6 COMMENTS

 1. “Doua mii saptisprezece”. “Saptisprezece la suta” se sparg microfoanele. ….OK, revenind la subiect, Spania, Italia, Belgia, Olanda, Germaniaau autostrazi sa-si puna si in cap, au localitatile rurale aduse la zi cu absolut totul, la tzipla, au scoli, spitale ultramoderne, infrastructura feroviara si fluviala deasemenea. Asadar…AU…Nu …”VOR avea” “VOM avea”… La ce sa mai atraga fonduri europene pentru dezvoltare ? Sunt deja dezvoltate.Pe ici pe colo in agricultura ca sa ia si ei totusi o mica cota din banii platiti de ai lor contribuabili, grosul fondului strans de la ei provine… pentru tarile mai sarace, sa se dezvolte. Toate au facut cate ceva, noi nu. Noi dam in continuare statistici, in realitate nu facem nimic concret. PSD prin propagandistele sale atent selectionate, cunoscute si sub numele de “premier” “ministrul atragerilor de fonduri europene” “primarita capitalei” au mereu cate un raspuns ofuscat extras din cifre, ele isi fac treaba din statistici, nu cat au realizat, mereu se compara cu cat au facut altii, care nu mai au nevoie sa faca, cand le auzi zici ca tara asta e peste Spania, Belgia, Olanda, ca nu ne mai trebuie nimic, suntem acolo… Vai, vai, nu suntem deloc acolo, suntem nicaieri, prafuiti, rudimentari, blestemati sa avem asa politicieni. Banii din taxe si impozite se duc la asistati, daca se colecteaza la timp mai merg in salarii si pensii. Mai nimic la investitiile strict necesare… doar vorbe. Vom avea, vom realiza, vom face…da, iar noi vom muri asteptand sa faceti voi ceva.

  • Stiu, pentru tine era mai bun csolos sau boc, dar, GHINION: romanii au inceput sa se sature de papagali.
   Sigur, in valoare absoluta si astia de-acum sint “vai steaua lor”, dar in comparatie cu cei dinainte, sint totusi ceva mai rasariti.
   E un mic pas inainte, poate vor mai veni si altii…

   • Din a face o comparatie trecut / viitor mai bine incepi cu prezentul ,cum a spus JFM “Asadar…AU…Nu …”VOR avea” “VOM” avea ” . Romanii s-au saturat de atat VOM AVEA ,VOM FACE ,stiu pentru tine mai bine cu Vasilica-Viorica Dancila !

 2. Daca observati se discuta despre cifre: “suntem inaintea tarilor ca Spania si Italia”, nu ce s-a facut , sau ce se face. Absoarbem bani , nu facem, s-a facut.
  Daca te compari cu Italia , sau Spania vorbeste de autostrazi ca la ei , de spitale ca la ei.
  Scopul nu e numai sa atragi bani, e sa faci ceva cu ei. Spitalele regionale, autostrazi, ecologie. Suntem 0 la toate capitolele.

 3. Ma mir ca Elena Cristian nu e mai critica si ne/se lasa prostiti/a de cifrele prezentate dupa bunul plac de PSD!

  Faptul ca avem deficit in an de crestere economica nu inseamna ca e bine. Ar trebui sa avem execedent ca pe vremea lui Tariceanu sau ultimul an Ponta, daca economia ar merge bine! Cand economia creste cu 9 mld. de euro si ne imprumutam de 14 inseamna scadere, nu crestere. Si aia 9 mld nici nu ajung toti la stat, ci doar vreo 45% teoretic si doar 28% practic dupa ANAF/INS!

  Iar cifrele alea de absorbtie nu tin cont ca exercitiul bugetar a inceput in 2014 si mare parte din mizilicul ala de 16% ce s-a facut l-au facut Ponta si Ciolos, nu guvernele Dragnea! Si conform spuselor Corinei Cretu mare parte din bani vin pe proiectele defazate, adica cele incepute inainte de 2014!

 4. Intotdeauna e mai usor sa vezi defectele altora si sa critici actiunile altora. Daca guvernul nu a facut nimic bun, daca a fost lent, daca au nevoie de o imbranceala ce se poate spune de presedinte?
  Ce a facut pentru tara pe plan extern? Cate investitii si discutii a avut cu lideri din alte tari pentru a atrage capital strain?

  In stiri am vazut doar vacantele presedintelui, iesirile cu sotia pentru a se destinde, etc.

  Exista o lista cu toate iesirile presedintelui si cu rezultatele respectivelor iesiri? Daca nu au fost iesiri cu rezultate pentru tara, daca rezultatele nu au fost cele asteptate, atunci ar trebui lasate deoparte declaratiile IPOCRITE.

  Daca nu stiu sa fac ceva mai bine TAC decat sa fac pe DESTEPTUL.

Leave a Reply