Mircea Badea a dezvăluit în cadrul emisiunii Punctul de întâlnire de la Antena 3 detalii din culisele confruntării culinare din 1 Decembrie, unde alături de Sabrina Preda şi Monica Davidescu a format echipa Tara Românească.

Întrebat cum se simte după eșecul “usturător” de ieri, când echipa Țara Românească a pierdut confruntarea culinară, Mircea Badea a precizat:

„Excepțional. Mă simt foarte bine. Era limpede că nu avem nicio șansă. Am o vocație din a mă duce la luptă când nu am nicio șansă. Eu oricum încurcam locul acolo. Eram contra bucătar, eram un fel de Grinch”.

Întrebat apoi despre rețeta de plăcintă cu varză cu care echipa sa a concurat la Cooking Show, realizatorul TV spune:

„Aveai senzația că puteam face altceva? Adică, Monica Davidescu părea că a mai trecut prin bucătărie. Sabrina, am înțeles că a făcut de două ori ceai. Şi atunci ce să facem noi aici”, spune amuzat Mircea Badea.

Mircea Badea, la Cooking show: “Sunt ţap ispăşitor, m-au luat în echipă să aibă pe cine să dea vina dacă pierd”

Mircea Badea crede că a fost ales concurent la Cooking show, de Ziua Naţională, la Antena 3, pentru ca cei care pierd să aibă pe cine să dea vina.

„Da, nu am nicio problemă să fiu. Eu sunt obișnuit să fie multe din cauza mea. Am o îndelungată experienţă. Sunt de vină de când m-am născut. Îmi asum. În curând poate o să fiu asomat”, a mai spus Mircea Badea care a precizat că nu a gustat plăcinta cu varză că foaia avea gluten.

Leave a Reply