Ministrul Justitiei Tudorel Toader a postat un mesaj exploziv pe pagina sa de Facebook :

Arhiva SIPA – o pată pe obrazul justiției române !
Plăcut sau neplăcut, adevărul trebuie să fie scos la suprafață.
Primul pas – voi publica numele celor care au “vizitat” arhiva, eventual și numărul “vizitelor” efectuate !

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Garbovan, a reactionat imediat pe Facebook :

Felicit intentia ministrului justitiei, domnul Tudorel Toader, de a “publica numele celor care au ‘vizitat’ arhiva, eventual si numarul ‘vizitelor’ efectuate” in arhiva SIPA. Asa cum a spus pe Facebook si domnul ministru, aceasta publicare reprezinta un prim pas pentru clarificarea situatiei acestei arhive. Sper ca aceasta publicare sa fie facuta azi. Il rog, de asemenea, pe domnul ministru ca, alaturi de numele acestor persoane, sa publice si data cand au intrat in arhiva SIPA.

In alta ordine de idei, astept cu interes raspunsurile la intrebarile pe care i le-am adresat doamnei Monica Macovei.

6 COMMENTS

  1. Eu zic sa isi retraga declaratiile de pe facebook, ca il viziteaza iar Klemm la minister si urmeaza sa si le retraga oricum dupa aia! Daca nu si le va retracta chiar el in spatiul public, dar asta nu inainte de a tine 45 de minute de auto-spovedanie, bineinteles.

    P.S. Sa ne mai lase… Ne-am lamurit si cu moldoveanu’ asta. Sal

  2. Astept cu nerabdare ceva concret din partea d-lui ministru. Pana acum doar promisiuni. Ar fi foarte interesant sa se afle numele “vizitatorilor” si numarul “vizitelor” acestora.

  3. Eu cred ca Macovei nici nu mai iesea din Sipa dormea acolo la instinctul ei securist apoi incepea sa sa toarne la trinomul sua +coldruta.

  4. O intrebare de novice: daca anumiti agenti acoperiti ai acelui serviciu sa ai altor servicii au vizitat arhiva aia, se pot desecretiza si publica numele lor? Ar fi tare!!
    Ca daca nu, o sa aflam doar cand a intrat femeia de serviciu sa spele pe jos si n-am rezolvat nimic.
    Mare barbat Tudorel asta, oricum!;p

Leave a Reply