Mircea Badea pe Facebook :

“Exact cum am prevazut in emisiunea de aseara, motivarea achitarii doamnei Rarinca n-a interesat pe foarte multi romani purtatori ostentativi si ipocriti de ie. Audienta n-a fost mica, dar nici nu s-a ridicat peste vreo culme. Felul in care e Romania, fel care ne face sa ne plangem nonstop si sa ne autovictimizam, este cauzat in primul rand de noi. Noi suntem gresiti in prea multe zone.”

7 COMMENTS

 1. Nu stiu daca exista vreo “zona” unde sa excelam(poate doar individual ) sistemul ticalosit acompaniat de un Parlament atipic plin de inutili ,corupti si incompetenti , au condus natiunea spre ceea ce se traiste astazi , ca sa nu zic dezastru , poate ca ar fi prea mult , dar daca se continua asa nu suntem departe !

  • Badea nu te retrage ca esti cel mai bun in satira politica !

   Tara e gresita, presedintele e gresit, si poporul e linistit manca-l-ar tata de cuminte si indiferent ce este! Da ce sa-si bata el capu’ cu libertatile individuale cand e mereu indragostit de dictatori.
   A stat doamna Rarinca sase luni la puscarie? Eh un fleac, like, like ,like ne place dictatura, like like like !
   Romanca din Canda e mai tare ca Romanca din puscarie arestata abuziv!

 2. Am vazut emisiunea lui Mircea de aseara. Interesanta si am rezonat cu ea. Cred ca Mircea are multe asteptari de la romani. E posibil sa fie cum zice el ca romanii sunt neinteresati. Dar probabil neinteresarea romanilor, fata de acestea probleme majore, sa fie o cauza a faptului ca romanii stiu deja ca poti sa mori cu legea in mana. Poate din aceasta cauza romanii nu sunt interesati de subiectele amintite.

 3. Badea vrea ca aceste cazuri sa se rezolve imediat a doua zi dupa ce are el emisiune in direct pana sa se reia aceiasi emisiune de dimineata….Altfel e stalinism.Cu siguranta ca doamna Rarinca isi va scoate parleala cu varf si indesat printr-un proces impotriva DNA in urma caruia ar putea castiga multi,foarte multi bani.Iar despre plangerea penala pe care ar putea sa i-o faca lui Stanciu are la dispozitie 3 ani,la anul mandatul acestei basiste expira iar dupa aceea nimeni n-o va mai baga in seama asa ca va avea cale libera spre urmarire penala.

  • demisule,
   n-ai vrea sa stai si tu vreo 6 luni nevinovat la puscarie dupa care sa castigi multi bani ?

 4. Asta ca suntem “gresiti” s-a constatat de foarte mult timp. Unii sunt superficiali, altora le place harneala, indiferent de cum sunt imbracati si ce este mai grav indiferent de scoala.
  Intotdeauna noi vom fi de vina, pentru simplul fapt ca cei de “afara” au reusit sa exploateze “subtirimea” multora dintre cei care ne hotarasc soarta.

Leave a Reply