Desi a fost acreditat oficial pentru ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu la Cotroceni, lui Mircea Badea i-a fost interzis accesul.

Un ultim gest de sfidare din partea sinistrului personaj Basescu.

image

 

28 COMMENTS

 1. Splendid: basaul a marturisit astfel public ca II E FRICA DE BADEA! Penibil si sinistru personajul … Doamna ajuta sa nu mai auzit de ciuma asta blestemata.

 2. nasol sa vezi cum da cu tifla basaul.dureros.moarte in chinuri ter macina ura stiind ca nu poti sa i faci ceea ce merita .ca glont in matze.asta face basau nene decand ma-sa la kkt inseala oameni si nimeni nu l a oprit pe nenorocit pina a ucis sute de mi de rumani si imprastiat un popor!

  uite bre jigodia asta ragfaitoare asta boul asta prin gainaria hotia si prostia hgenetica a ucis un popor!asta e BILANTUL ACESTUIO JEG CU NUME DE KKT.rusine rumasnoilor ca v a ucis imbecilul asta si clanul lui aflat acum in spatele lui
  johanis bou baltii!

  /las’ca v-o da basau si deaci incolo
  daca nu v ati saturat
  de n-o sa va vin a sa credeti ce tara v-ati luat inapoi@!dobitocilor de rumani.

  … uite tu rusimne nationala sa vezi si auzi jegul asta batandu0si joc stiind ca este de neatins si ca o sa-l tin eu in viata de huzur pe banii mei pina moare in hristosu masi de batrinete.e bine bai frumuosi si liberi sa traisca si superjegu bashit pe banii mei pe langa ailalti?de parca n ar avea miliarde ciordite fti dzeu mami lui..tot io sa i platesc pensia si vila kkmas pa crucea masi sim alu tasu!

  intrebarea intrebatoare e

  CUM A REUSIT SA TRAIASCA BASAU ?DE CE DRACU E ASTA VIU INCA?CE POPOR E ASTA BRE?te pisoi pa el@!sa isi bata asta joc in asa hal de milioane de rumani?

  • asa e, in loc sa ajunga la pirnaie, poporul ii plateste vila cu piscina secretara masina pensie babana si alte beneficii pana o crapa. pe ceasca l-au ciuruit ca a subminat ec nationala, dar pe basan cine il judeca pt ca a distrus tara asta?

 3. Încă o dovadă, nu că-i este frică, ci, că-l va pune întro ipostază proastă din cauza întrebărilor reale şi directe! Da, posibil să fie ,,proprietatea lui personală” şi de asta nu îl acceptă pe mircea, cea mai josnică comportare faţă de el ca fost preşedinte, băsescu nu se respectă pe el ca om, ca individ, dar să mai respecte pe alţii!!! Iaca, acum se laudă cu realizările guvernului ponta, e normal aşa ceva??? ce a realizat el, în afară de ceartă, scandal permanent, ură, minciuni non-stop, hărţuieli mincinoase împotriva guvernului ponta şi a poporului!!! cică, spuse el-preşedintele,,şcoala românească scoate tîmpiţi”, nu? oare nu cumva este el primul???? Acum trebuie să se convingă poporul, că băse are multe de ascuns, enorm de multe belele după el, îi e teamă să nu cadă în capcana jurnaliştilor!!! indiferent care aţi fi, tăiaţi în carne vie cu întrebările!!!

 4. dupa terminarea acestor rusini de mandate, basanul nu trebuie lasat uitarii; zi de zi la Antena3 sa fie tocat si luat la intrebari in legatura cu dezastrul in care a adus tara, sa se aminteasca poporului cu mintea scurta cate ticalosii a facut acest derbedeu.

 5. M-am uitat pe comentariile de pe Antena3.ro legata de acest subiect si vad ca Badea nu e prea iubit de oameni.

  Ce intrebarea are Badea pentru Basescu de e atat de importanta ?

 6. ce clar a iesit explicatia: Serviciile sau implicat in alegeri! Da sau implicat neica dar la ordinul cui?

 7. dupa tot ce a facut antena 3 impotriva lui basescu, credeati ca va fi primit ?…ha-ha……era normal sa ramana pe afara …

 8. Asteptam de la domnul Badea momentul vesel cu “gaina” care da din aripi si cotcodaceste ! Daca simpla prezenta a domnului Badea il infricoseaza inseamna ca este foarte necesar un drum la psihiatru . Felicitari , domnule Badea !

 9. Securiștii lui Băsescu sunt și ei niște băsiști, dar de la stat. Cum putea Mircea Badea sau altcineva să-l pună într-o poziție incomodă pe demisul dracu cu coarne pe pământ aflat ilegitim si anticonstituțional la Cotroceni timp de doi si jumatate? Băsescu si toata gasca basista(Videanu, Berceanu, Udrea, Blaga, Boureanu, Ungureanu, Oltean, îi am scrisi pe toti basistii pe liste, fiecare cu ceea ce a faptuit) trebuie chemati la parchet, că altfel schimbăm foaia, și dacă justiția băsistă nu devine liberă, atunci să ne pis_ _ pe justiția română, procurori , judecatori, si tot ce tine de aceasta mafie care functionează doar la comandă politică. Să se astepte la ceea ce este mai rău, tocmai justitia protejeaza mafia politica care ucide acest popor, atunci sunt complici si sunt parte din mafie si vor fi tratati ca o mafie.
  Daca JUSTITIA nu este egal MAFIA, sa dovedeasca cu fapte, astept bagarea la puscarie a sistemului mafiot basist!
  Acord prezumtia de nevinovatie justitiei, dar pana la proba contrarie.

 10. SE VEDE TREABA CA , CHIORUL ARE FRICA MARE DE MIRCEA BADEA SI N MOD SPECIAL DE ANTENE , PENTRU CA AU FOST CEI MAI APRIGI DUSMANI AI MINCIUNILOR SI TILHARIILOR BETIVULUI CU TOT NEAMUL LUI DE MONDIALI!

Leave a Reply