ca iar s-a imprietenit cu basel si clica lui si loveste in Arafat si Dusa.
  Nu cred ca este cazul sa vorbim si de B.Chireac care are pareri diferite despre acelasi lucru in functie de televiziunea unde este invitat.
  Banuiesc ca amandoi au raamas basisti si iubitori de …………

 5. Ar trebui lasati in zapada, sa-i deszapezeasca primarii, dar omeneste nu se poate. Cand vor vota sa-si aduca aminte ca vine si iarna.
  Cati copaci au sadit primarii si locuitorii din satele ingropate in zapada? Daca ar crea o liziera, aceasta ar putea fi de folos impotriva viscolului.
  Pana la urma avea dreptate si mru; lumea este nesimtita; asteapta sa vina altii sa le dea zapada, sa le mature.
  Ar trebui sa se gandesca toti la ce spunea Kenedy: inainte de a intreba ce poate face tara pentru tine, intreaba-te ce poti face tu pentru tara, in cazul nostru , chiar pentru ei.

 6. cine spune ca pe vremea lui ”impuscatu’ ” nu venea armata sa dea zapada probabil n-a trait in vremea aceea !!! tocmai ca atunci la toate intemperiile era folosita armata . cat despre primarii indolenti treaba sta asa: schimbati de la primarie cu altii mai seriosi si mai harnici

  • Armata avea atunci 100 000 de soldati prost instruiti, dar care culegeau porum, carau carbune, faceau servicii unor ofiteri si subofiteri. Acum ei pot intervene in misiuni specific, folosind echipament specific, nu in curtile oamenilor in primul rand…
   Dar, sa nu uitam, cu totii eram pe trotuare la deszapezit dupa ce se opera viscolul. Si cu totii stateam pe langa domiciliu in timpul viscolului si nici nu ni se nazarea sa plecam prin lume taman atunci… Ba chiar ne mai bucuram de troienele albe, macar cateva zile…

 7. ce legatura are armata cu zapada? de ce nu isi fac firmele cu freze treaba? firmele sunt ale baronilor psd si nu curata zapada. niste banditi, la fel ca pedelistii

  • Dupa tragedia din Apuseni, mai stii pe cineva (ruda, prieten, coleg) care sa vrea sa voteze cu vreun politician actual?

   Insa multi ar vota cu Adrian Ursu, Carmen Avram, Dana Grecu, Oana Stanciulescu…

 8. Comunele lor,orașele lor,treaba lor,hoția lor,rușinea lor,răsplata lor.În schimb siniștrii miniștrii administrează,prin fișa postului,toate orașele și satele țării.Dacă nu le-au dat bani primarilor…să fie sănătoși!

 9. Ma uit la emisiunea Alessandrei Stoicescu “100 de minute” si il vad pe Madalin Voicu iritat ca oameni in putere stau si beau la crasma si nu pun umarul la dezapezit.
  Cei care beau la crasma si-au platit taxele la Stat iar daca Statul a administrat prost banii si a delapidat bugetul in contracte cu jmecherii care nu detin unelte de dezapezit, acuma amarasteanul tot el sa dezapezeasca? Cu cat tupeu ii cere Madalin Voicu amarasteanului sa puna umarul la dezapezit!
  Eu mi-am platit taxele si cand ii furtuna mai mare, daca am chef ma duc la crasma si nu vine numeni sa ma traga de maneca sa pun mana pe lopata sa curat drumul pentru ca statul Canadian se descurca singur. Guvernul Canadian nu fura banii in contracte dubioase cu firme “abonate” ci le pretinde firmelor de dezapezit sa imi curete mie drumul sa pot sa ma intorc de la crasma acasa.
  Unii politicieni romani au ramas cu o mentalitate comunistoida unde munca patriotica e baza progresului national.
  Cand Guvernul nu ii mai cere marasteanului sa isi plateasca taxele, numai atunci sa ii pretinda sa puna umarul la dezapezit. Pana atunci: UNDE SUNT BANII DE LA BUGET?

  Urmeaza o postare pe tema asta adresata lui victor viorel ponta 🙂

  • Taxele se platesc pentru domeniul public. Se face mereu confuzie, uneori voita. In acest caz este vorba despre drumuri, acces la institutii. In curtea omului nu e domeniu public. In curtea sa omul ar trebui sa se ocupe singur sa-si faca ordine.
   Si o alta gogorita: in Romania taxele nu sunt deloc mari, ci dimpotriva. Este alta discutie (si merita mereu discutie, dar nu in situatii de urgenta) cum sunt ele folosite, insa mai sunt si alegeri, daca lumea e nemultumita… Daca isi realege primarul, inseamna ca asa e bine.
   Am mai zis-o cu alt prilej, intr-o chestiune bugetara, dar valabila si acum: de 16% platim impozit, de 16% avem servicii. Daca vrem servicii ca in Vest (eu m-as uita mai spre Nord), ar cam trebui sa procedam ca acolo. Daca vrem un stat minimal, sa nu ne mai rugam de el cand avem nevoie!

 10. Poi sa fie iertat dar acest domn poate are nevoie de batiste sa isi stearga lacrimile. De cand un ministru al apararii se roaga de cineva? Este unul din putinii oameni din Romania care are instrumente de a da ordine si de a fi executate fara tagada. Poate ca nu stie cu ce se ocupa si ce putere are. Sa-i faca cadou un caporal de un regulament si legea apararii.Primarii care nu asculta pot fi incorporati si pusi la lopata asa ca pregatire pentru o eventuala stare de mobilizare

 11. Frumoase comunicate de presa scrieti, domnu’ Radu. Cre’ ca Pirel Malada are motive sa se teama pentru scaunu’ lui, se roaga sa nu va remarce plagiatorul talentul.

 12. Dacă nu ar fi în joc,pielea noastră,a românilor și a restul cetățenilor ROMÂNIEI,telenovela Băsescu-Ponta ar fi cea mai amuzantă,intensă și mai de succes producție românească.Drama continuă
  Uite cum își bate joc Băsescu de Ponta.Pe lângă că duminica nici Domnul nu lucră,teroristul numărul 1 al ROMÂNIEI,convoacă CSAT pe 2 febroarie,duminică…Și altu-i subiectul pe ordinea de zi,nu DEMITEREA lui Opriș
  http://www.dcnews.ro/2014/01/basescu-a-convocat-pentru-duminica-csat-care-e-ordinea-de-zi/

  • Cand cineva incearca sa te irite, ceea ce poti face este sa ii ignore grobianismul. Daca ai o dorinta si prinzi un prilej sa o realizezi, nu cred ca te mai uiti daca e ziua sau noaptea, lunea sau duminica. Nu te mai uiti daca ai de a face cu ticalosi. Iti urmezi calea prin adaptare permanenta.
   In final vor ramane doar realizarile, asa cum le pote face fiecare. Peste cativa ani nu vor mai conta toate mitocaniile Cucului Matrafoxat, ci va conta ce au putut sa miste conducatorii nostril pe care i-am ales mai nou. Si sa nu credeti ca alegatorul nu deceleaza intre cei care se implica si cei care latra de pe margine!

 13. Duminica este sedinta CSAT.
  STS va iesi basma curata fiindca vor fi doua rapoarte: UNUL al GUVERNULUI iar altul al lui Basescu/STS.
  Asa ca se va da DIN NOU la …PACE/PACT ca si in decembrie 2012:
  – Vrei sa te pun premier?Atunci facem un pact/compromis si o punem de o koabitare.In plus vreau sa ma lasati pana in …decembrie 2014(ca mai am niste treburi de rezolvat…NANA,gazpromistii…)
  -Vrei procuror general ? Atunci vreu si eu un procuror DNA si in plus vreau sa -o demiti pe dna PIVNICERIU.
  Fanii fanatici pesedisti vor intelege ca vreau sa-l critic pe PONTA …fara sa inteleaga ca desi PONTA a gresit, nu vreau sa-l” atac” ( chiar deloc…dar critica CONSTRUCTIVA este FOLOSITOARE si din greseli insusite,dnul PONTA VA INVATA si va ajunge un PREMIER f bun) fiindca este tanar si poate evolua in bine si poate face mult pentru aceasta tara(daca ii da imediat afara toti sfatuitorii “din umbra” cat si pe toti cei cu nasul in suflet …insa … trebuie sa realizam, cu regret, ca dupa REFERENDUM …l-au speriat PREA USOR BAROSSO,Madame REDING , Gitenstein…
  Si ca sa inteleaga si cei fanatici/sau saraci cu duhul le spun ceva LOGIC:USL nu poate exista nici fara PONTA ,nici fara ANTONESCU si in consecinta cine ataca(basistii,pdl-istii,dd-isti inclusiv toti HOTII/CORUPTII din ROMANIA care regreta acele VREMURI PORTOCALII si spera sa ajunga din nou LA SIFONAREA BUGETULUI si LA PRADUIREA PADURILOR si RESURSELOR ROMANIEI )… pe UNUL dintre CEI DOI ataca LOGIC USL,iar eu am afirmat TOT TIMPUL ca NUMAI USL poate destructura sistemul basist(acest lucru trebuie sa-l invete si ROTV/GHITA,Razvan Teodorescu cat si unii pesedisti si penelisti basificati din interes de …bani ,avere,mosii si care propaga …tot felul de aberatii si fac mare rau USL-ului).
  Sper ca PONTA va fi foarte INTRANSIGENT(pozitia de pisoias nu-l mai aranjeaza deloc si a DOVEDIT ca poate fi dur atunci cand il lasa …sfatuitorii…sa-si dovedeasca …INTRANSIGENTA/VOINTA).

  • De acord ca USL va rezista in formula Ponta -premier si Antonescu -presedinte ,sint sigur ca cei doi vor duce la capat aceasta promisiune .Nu sint de acord cu alte alea care ,imi pare rausa ti-o spun,dovedesc ca nu poti fi obiectiv pina la capat asta ca sa fiu elegant.Reciteste pozitia lui Ponta vis a vis de pivniceru si vei vedea ca pe liberali i-a durut in bas de ea si nu au mers cu ea pina la capat si nici nu au avut curajul sa-si asume lupta cu basescu pe problema procurorilor.Cine s-a dus la Bruxelles si a inventat o procedura cu madam Reding care era contrara legii romanesti ,de ce nu a propus in fiecare zi procurori ,a tras de timp luni de zile si apoi au fugit de raspundere -sigur acum e usor sa -l ataci pe Ponta dar el avea raspunderea intregii tari si de aici si concesiile facute lui Barosso caci sa tot fluturati naivitatea aia ca”noi sintem ca brazii”si putem sa dam cu flit Europei e ori prostie ori prostie.Tara asta va exista si dupa basescu si cel putin in zona guvernamentala s-au facut multe lucruri bune.Cind ai raspunderea unei ec. nationale nu te joci si nu-ti permiti ambitii politice tocmai ptr. ca esti tinar si ai viitorul inainte.

 14. Base a convocat CSAT pentru duminică, 2 februarie.

  Ordinea de zi a ședintei CSAT este următoarea:
  – Raportul privind gestionarea de către autoritățile administrației publice cu responsabilități în domeniul situațiilor de urgență, conform legislației în vigoare, a evenimentului de aviație din data de 20.01.2014 în care a fost implicată aeronava BN-2, înregistrată YR-BRP, prezentat de prim-ministrul Guvernului României;
  – Raportul directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale privind activitățile desfășurate conform legilor, metodologiilor și procedurilor interinstituționale existente în legătură cu evenimentul aviatic din data de 20.01.2014 în care a fost implicată aeronava BN-2, înregistrată YR-BRP, prezentat de directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale“,

  Si concluziile au sa fie urmatoarele:-
  – vinovat este PM si guvernul
  – STS si Opris au fost cei mai buni si nu au gresit nimic

  • Deciziile se iau prin consens. Poate sa nu iasa nimic. Dar Guvernul deja are un pas inainte, are si un raport preliminar, s-au dat si demisii (eu cred ca prea multe), in timp ce de la Presedintie e liniste. Chiar daca nu se ia nicio decizie, Matrafoxatu ar iesi prost, cu imaginea ca tine cu dintii de pletora sa.

 15. Antonescu prefera oameni fideli in guvern decat profesionisti

  Ce il recomanda pe Iohanis sa fie ministru de interne si viceprim-ministru ?
  El vrea sa ramana si primar.

  Ce o recomanda pe Pocora la Munca?

  sa vedem ce pupincurist antonescian va fi la Finante.(se zvoneste ca ar vrea sa vina Bogdan Olteanu-o nulitate)
  Inca o data Antonescu demonstreaza ca este ca basescu si nu merita sa fie Presedintele Romaniei

  Oare chiar trebuie sa avem parte de inca unul care vrea ciolanul pentru el si gasca lui?

  PS. chireac a sarit repede sa spuna ca Ponta trebuie sa accepte povestea cu Iohanis

  • Iohannis poate fi orice ministru, numai la Interne nu poate fi.

   La Interne, pana nu se clarifica falsificarea Anexei la decretul de nationalizare a imobilelor 92/1950, nu poate ajunge un fost primar ministru de Interne.

   Mafia retrocedarilor a ajuns si la Arhivele Nationale ( apartin Ministerului de Interne) iar toti fostii ministri la Interne din perioada 1995-2009 trebuie sa isi se clarifice numele, adica daca au fost sau nu au fost implicate in falsificarea arhivelor nationale.

   Iohannis la Interne e un posibil lup pazitor la oi. Sper ca Iohannis are decenta sa nu se implice , mai ales ca au fost zvonuri legate de retrocedari in fals la Sibiu.

 16. Bogdan Olteanu este cel care nu stia cum se extrage tva dintr-un pret, etc

  Si Chireac care spune ca este un geniu.

 17. Unde-s banii pentru dezapezit? Unde e premierul cu chef de guvernat? Tara se zbate in nameti iar guvernantii nu stiu ce sa faca.

  Aparent, guvernul e suparat foarte pe vremea asta ticaloasa si nu stie cum sa dreaga situatia: sa dea amenzi la soferii blocati pe drumuri de trei zile pentru ca au deranjat somnul celor de la 112, sa dea amenda pentru aia care au preferat sa stea cu masinile blocate in nameti in loc sa isi cumpere rovinieta la timp, sa planuiasca cresterea accizei pe benizna… poate, poate se sperie zapada si pleaca!

  Ponta da semne clare ca ii s-a urat cu viata asta de premier si ca si-ar lua si el o pauza. Eu zic ca ponta are dreptate. Eu sunt solidar cu suferinta lui vivi ponta.

  vivisor draga, ce iti fac tie dinozaurii de la Cluj!

  They fucked up your life…. te pun sa guvernezi un haos si nici macar un baschet nu poti face ca imediat iti sar televiziunili inamice la jugulara???

  Mda, te pandesc astia pe tine cand mergi la restaurant in loc sa fie si ei in padure sa caute avionu’ prabusit !??!!
  Pai, asta e viata de premier?
  Ca cica tu te dixtrai si eia mureau de frig…. ca parca e dixtractie sa stai la crasma cu ioan rus???? Hello! Asta numesc ei dixtractie???

  Pai dixtractie e ce-am facut io, sambata!
  Asta da, poate fi numita dixtractie. Uite aici: m-am dus cu pretenii la cursele de cai imbracati in pijamale ca era seara si deja se impartisera… Acolo, bineinteles ca pierdeam si de nacaz ne rupeam pijamalele… nu conteaza cat am pierdut… oricum mai putin decat costau pijamelele …

  Cum omu’ la nacaz bea si mananca , asa am facut si noi…. si cum niciunul din noi la final nu isi mai amintea cu ce masina am ajuns acolo am facut si noi adunare de guvern ca a ta si am decis sa ne abandonam vehiculul si ne intoarcem cata casi cu un designated driver.

  Taxiul era exclus ca nu ne-ar fi luat nimeni aratand asa “young and restless” in zdrentele noastre … si nici nu am fi incaput toti intr-un taxiu… deci ne trebuia ceva mai mare… am dat o ordonanta de urgenta sa inchiriem un school bus din elea galbene.

  L-am asteptat in zapada cu zdrentele fluturand in viscolul de cod roze … si l-am primit cu aplauze pe soferul viteaz care a venit sa ne salveze.

  Nush’ cum, desi ninjea … a naibii zapada ca nu statea pe sosea! Soselele erau curate si nametii cu respect strajuiau soseaua… Bah, vezi ce inseamna sa educi zapada! Acolo la voi nu ai ce-i face! Ce-i vina ta ca zapada aia e nesimtita si obraznica , numa’ pa sosea vrea sa stea! ??!! Huh!??!

  Bine ai facut ca ai oprit traficu’ din cauza zapezii! Trebuia sa il opresti si de nu era zapada! Pai, nu? Pai, da!

  Noi asa am facut. Premieru’ din noi a decis sa opreasca traficu’ dupa ce am decretat si noi cod rosu-roze de mayday dupa doua incercari nereusite sa ne amintim adresa locatiei unde trebuia sa ajungem.

  Am rugat soferu de la school bus sa opreasca pentru ca am vazut across the street un phone booth. Soferul a oprit, a deschis usile autobuzului si automat s-au desfacut indicatoarele de STOP fixate pe autobuz iar traficul din ambele sensuri s-a oprit. E lege aici sa se opreasca traficul din ambele sensuri cand autobuzul scolar deschide usile. Nimeni nu incalca legea iar noi eram in mayday… mayday!

  Am coborat din school bus si am traversat toti strada in sir indian cu zdrentele fluturand in viscol, am ajuns la telefonul public unde am cautat in cartea de telefon adresa la unu’ din noi care isi mai amintea cum il cheama. Ne-am intors la bus si numai dupa ce s-au inchis usile autobuzului s-a reluat traficul.

  Nu-mi mai amintesc io multe da’ stiu un lucru: duminica la stiri nu aparuse nicio poza cu ce facusem sambata seara… Tu? Sarmanu’ de tine nu poti mere la crasma, la un plictis cu ioan rus ca deja vuiesc televiziunili in breaking news… ce viata de caine ai, mah!

  Pai asta e viata, sa nu poti face ce vrei? Tu niciodata nu o sa poti face ce am facut io ca te umplu estia de rusine si circ….

  Prin urmare, draga vivisor, lasa pe altu’ de la USL sa descalceasca problemele jmecherilor de la Cluj. Sa descalceasca altul unde sunt banii pentru razboiul cu zapada si daca posetele lui udrea au fost cumparate in locul frezelor de zapada.

  Este o degringolada cumplita la care s-a ajuns in urma jafului portocaliu acoperit de coabitarea pontaca si agravat de jaful rosu. Amenzile date amarasteanului nu vor topi zapada si nici nu vor baga Romania in randul tarilor civilizate. E timpul ca cei care nu fac fata sa lase pe altii sa isi incerce si ei norocul pentru ca numai un noroc mai salveaza Romania din haosul in care se zbate.

   • Niste unii ca tine m-or alungat pe mine de acasa.

    Mi-a zis mie Eminescu ca nu pot vota in aceeasi urna de vot cu voi…deci de ce sa support rezultatul alegerilor?

    “Nu spera când vezi miseii
    La izbânda facând punte,
    Te-or întrece nataraii,
    De ai fi cu stea în frunte;
    Teama n-ai, cata-vor iarasi
    Intre dânsii sa se plece,
    Nu te prinde lor tovaras:
    Ce e val, ca valul trece.”

 18. motto: “Romania singura tara bananiera in care iarna ninge”

  DUSAAAA DEMISIA CA AI LASAT SA-TI MOARA UN COPIL INGHETAT IN FRIG SI N-AI RIDICAT UN DEGET DAR TE-AI AFISAT IN MOD MIZERABIL ELECTORAL LA INMORMANTAREA SOLDATULUI AURA ION OMORAT DE TROACA POLITICII ANTI-ROMANESTI PE CARE O PRACTICATI VOI TOTI basisti, uselisti, udmristi, otvisti si toti ceilalti sateliti infiltrati

   • De cel putin 15 ani, ortografia limbii române a avut loc o mica reformă a ortografiei limbii române, ce a constat în reintroducerea literei â în locul literei î. Se foloseste litera î, atunci când este prima sau ultima literă din cuvânt (înapoi, înainte, întoarce, etc.). Fac excepţie acele cuvinte rezultate prin derivare, atunci când se adaugă un prefix la cuvântul de bază care începe cu litera î (reînnoi, neînfricat, etc.).

    Asadar, corect gramatical este “de râs” si nu “de …rîs”.

    • erata: De cel putin 15 ani, a avut loc o mica reformă a ortografiei limbii române, ce a constat în reintroducerea literei â în locul literei î. Se foloseste litera î, atunci când este prima sau ultima literă din cuvânt (înapoi, înainte, întoarce, etc.). Fac excepţie acele cuvinte rezultate prin derivare, atunci când se adaugă un prefix la cuvântul de bază care începe cu litera î (reînnoi, neînfricat, etc.).

     Asadar, corect gramatical este “de râs” si nu “de …rîs”.

 19. motto: “Romania singura tara bananiera in care iarna ninge”

  “Domnule Radu Tudor, pentru pitipoanca asta ati dedicat un articol intreg???

  “Vai de politicienii români și de doamnele lor
  Cum vorbește nevasta ministrului de Finanțe ”

  CHITOIU LAURA: Auzi, uite, stii de ce te-am sunat? Am … am vorbit pentru maine, ca maine, la zece, vine aia de la Sibiu…

  MIRZAC MARIAN: Da.

  CHITOIU LAURA: Si, am vorbit cu¬. i-am zis sa nu-i zica nimic lu’ babaciunea aia si…

  MIRZAC MARIAN: Da.

  CHITOIU LAURA: Pentru ca aia e o ciufuta si o nebuna si spune si peste tot si pune si niste intrebari idioate. N-are rost sa te complici cu proasta aia.

  MIRZAC MARIAN: Da. Asa si …

  CHITOIU LAURA: Si i-am zis lu¬. a zis ca vrea sa vina, da’ o sa-i spuna lu’ aia ca: domne, m-a sunat acum dimineata si nu erati aici si trebuia repede si m-am dus io. Saracu-i era frica, iti dai seama.

  MIRZAC MARIAN: Mha.

  CHITOIU LAURA: Si ca daca ma-ntreaba pe mine aia, sa stiu ce sa-i spun.

  MIRZAC MARIAN: Pai aia …

  CHITOIU LAURA: Si zic: tu nu ma vezi pe mine? Dobitoaca aia nu ma-ntreaba nimic, ca daca ma-ntreaba, io o trosnesc imediat, io nu vorbesc cu aia. Stii?

  CHITOIU LAURA: Mha. Asa si … asta, ca, d-asta de fapt te sunasem. Ti-am zis ca vine ¬., ma rog, cu frica, cu nu stiu ce …

  MIRZAC MARIAN: Da.

  CHITOIU LAURA: Saracu a vrut, a fost super dragut, dar, sti care e problema? Noi tineam interviurile sus, la sase.

  MIRZAC MARIAN: Pai, sala s-a golit.

  CHITOIU LAURA: Si la sase, sala e ocupata.

  MIRZAC MARIAN: Nu.

  CHITOIU LAURA: Pai mi-a zis ca maine.

  MIRZAC MARIAN: Pai maine se elibereaza.

  CHITOIU LAURA: Pai da, maine se elibereaza.

  MIRZAC MARIAN: Eu am vorbit cu …

  CHITOIU LAURA: Asa mi-a zis si mie, dar eu am la zece interviu si nu stiu dac-o fi libera ca, daca nu, fetele mele le-am zis sa-l tina la noi in birou, iti dai seama ca unde sa duc femeia si plus cu patru directori care-ti vin …

  MIRZAC MARIAN: Pai …

  CHITOIU LAURA: Si aia-i da mesaj atunci si zice uite, e asta aici, nu stiu ce. Si d-asta nu stiu ce sa fac. Ma gandeam … da nici in birou la ¬. nu pot, ¬.Si nu stiu ce sa fac. D-asta te-am sunat.

  MIRZAC MARIAN: Pai, pai stai un pic. Eu cand am vorbit cu ca noi avem sedinta maine si nu stiam unde-o tinem, la CNVM, la CSA …

  CHITOIU LAURA: Pai da, da nu stie …

  MIRZAC MARIAN: mi-a zis ca maine sala este libera si-a …

  CHITOIU LAURA: Eu stiu ca eram la el, eram la el, da …

  MIRZAC MARIAN: Pai da, nu, pai nu, da el mi-a zis ca …

  CHITOIU LAURA: Da nu stie daca e maine.

  MIRZAC MARIAN: Pai nu, nu, da oricum mi-a zis ca daca nu, este liber biroul lu¬.. Si se poate tine acolo .

  CHITOIU LAURA: A … super atunci.

  MIRZAC MARIAN: Hai ca vedem maine dimineata cum facem ca maine …

  CHITOIU LAURA: Pai tu la cat ajungi?

  MIRZAC MARIAN: Pai la noua vin si eu la birou maine, vin si eu la noua.

  CHITOIU LAURA: A, vi la noua?

  MIRZAC MARIAN: Noua.

  CHITOIU LAURA: Mha. Eu pe la noua jumate ajung.

  MIRZAC MARIAN: Sau, ma rog, noua jumate ajung si eu si vedem unde-o tinem. Ori il …

  CHITOIU LAURA: Mha. Pai da, ca nu vreau s-o tin la mine …

  MIRZAC MARIAN: Na, e liber biroul lui ¬.

  CHITOIU LAURA: Nu vreau s-o tin la mine.

  MIRZAC MARIAN: Nu, nu. Nu cu alte persoane de fata, normal.

  CHITOIU LAURA: Pai da, pai la mine eu … sunt zece acolo, ce sa fac!

  MIRZAC MARIAN: Sau chiar dac-o fi, ii scoatem p-aia din … sus, din sala de consiliu, ii scoatem p-aia afara pentru o ora, cat o dura povestea asta, da, oricum, las ca ma ocup eu maine dimineata.

  CHITOIU LAURA: Ce o ora fata (?), o ora … iti dai seama ca … juma de ora ca … sper sa nu se-apuce asta la povestit. Adica, eu sper sa dureze putin.”

  http://www.cotidianul.ro/cum-vorbeste-nevasta-ministrului-de-finante-231002/

   • Nu stiu cat credit poti sa dai unor astfel de ”interceptari”. Am impresia ca ceva e trunchiat in toate stenogramele date publicitatii de gunoiul asta de dna. Cum naiba, fiecare interceptat e agramat, incult, vorbeste in argou…vorbeste in dodii…? Cititi tot materialul asta si incercati sa va imaginati daca cineva ar vorbi asa la telefon. Cred ca e o lucratura a celor de la dna pentru a-si justifica manipularea de azi…

     • nu-i o idee rea ca pitipoancele pe pile politice sa fie bagate in codul penal? 🙂

     • Mai e ceva ce nu am inteles pana acum: de ce tu, badea si ciutacu nu ati strigat odata cu noi “iesi afara javra ordinara” sau macar “jos basescu” daca precedenta era prea porcoasa pt statutul vostru inalt fata de cei veniti in sprijinul vostru la cna? badea statea cu spatele la noi, tu si ciutacu va faceati cat mai mici cu putinta sa va pierdeti prin multime, tu parca chiar prin spatele meu te fofilai. Asta ca sa lamurim si povestea cu “basismul” meu fata de al tau!

      Multumesc anticipat pt un raspuns sincer.

     • 🙂 la gradinita tot asa ma comportam si eu cand faceam o boacana: cine eu?! care boacana?! 🙂

     • problema e ca ai ramas la gradinita, nu ca faceai ca toti copiii de virsta aceea atunci

 20. pai dati-ne imagini cu dezapeziri pe timp de viscol.cine dezapezeste pe viscol?cine consuma combustibil aiurea?cine omoara utilajul prosteste?ne fandosim de nu se poate in tara asta si nu avem nimic.pai aia au drumuri protejate de paduri pe sute de km,si atunci poti curata zapada si pe timp de viscol.si ce bani dau aia per total comparativ cu noi.masinile alea nu sunt mai ieftine pentru romani.la noi cine isi permite asa masini.nici pe vremea lui boc nu am vazut atata critica la adresa autoritatilor.este deja desgustator.

 21. Nu imi place deloc felul in care se comporta d-na Grecu cu o parte a invitatilor,mai ales cu cei de la psd.Ii repede si se rasteste la ei…..Cand il invita pe Serbanescu,cel care vorbeste de Romania de parca nu ar fi roman,situatia se schimba, e numai lapte si miere.

  • eu in locul usl-ului as pleca draq de la guvernare sa vina inapoi boc si udrea,impreuna cu basescu si ambasadele lu’ peste sa ii deszapezeasca pe rumani de zapezi si bani pana la ce piele mai au,caci nu s-au saturat.se zbat astia sa mearga tara mai bine,javrele le fac dosare aiurea si tot ei sunt luati de fraieri.sa stea cu basescu pe viata.

  • de acord.
   Am observat ca se invita multe persoane la emisiuni(nu numai LOZ) si nu pot sa vorbeasca. Moderatorii vorbesc foarte mult si uneori si nu-si respecta invitatii.

  • Mie imi place Dana Grecu.
   Ilie Serbanescu vorbeste despre Romania de parca nu ar fi roman? La ce film te uiti tu? Ilie Serbanescu este un tip inteligent, competent si pe deasupra patriot, ceea ce vezi mai rar azi.

   • Serbanescu este un foarte bun teoretician dar il omoara practica,
    Cand a fost ministru nu a facut nimic. Cand a fost schimbat a spus ca nu a fost lasat sa faca nimic.
    Este basist si face parte din clica lor,
    In rest numai de bine.

    Sa nu mai vorbim de Petre Roman care a uitat cam tot ce a gresit si a devenit cameleon politic.
    Altul care le stie pe toate

    Il mai avem si pe Ciorbea care zice ca a fost cel mai bun prim ministru.

    Sa nu mai zic ca au fost din astia cam de pe la toate partidele

    • Ceva mai ridicol decat asta, ca Ilie Serbanescu ar fi basist, n-am auzit de mult. Doar daca definitia ta pentru “basist” e: cel ce critica uselistii e basist.

     Toate partideleee, aceeasi mizerieeee….(cantat)

 22. un ochi atent ar observa ca incepand de aseara propagandistii lui Ponta (sau ale PSD?) s-au coalizat cu propagandistii PDL in incearcarea de a arunca vina si pe SMURD pentru cele doua victime care au murit inghetate

  • Sa inteleg ca propagandistii PNL, PP-DD, UNPR, PC, UDMR, minoritati si ai celorlati sunt aparatori ai valorilor, virtutilor si umanitatii in general si ai oamenilor mari in particular?
   Sau sa inteleg ca esti un liberal mai visceral, care nu poate intelege ca fiecare are o opinie? Dar mai ales ca Arafat face parte din Guvernul Ponta, unde raspunde de exact ceea ce stie si ii place? Eu l-am vazut pe Victor Ponta aparand SMURD si preluand ideile lui Arafat, inclusiv cea referitoare la ora mortii, preluata de la seful SMURD Bihor. In care are mai multa incredere, decat in medical legist. Situatia este cam pe dos decat o spuneti si orbirea politica e contraproductiva. Aici sunt chestiuni nepolitice.

   • Este evident ca in ultimii 24 de ani, “politicieni” din toate “partidele politice” au reusit sa distruga România, prin tradare de tara si/sau subminare a economiei nationale… Unde sunt miile de fabrici, flota, reteaua de irigatii etc? Pe ce s-au cheltuit sute si sute de miliarde de euro? Vinovatii trebuie sa plateasca…

    Tragedia din Apuseni a scos la lumina nu numai incompetenta anumitor persoane platite din banii nostri si nefunctionalitatea unui sistem corupt, ci si modul abject in care politicienii isi acopera unii altora faptele penale.

 23. Am stat vreo 10 minute sa vad asta seara “La ordinea zilei”, caci se uitau ai mei la celalalt televizor si am devenit curios de ce se agitau. Contrar a ceea ce spuneam alaltaseara despre “Punctul de intalnire”, m-am umplut de nervi in timp foarte scurt. Mi s-a parut o mistocareala ieftina cea pe care Oana Stanciulescu si Dana Grecu s-au gandit ca e potrivit sa o faca (in nota caracteristica), intr-un moment pe care chiar il cred foarte nepotrivit. Si tot contrar emisiunii “Punctul de intalnire” invitatii care ar avea ceva de spus, nu fac decat sa taca, fiindca nu mai au loc de moderator sau de ironii grosiere. Nu dialog, doar cate o intrebare agresiva, cate o atitudine agresiva, de interogatoriu, discurs tipator, la propriu si la figurat. Si in rest – obsesiile doamnelor din platou… Care poate se tot intreaba de ce nu le vin invitati mai de soi prin emisiuni… Nici nu cred ca le vor mai veni, desi la A3 ii vad frecvent. Nici eu nu as pasi la Dana Grecu, fiindca in fata ei as avea doua variante: sa ma mahalagesc (ceea ce nu mi-ar fi potrivit) sau sa ma spasesc, asa cum procedeaza unii ce se cred ploiticieni (cum nu imi este felul).

  • Felicitari pentru Oana Stanciulescu, Dana Grecu, Adrian Ursu, care demanteleaza incompetenta si lacomia guvernantilor, care guverneaza tara spre un dezastru total.

  • Domnule Hucko,
   .
   Nu mai am disponibilitatea si rabdarea de a mai prezenta un punct de vedere actual pe aceasta tema. Asa ca am sa spun ce am mai spus ceva timp in urma.
   Eu si nu numai eu, am vorbit deseori de rolul în asigurarea de către dl. Radu Tudor a unui anumit echilibru al emisiunii LOZ. Eu am o imagine mai…“plastică” a felului cum se prezinta cei doi realizatori de la …Ordinea Zilei(sper să nu se supere ..șefu’ ).
   Imaginati-va mobilul cu care „se deplaseaza” acesta emisiune ca pe o…. motocicleta cu atas. Domniile lor nu fac emisiunea (cum consider eu că ar trebui realizată) ca fiind într-un ”tandem”, unde cei doi “rulează” în aceeasi direcție, fac corp comun cu vehiculul, se ajută reciproc la efort și sunt în echilibru total. Eu mi-i imaginez, cum spuneam mai sus, ca fiind într-o “motocicletă cu ataș” în care Dana, cu miinile pe ghidon si picioarele pe pedale, mână nebunește pe traseu, neținând cont de, semne de circulație, curbe și obstacole (participanți, condiții de traffic etc.) în timp ce Radu Tudor, în ataș, face eforturi mari, atât să țină echilibrul “vehiculului “ negociind ” curbele în așa fel încât să nu se producă… ieșirea în décor, dar să-i protejeze și pe “participanții la trafic” care, culmea!!!, de cele mai multe ori, merg si merg si bine, si legal (poate doar mai incet , mai preventive, mai responsabil) în aceeași direcție. Nu as vrea sa dau prea multe nume de invitati agresati (loviti, tamponati, claxonati, apostrofati) care nu meritau acest lucru. Faptul ca nu au parasit platoul a fost numai din respect fata de postul Antena 3, fata de privitorii acestui post, fata de Radu Tudor present in emisiune ca si fata de ceilalti colegi de platou. Am vazut cum sunt sterse podelele la LOZ si cu Maria Grapini, si cu Ecaterina Adronescu, si cu Catalin Ivan si cu Dan Sova(ce nu i-a facut lui Sova?1) si Marianei Campeanu, Mircea Diaconu si multor altora. Si eu, la astfel de reprezentatii care-mi bombardeaza psihicul nu pot participa. Si eu, ca eu, da nevasta-mea face deja urat cat timp ma incapatanez sa nu schimb canalul. O mai linistesc spunandu-i de remarcele d-lui Radu Tudor multe, multe dintre ele, in dezacord cu preopinenta si care pun ordine, dezamorseaza de foarte multe ori si starea de iritare din platou. Si ne mai intrebam dincontro vine isteria? Care vine inclusiv din emisiunile din cursul zilei care pregatite corespunzator, probabil, pentru o anumita tema, odata ce apar aceste breaking news-uri ele sunt facute “varza” astfel ca se simte cum razbate neputinta abordarii pertinente a subiectului atat de moderator cat si de catre invitati(ei de cele mai multe ori ne fiind de vina), iar modelul de urmat fiind Dana, aceste iesiri sunt inerente astfel ca vin( la Maria Coman obsevandu-se mai des similitudini) si tonurile obraznice si tafna, si intrebarile caraghioase si, in prea multe cazuri, vadindu-se necunoasterea domeniului abordat. Faptul ca uneori se da peste vreun prost, vreun nepriceput, vreun…prefect de Buzau, sau de vreun deputat spagar si analfabet… tot de Buzau, nu justifica RATOIALA, TONUL OBRAZNIC, MISTOCAREALA, SENZATIA DE SUPERIORITATE manifestate de unii realizatori. Lucrurile astea nu le-am vazut prezente la Mihai Gadea, Radu Tudor, Oana Stancu, Adrian Ursu.
   .
   Si acum (11:20h am) constat acest fel de reactii, respectiv TONUL OBRAZNIC , DE COMISAR SOVIETIC(si mai nou… COMISAR EUROPEAN 😀 ), la preopinenta de mai sus. Domnia-sa, ODIHNITA versus prefectul de BRAILA deja OBOSIT DE ZILE DE STAT PE METEREZE E ceva !!!!!!!!!1 WOW
   Zice amenintator: O sa revenim (dupa ce la tocat bine, bine de tot) ! Zic: Nu cred ca-si va reveni! 😀

   • PS.1 se va citi: ”după ce l-a tocat” – scuze!
    .
    PS.2 Eu, de multe ori, pe vremea cand LOZ prezenta (atunci cind intrai pe live, pe internet,si rubrica COMENTARII am urmarit cum crestea in mod progresiv nemultumirea telespectatorilor fideli acestei emisiuni, reprosurile celor care urmareau aceasta emisiune inarmati inca cu multa rabdare astfel ca „ostilitatile” (starea de ostilitate) de aici sa inceteze. Şi nu erau venite, in nici un caz, de la basisti-basisti. Ei pot fi reperati foarte usor dupa 2-3 propozitii slobozite. Erau puncte de vedere ale unora care apreciau f.f mult Antena 3 si pe Radu Tudor (ca participant la aceasta emisiune) dar care nu mai suportau tonul, mistocareala, insinuarile, aerul de superioritate pe care-l afisa Dana fata de toti si toate(inclusiv fata de dl Radu Tudor- „Radule, am impresia ca tu faci misto de mine!”. Singura data, urmarita de catre mine aceasta emisiune si apreciata ca atare, avandu-i pe amandoi in tandem, in consens, pe parcursul intregii emisiuni a fost aceea de la lansarea Campaniei USL pentru alegerile generale din 2012 in care „veriga slaba” era atunci Victor Ciutacu, care era neinduplecat(facea urat de tot, dar nu ca acum la RTV 😀 ) in a ataca tot ce reprezenta tot USL-ul astfel incat si Radu Tudor si Dana Tudor faceau eforturi uriase sa-l convinga de ceea ce este, şi ar trebui sa reprezinte ,USL(atunci 😀 ). A fost, aceasta emisiune, și singulară, și de exceptie.

  • Cred ca e invidioasa pe Mircea badea ,vrea si ea o emisiune in care sa vorbeasca numai ea.Parerile ei sint lege ,daca un invitat are alta parere a dat de dracu (mai nou are o aliata de nadejde pe Stanciuleasca),il ia la ,misto(zice ea),il contrazice ,intra peste el si are argumente pe zi ce trece mai populiste.Mai mult,s-a transformat din moderatoare in analist de toate felurile(economic,politic,social),le stie pe toate si ceea ce este mai grav vorbeste in numele nostru al telespectatorilor parca noi am fi idioti si nu am putea trage concluzii.Cred ca asta e rostul ca invitatii sa vorbeasca si noi sa tragem concluziile -nu avem nevoie de parerile ei basiste si anti -ponta.Felul cum conduce emisiunea e o insulta la adresa invitatilor dar si a noastra care vrem opinia invitatilor si nu a tot stiutoarei grecu.A intrat in conflict cu Ciuvica ,cu Stefanescu ,Cu Ivan oameni cu bun simt si care au demonstrat ca au pozitii echilibrate.Ii plac in schimb Andon-procuror comunist cu fundul in doua luntrii,Stanciuleasca care a ramas in perioada interbelica si culmea Roman acest critic a tot si toate de parca nu ar fi fost la butoane in toti anii astia (face pe filozoful cind ar trebui sa taca caci ne-ar trebui pagini intregi sa enumeram greselile pe care a reusit sa le faca in timp scurt),mai nou Pocora aceasta nimeni care pune liberalii in defensiva si ,cine dracu l-o fi sfatuit pe Antonescu sa o aleaga,creaza imaginea de noncombat la un partid care tocmai prin initiativa trebuie sa se remarce.

 24. Oana Stanciulescu stie cum ii acopera dna Varga pe cei care defriseaza fara numar?
  Codul silvic propus de sus numita legifereaza hotia si distrugerea padurilor

 25. Domnule Radu Tudor,am văzut comisia parlametară NANA a făcut NANI!Abia după ce pleacă Băsescu,vinovații pentru nesalvarea pilotului și a fetei,vor plăti.Aș dori să fac un avertsment cât mai serios!După ce pleacă Băsescu,partidele PSD-PNL-PC,se vor păpa între ei,pentru că va exista o frustrare și o nevoie de justiție care va veni din partea cetățenilor.PNL va mușca din PSD,iar PSD va riposta cu procurori și dosare fabricate.Majoritatea Parlamentară va ajunge la cuțite și vor apărea probleme în actul de guvernare.Răspunsul e simplu!Ne descărcăm în stradă,cât timp Băsescu mai e la Cotroceni,ca să ne descărcăm,pentru a nu da vina,după ce pleacă Băsescu,pe USL că de ce a rămas.Dacă se întâmplă asta,PSD-PNL vor ajunge la cuțite,dacă nu…acum totul depinde de maturitatea politicienilor care doresc schimbare și normalitate.
  Oricum cert e că acum,Parlamentul nu funcționează în parametrii optimi încât să aibe loc chiar o anchetă unde să răspundă vinovații

 26. si dupa suparare ce urmeaza? toti astia urechiatii, demisii, directorimea, sefimea, nu patesc nimic altceva? ii da afara dintr-un loc si ii angajeaza in altul…
  daca nu mai vine si altceva afara de suparari, atunci si data viitoare va fi la fel daca nu mai rau

  astia doi, Dragnea si Dusa, par a avea ceva bun-simt
  sper sa vrea sa faca ordine, sper sa fie lasati sa faca ordine

 27. eu cred in armata romana si sincer daca as fi in situatia celor de acolo… as prefera sa vina ei sa ma salveze decat vreo firma :)) respect armatei si celor care ajuta acolo.

 28. PS: ma doare in cot de dusa… iar pt cei care se intreaba de ce nu ies batranii din sate sa dea nametu la o parte ii intreb cata zapada au dat ei in fata blocului/locuintei. putin bun simt ce dracu!

 29. grupul ppdd de la senat s-a desfiintat. psd recruteaza traseisti in draci. de ce? pentru ca vrea sa rupa usl anul asta. vor sa-l tepuiasca pe crin. probabil vor reincalzi vreo minciuna despre el pentru a-l arunca peste bord. pacat ca antonescu s-a lasat fraierit la inceputul lunii de catre niste banditi notorii care vor sa capuseze aceasta tara in stil basist. lasa , mai scoate teodorescu sau palada vreun sondaj cu ponta incredere 80%, intentie de vot 99,99%

 30. l-au scos de la naftalina pe activistul(fost) pcrist?? cand cu avionul a stat la cutie acum da lectii
  poate viitoarea reforma adnministrativa va comasa localitatile pt a avea si noi unitati administrative cu o medie de 5000 locuitori cum cere UE si nu vor mai fi mai bine de 75% unitati administrative in faliment si total dependente de bugetul de stat! dar asta fara socialistii dependenti de baronimea locala.

 31. Citez din Radu Tudor:

  “Radu Tudor says:
  January 28, 2014 at 10:47 pm
  sustin antibasismul. atit. spre deosebire de tine

  Asta inseamna ca sustineti antibasismul fara rezerve ?? Chiar si cand e vorba de penali tot ii sustineti atata timp cat acei penali sunt antibasisti ? Sau exista o limita a jurnalismului si a decentei in care chiar daca nu iti place spui adevarul ?

   • Clar, astia sunt toti penali, chit ca n-au o zi de puscarie.
    In schimb, infractorii condamnati definitiv Nastase, Becali, Vântu, Voicu, precum si presupusii infractori, condamnati deja de cel putin o instanta – Fenechiu, Voiculescu -, sunt niste sfinti, martiri, icoane.
    Domnu’ Radu, imi pare rau, dar nu aveti proprietatea termenilor. Ceea ce este foarte nasol, pentru cineva care se pretinde jurnalist.

    • sfinti,martiri, icoane zici? ma rog, e opinia ta. o voi transmite mai departe. asta cu pretinsu’ ti se aplica. esti un pretins om

     • Nu eu l-am considerat pe Nastase detinut politic, ci dvs.. Nu eu l-am pus pe Nastase pe prima pagina in galerie cu Maniu, ci colegii dvs. Nu eu urlu “politie politica” atunci cand mai pica vreunul din hotii curenti sau trecuti, ci dvs.

 32. http://adevarul.ro/locale/constanta/video-oamenii-legii-umiliti-tineri-mamaia-jandarm-politist-fost-batuti-bulgari-zapada-1_52e85684c7b855ff56e2e3c7/index.html
  E bine ? UNDE E ARMATA ? Ah, n-are voie sa intervina, uitasem. E democratie si libertate. Toti b00langiii au voie sa faca ce vor. Normal, fortele de interventie rapida sunt trimise doar la manifestantii pasnici, nu la ciocoii spurcati care sfideaza orice lege. Penibil. Si vin boroii aia din Parlament si imi explica mie cum se aplica legea in tara asta.

   • Da, stiu. Dar ziceam asa, ca asa ma aduc in stare sa gandesc. Pe astia doar cu armata ii potolesti. Cam asta era ideea. Stiu ca nu are ce cauta, dar din cauza ca nu are ce cauta, chiar trebuie sa suportam toti nebunii de pe strazi ? Noi, ca civili, nu putem sa ii bagam la puscarie, armata nu are voie sa intervina, politia este luata la bataie de ciocoi. Ce ne mai ramane ? La noi “organele competente” sunt varza. Cum sa trimiti doi politisti intr-o haita de ciocoi ? Cea mai mare gresala. Totusi cred ca cineva ii apara pe aiuritii aia. Ma-sa, tac-so si alti ciocoi ca ei. Ca omu’ amarat nu are bani si timp de drifturi. Si eu intreb: Ce treaba au fortele de interventie rapida cu oamenii de pe trotuare ?

   • Asa fac si pe strazi noaptea. Urla ca nebunii, darama tot ce gasesc in cale, injura, fac gesturi obscene la oamenii de pe strada. Mai lipseste sa ii ia la bataie… sau sa-i omoare. Si ne mai miram ca de ce. Pai daca “ce treaba are armata”, ce treaba are jandarmeria, ce treaba are politia si alte chestii, eu zic sa-i lasam sa faca dezastru, ca asa e democratic.

 33. Surse apropiate anchetei DNA în Scandalul Carpatica susțin pentru pesurse.ro că implicarea soției vicepremierului Daniel Chițoiu în caz nu este una întâmplătoare și are o legătură directă cu reglările de conturi din interiorul PNL.

  “Laura Chițoiu a fost lucrată din PNL. Ce a făcut ea se practică curent în ASF și până acum toți considerau asta a fi o banalitate. Un telefon din partid și s-a apăsat pe buton. ASF-ul e putred tot și Carpatica e doar vârful iceberg-ului”,

  “Inițierea remanierii se va face doar în momentul în care Antonescu va avea clar în minte următoarea mișcare. Acum are finanțator nou, dar nu are și oamenii pe care să îi trimită în guvern. Majoritatea celor contactați de el pentru acest lucru au declinat ofertele”, susține unul din importanții vicepreședinți executivi ai PNL.

  Antonescu se folosete de aceleasi metode ca ale bunului partener de coalitie DA -Traian Basecu

 34. Am citit aici un comentariu al unei persoane(“daneel”) care “a copilarit in Moldova” si care scrie ca satenii nu ies din case pentru a “da la lopata”….Mai intai ar trebui ca oamenii aceia sa aiba pe unde sa iasa din case…Apoi ar trebui ca in acele case din sat sa mai fie tineret si/sau oameni in putere (familii intregi), ca altadata, in vremea in care “daneel” copilarea in satul lui…Dar acum, foarte multe sate sunt aproape pustii, locuite de oameni tare batrani si bolnavi,fara putere, fara venituri, fara rude, sau cu copii plecati departe de ei si de tara, “la munca”, pentru a putea supravietui…
  Dar presupun ca pentru unii asa e normal:sa creada ca totul este la fel ca alta data… Ce mai conteaza ca unii primari si “sefi” mai mici sau mai mari din judete nu s-au preocupat nici macar de faptul ca trebuie sa comunice care este, de fapt, situatia reala si sa ceara ajutor! “Merge si-asa!” s-or fi gandit ei…”Timpu’ trece, leafa merge….!”… sau poate ca le-au spus satenilor: “Ce vreti, baaaa, nu stiti ca iarna nu-i ca vara?”

 35. @ ALEXR Tara nimanui.
  Tara lui basescu si a …tuturor hotilor de la PDL si chiar USL…inca nedovediti de …justitia verticala.
  Tara unde baietii destepti au taiat DIN INTERES perdelele forestiere(paduri) de pe langa sosele si DIN ALTE ZONE STRATEGICE DIN CAMPIA ROMANA (facute de INAINTASII NOSTII) PENTRU CA/IN SCOPUL ca astazi TOT EI …sa primeasca milioane de EURO de la CNADNR(institutie hoata,corupta si probabil o pusculita pentru toti care ajung la putere)… pentru dezapezire(chiar daca intro iarna n-ar ninge deloc ei vor lua bani de …dezapezire!!)
  Tara unde” baietii destepti” iau/incaseaza banii de dezapezire iar dezapezirea o face …armata cu alti bani, tot de la buget.
  Tara in care daca am fi avut rege(sa presupunem hot) atunci din visteria statului ar fi furat doar el.Dar acum din visteria STATULUI fura :presedentia cu toata liota de consileri platiti regeste,fura guvernul cu toata liota de ministrii corupti,fura partidele , ne fura CNADNR si toate institutiile ,ne fura datorita bugetelor marite an de an,Justitia,Serviciile,Autoritatile locale,ne fura presa ticaloasa(vedem deontologi …vorba lui Badea..care mananca carnatii intregi , nu produc de un leu INSA castiga mai mult ca salariul unui presedinte).
  Tara unde presedintele are un salariu modest de bugetar dar care in 9 ani a devenit …. unul din bogatii si mosierii ROMANIEI.
  Tara unde poporul plateste taxe ne milioane de EURO sa …achizitionam aparatura scumpa/sofisticata(dar care nu depisteaza locul unei catastrofe si …trebue sa apelam la padurari sau la …mama OMIDA.. sa ne …salveze).
  Tara in care lucuitorii ei constata ca sunt furati/batjocoriti/umiliti zi de zi si cu toate acestea nici macar nu iese in strada …sa-si exprime nemultumirea.
  Tara in care DE 24 ANI toti parlamentul,presedintii,premierii,ministrii,hotii,coruptii,bercii mondiali,basistii,tradatorii de tara(vanzatorii de resurse ,taietorii/defrisaratori de paduri),baietii destepti,politicienii,justitia corupta,presa ticaloasa si vanduta…AU INTELES ca ROMANIA ESTE doar TARA LOR .
  Tara in care unii pesedisti(PSD este teoretic dusmanul politic a lui basescu) l-au pupat ..in bas pe basescu chiar mai mult ca pedelistii.
  Tara in care STATUL de DREPT si SIGURANTA CETATEANULUI au devenit notiuni…abstracte.
  Tara pe care toti romanii cinstiti/muncitori/patrioti va trebui sa si-o recupereze… URGENT,URGENT,URGENT prin ….orice mijloace (legale si constitutionale).

 36. Este inadmisibil sa dai imagini filmate in iarna 2012 si sa le prezinti ca fiind de zilele acestea.
  Putin profesianalism

  • HAHA. De “Mirela bugetara”, care abia putea sa cumpere trei rosii “din salariile taiate de Boc si Basescu”, nu iti aduci aminte? Care “Mirela bugetara” era, de fapt, vanzatoare la o toneta din piata?

 37. Dle RADU TUDOR ,constat ca sunt destui saraci cu …duhul care “spera “(din sete de razbunare pentru toate lipsurile/umilintele suferite) ca basescu va ajunge la …brutarie.
  Este o mare prostie sa crezi asa ceva fiindca este LOGIC ca toti hotii/coruptii din ROMANIA (de la toate presedentiile,din toate parlamentele,din toate guvernele ,din toate institutiile,serviciile POST DECEMBRISTE ,din justitie obedienta…) NU SUNT INTERESATI deloc SA-L PRIPONEASCA PE BASESCU.
  Ei realizeaza ca ATUNCI/in aceasta ipoteza (basescu are toate datele despre faptele lor de hotie/coruptie)…
  cand basescu ar ajunge la ..BRUTARIE …basescu se va RAZBUNA si va …TURNA TOTUL si PE TOTI. Stiti ca in bancul:La inceput l-au batut ..sa spuna,iar apoi l-au batut SA NU SPUNA!!!.
  TOATA aceasta armata de corupti/hoti vor lupta PANA IN PANZELE ALBE(din interes propriu de a nu ajunge si ei la.. brutarie) pentru ca basescu sa nu pateasca NIMIC,NIMIC,NIMIC.
  Daca la REFERENDUM l-au ajutat multi sa nu fie DEMIS ..dupa decembrie 2014 multi,multi,chiar mai multi vor lupta ca el sa nu ajunga la ..brutarie.CURAT MURDAR..coane FANICA!.

 38. PS. Suntem tara unde reporterii TV nu-s in stare sa emita o fraza/constatare de valoare.
  Ei doar se URCA pe nametii de zapada care sunt pana la acoperisul casei ,fara sa zica (uita …sunt uituci !!!)ca in partea cealalta a casei(de unde bate vantul) nu este deloc zapada si ca aceste case sunt pe POST de PARAPETI (lipsesc cu desavarsire) sau pe POST de perdea de padure(taiata/distrusa de tot felul de baieti destepti) … si ca acesti parapeti sau perdelele de padure trebuiau sa retina zapada (sa o troieneasca) incat sa n-junga in sat/pe case sau pe sosele/drumuri.. ASA INCAT sa inteleaga si guvernantii(nu vor sa inteleaga … fiindca daca ar intelege atunci …ADIO bani pentru partid si toti hotii dezapezirilor).
  ACESTI GUVERNANTI ar trebui sa stie ca in loc sa cheltuiasca MILIARDE LEI/EURO in fiecare iarna(masini dezapezire,oameni,militari,motorina,materiale..)… Mai bine ar cheltui MILIOANE ..o singura data…pe retele de impaduriri.
  Sunt asa de …batuti in cap incat NU STIU ca acest CRIVAT vine(din RUSIA) de mii de ani si… va mai venii mii de ani, dar atunci cu asemenea CONDUCATORI/POLITICIENI/MASSMEDIE TICALOASA/JUSTITIE?SERVICII/INSTITUTII ale STATULUI …. probabil ROMANIA nu va mai ..exista.

 39. Este evident ca anul acesta vom avea parte de o mare revolta impotriva actualei clase politice.Ar fi bine domnule Radu Tudor,ca la acel moment antena 3 sa nu mai fac parte din barca puterii.

 40. sunt taran ,imediat dupa anuntarea atentionarilor miam bagat in casa tot ce imi este strict necesar sa rezist pe o perioada indelungata .
  nu armata trebuie sa intervina sa scoata oameni prinsi in casa si mai ales cei apti de munca ,sa iasa prin acoperis .cu batrini este alta treaba aici trebuie sa intervina primaria cu persoanele care sunt platite cu ajutorul social ,popi cu gasca de la biserica cum stiu sa ea de pe cel in viata si mort tot asa acum sa iasa la munca daca nu ma insel scrie in fisa postului de munca sa ajuti semenul la nevoie .
  oameni din zonele respective nu sunt in zona totala de munte unde sa nu aiba decit numai cartofi, in acele zone se cultiva de toate.
  pentru dezepezirea drumurilor platim din greu ,daca armata scoate oameni din case in timpul ierni care la noi este an de an ,inundati .ce ne mai trebuie atite structuri .duce mincare,apa,salveaza veti omenesti . atunci ponta sa iasa si sa spuna nu platim firmele care sunt dotate cu o lopata.
  la primari le scadem salarile sau organizam alte alegeri .
  armata este un cuvint greu cu rezonanta nu poti sati bati joc .

 41. M-am uitat pe niste bloguri ale monstrilor astia ai lu’ Basescu, mama, mama ce ura au pe Raed Arafat si pe SMURD !!! Ce spume la gura !!! Ce racnete de oligofreni !!! Arafat e de vina pentru tot !!! Arafat nu stie nimic !!! Arafat e rau !!! Tuberculosii astia nu-i pot ierta faptul ca POPORUL ROMAN i-a luat apararea in 68 de orase dupa ce a fost injurat de porcul ala chior si nebun de legat de la Cotroceni !!!
  Fir-ar maicuta lor a dracului de jigodii si de bestii criminale !!!

 42. Este ultimul care ar putea da lectii. Demisia ptr neimplicarea in salvarea ranitilor din accidentul aviatic

 43. Eu sunt din localitatea Sahateni judetul Buzau,foarte grav afectata de ninsoarea din ultimele zile. Primarul Visoiu Valeriu a fost de negasit,la fel si seful de post Dragomir Gabriel,care,drept sa va spun,sunt mana in mana si isi acopera unul celuilalt toate faradelegile.
  Acest primar este la al 2lea mandat si pur si simplu isi bate joc de toti cetatenii. Un exemplu ar fi ca la finele primului mandat,dumnealui a demarat un proiect pentru apa potabila.Dupa ce lucrarile au ajuns aproape de final (90%),prelevandu`se apa s-a constatat ca aceasta este plina de nitrati si ca nu este potabila. Primaria nu are nici macar femeie de servici,iar toti care sunt angajati acu sunt rude si prieteni de hotie cu domn primar si au o facultate platita(inclusiv domnu` primar care nu e in stare sa lege 2 fraze), in tot satul este o mizerie de nedescris,actele de violenta sunt la ordinea zilei(bineinteles ca seful de post “are mainile legate”). Nu exista locuri de joaca pentru copiii,pe terenul de fotbal suntem amendati de catre domnul Dragomir Gabriel(seful de post) daca avem “tupeul sa intram” , banii proveniti dupa inchirierea salii de sport nu sunt incasati pe o chitanta fiscala,sunt acordate ajutoare sociale persoanelor care inca pot muncii dar prefera sa stea sa bea in baruri.

 44. Toata lumea vorbeste ca vor plati mai mult la intretinere cei de la bloc., in conditiile in care gigacaloria este subventionata si se obtine din 85% gaze naturale.

  Mai sunt si oameni cu venituri modeste care stau la case si se incalzesc cu gaze.
  Pe acestia nu-i intreaba nimeni de sanatate, Ei nu merita sa fia ajutati de nimeni,ei trebuie sa palteasca la 3 camere pentru 492 m. cubi de gaz 748 roni la care se aduga apa, lumina si restul.Asta in lunile de iarna cu temperaturi pozitive. Gaz suez livreaza gaze la 0 presiune scazuta, Vara nu este o problema dar iarna te rupe la buzunar .
  O persoana singura daca are un venit de 1000 ron si sta la bloc primeste ajutor de caldura., dar una cu acelasi venit daca se incalzeste cu gaze si sta la casa nu primeste nimic.

  Iarna zapada este adusa de pe arterele principale si pusa la oameni pe gard . Munti de 2-3m de zapada murdara stau de straja la amaratii care au si ei o casa.
  Nu conteaza ca astupa canalele de scurgere sau iti blocheaza poarta.

  Multi spun: lasa sa plateasca ca stau la casa. de ce nu se duc la bloc daca nu le convine.

  Oare intereseaza pe cineva?

 45. Cand am facut eu armata, pe la unitatile de geniu, dar nu doar acolo, erau niste freze de zapada rusesti, aidoma astora pe care le mai vedem pe la teveu acuma, cu diferenta ca astea-s portocalii, pe cand alea erau kaki. Doar ca alea, in loc sa-mprastie zapada-n vant, o compactau si scoteau prin dos niste paralelipipede ca niste borduri. Desigur, scopul militar era sa se faca parapeti din ele, dar stivuite-n urma frezei, dincolo de faptul ca ocupau un volum mult mai mic, chiar faceau si adpost de viscol. Cred ca inca se mai afla pe-acolo, frezele-alea, daca nu le-or fi tocat si vandut la fiare vechi lupii-astia tineri si contemporani.

 46. Astept cu foarte mare interes sa vad raspunsul dlui Dusa vis-a-vis de afirmatia sefului de la Cimpia Turzii. Dl Dusa nu a autorizat ridicarea unui elicopter pentru cercetare-cautare in Apuseni.
  Hei, incet-incet ies la iveala jegurile si adevaratii dusmani ai poporului romin. Vedem agenti de influenta postati in posture de comanda.
  Domnilor politicieni, Lacrimile Aurei sunt esenta pura de darnicie, sinceritate, implicare, daruire. In accidental din Apuseni a devenit ea insasi un donator, un donator ce si-a pus la dispozitie in acele LACRIMI tot ceea ce a avut ea mai de pret. Si mai mult. Dupa ce si-a prelevat esenta sufletului ei si le-a congelat pentru a fi pastrate.
  Dar observ ca fiinta domnilor politicieni au respins transplantul de esenta. Lacrimile pure ale Aurei sustinute de lacrimile lui Adrian nu sunt compatibile cu vibratia politicienilor.
  Cum puteti sa suportati aceasta tristete ?
  Alo, domnu Opris, fiinta Dvoastra respinge cel mai vehement acest transplant de IUBIRE .

Leave a Reply