Mircea Badea a vorbit despre plecarea lui Felix Rache de la Antena 3 și intrarea în echipa guvernamentală, scrie DC News.

“Prietenul meu Felix Rache nu mai face emisiune la Antena 3. A plecat să lucreze la Guvernul României. Este secretar de stat la Guvern. Se va ocupa de comunicare, dar mai ales de Centenarul Marii Uniri. Sigur că dacă suntem o țară ca o țară, nu avem cum să nu pregătim în mod absolut serios, substanțial și corect Centenarul Marii Uniri. Pare un job important, dar corespunzător pentru Felix Rache care a făcut multe, în viața lui, în materie de jurnalism. Are o experiență consistentă și respectabilă. Sunt convins că prietenul Felix Rache va face niște lucruri foarte, foarte tari în legătură cu această celebrare a Marii Uniri la 1 Decembrie 2018. Îi dorim mult succes și rămâne cum am stabilit – ne vedem în weekend”, a zis Mircea Badea.

Felix Rache este, de luni, 3 iulie, angajat al Guvernului. Acesta a fost cooptat în echipa premierului Mihai Tudose, fiind Consilier de stat pentru comunicare și Centenar.

9 COMMENTS

  1. Tot incerc sa rad, dar imi iese doar un zambet amar. Abia astept sa vad pregatirile lui Rache pentru centenar. Probabil va face niste senzationale colaje de fotografii. Cu Basescu si Udrea, bineinteles!

  2. Experienta consistenta consta in pastila de 3 min pe zi din care doua-i erau dedicate lui Basescu in diferitele lui ipostaze bahice…

  3. Nu pleaca prea multi de la Antena 1/3 la/spre PSD ?

    Parca treaba presei era sa critice puterea, nu sa o laude si sa i se alature !

  4. Sarcina prea complicata pt acest jurnalist. Mistoul la care se pricepe, dar cu sincope, nu ii va fi de folos. Securistii sunt la putere. Sa vedem ce sunt in stare sa faca. Cate mai suporta biata Romanie.

Leave a Reply