Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, pe Facebook, că 27, 28 şi 29 decembrie nu vor fi zile libere, precizând că ministerul nu a elaborat vreo hotărâre în acest sens şi că zilele acestea sunt importante pentru ordonatorii de credite, care trebuie să închidă anul bugetar. 

“27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens şi nici nu intenţionează sa o facă”, a scris, marţi, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale.

7 COMMENTS

 1. Sa o anunte cineva pe doamna Ministru ca Trezoreria nu lucreaza pe 27,28,29 decembrie conform codului de procedura fiscala.

  • Sa ne spui si noua articolul din codul respectiv (Legea 207 /2015, ca sa te ajut un pic:))
   C-asa, toti mestecati cuvinte, invartosati de “inteligenta”…
   Aaaa, ca sunt termene mai stranse pentru declarare si plata in luna decembrie, asta cam asa e de vreo cativa ani (cam de pe vremea lu’ Ponta); dar asta e altceva…
   Cum ar veni, ceva stii, dar habar n-ai:))

 2. In ce tara normala la cap sunt libere?
  Cine vrea liber, sa-si ia concediu, ca de vrem o tara ca afara, de dreapta.

 3. Si-asa ati dat enorm de multe zile libere pe anumite motivatii. Dar cum si cand se mai lucreaza in tara asta? Observam ca de cativa ani doar perindatii si-au asigurat veniturile ca indemnizatii chiar daca nu muncesc! E nirmal asemenea bataie de joc?!
  Halo madam, chiar va bateti joc de pensionari?! Doar voi traiti azi,conform zicerii de mahala “eu maine mor,azi ce mai f..”? Pana in iunie 2018 va mai razganditi si mor pensionarii de foame,nu au cu ce sa isi plateasca datoriile la utilitati,din ianuarie se scumpeste impozitul la case si terenuri,in 2017 au bagat taxa pe cimitir obligatoriu,care se mentilne si in urmatorii ani,deci,se adauga la impozitul marit! Iar demonstrati minciuna si aberatia in care va aflati si concluzia pe care ne obligati sa o luam “nu ne mai votati”, e valabila cu brio pt.psd-isti!
  Exterminare scrie pe viata pensionarilor!?

 4. Neobosita muncii dupa ce maine merge cu nea Daia la degustari din pomana porcului si impodobeste bradul cu Mos Craciun pe 27,28,29 va pune drojdie in pensii si salarii pe la televiziuni, Va munci la pregatit racituri,cozonac, fursecuri,salata de boeuf si tras tighele pentru revelionul 2018 cu Mos Gerila

Leave a Reply