mircea diaconu

Prezent în parcul de lângă Casa de cultură din municipiul Constanța și rugat de o doamnă ca, în cazul în care nu va câștiga alegerile europarlamentare, să înființeze și să conducă un nou partid politic, Mircea Diaconu a exclus această variantă.

“Nu, doamnă, nu fac niciun partid politic, eu am obosit. (…) Sunt partide politice, sunt doctrine politice. (…) Structura mea este fundamental liberală, comportamentul meu a fost toată viața așa. Dacă a trebuit zugrăvit, am zugrăvit eu. Cam așa văd eu liberalismul, pui mâna și faci. Nu poți așa, nu poți așa … pui mâna și faci. Omul care își ia soarta în mâini, după părerea mea, ăla este liberal. Poate să fie cel mai sărac om din țara asta. Ideea că liberalii sunt doar bogații și oamenii de afaceri este greșită profund. Este vorba de inițiativa individuală”, a afirmat Diaconu, citat de Agerpres.

Referitor la o posibilă reîntoarcere a sa în PNL în cazul schimbării conducerii partidului, fostul senator liberal Mircea Diaconu a menționat că nu va face asta.

“Nu mai revin nicăieri, pentru că există un fel de … cuvânt să-l numesc, un fel de contract invizibil dacă vreți. (…) Această poveste a debutat așa, așa rămâne. Și nu pot după asta, cu sufragiul public și cu ajutorul public, să mă mut în altă parte sau să fac altfel. (…) Nu fac asta orice ar fi”, a spus el.

Mircea Diaconu s-a aflat, sâmbătă, în vizită electorală în județul Constanța, întâlnindu-se cu simpatizanții săi în portul turistic de la Mangalia și în parcul Casei de cultură din municipiul Constanța.

59 COMMENTS

 1. Cat de scarbit de politica trebuie sa ajungi ca sa nu mai vrei sa auzi de nimeni numai de tine insuti.Succes mult.

 2. Mircea Diaconu,are multe inca de spus,dar nu in zona politica.Liberalii autentici nu vor irosi votul pe un candidat independent care spune ca nu se va intoarce in PNL.

 3. Asa a spus si SORIN OPRESCU ca nu se mai intoarce in PSD si s-a tinut de cuvant(desi a ramas tot pesedist in suflet) asa si MIRCEA DIACONU va fi liberal in suflet (a aratat/a spus ca liberalismul nu inseamna …bogatie ,ci o anumita stare de spirit…initiativa libera si dorinta de libertate ,dorinta de a fi liber si necoordonat de …sisteme politice ,de politicianism ,de politruci) si vad ca se va tine de cuvant si nu se va mai inrola in niciun partid, fiindca oamenii l-au sustinut si il vor alege in postura de ….independent(nu va putea sa-si tradeze electoratul divers PSD,PDL,UNPR,UDMR,PNL,PPDD,PMP.. si chiar cei nehotaratii pana in prezent).

 4. Pacat, trebuia sa-l respecte oamenii ca actor, nu ca mascaricici!!! L-ai pupat pe Crinulet si ti-a dat un sut in…..dos. Milogul SRL!

  • Se pare ca a iesit adevarul la lumina. Milogul e Crin. Pupa-n bas PDL-ul si pentru a fi candidat. Doar daca vor fura voturi va iesi presedinte.

 5. 1. “Antonescu-Iohannis, tandem la prezidentiale” – stire seaca despre pnl

  2. “PNL isi intareste “componenta zootehnica”” – comentariu persiflant anti pnl

  3. “Mircea Diaconu : “Nu fac partid, nu revin in PNL. Ramin independent”” – alternativa independenta la pnl

  problema e ca voturile pt Mircea Diaconu in momentul asta vin din partea electoratului PSD profund anti-antonescu si care se uita suspect la ponta. Acest electorat oricum nu vota in vecii vecilor cu PNL.

  • O parte a electoratului liberal, din care fac parte si eu, oricum nu voteaza nicio combinatie cu fsnisti( uslamisti sau basisti). Asadar, un sprijin pentru M. Diaconu este exclus din start. Mai ales ca are sprijin de la electoratul psd, bleah.

   Ori votez cu liberalii, ori imi anulez votul. Mai cantaresc pana pe 25.

  • @nad,

   Dai și fugi.Ăsta-i genul vostru de ultraș PNL-ist care trage el concluzii de regulă…strâmbe.

   Tot, ai dracu’… unii(ca tine)! spun că doar PSD-iștii nemulțumiți de Ponta să-l voteze pe Mircea Diaconu ei, pnl-iști, nu și nu. Eu zic că vor fi desigur și PSD-isti nemulțumiți de Ponta, și PNL-isti nemulțumiți de antonescu și mulți, mulți oameni onești care îl vor vota pe Mircea Diaconu. Este văd, și aici, o nouă lepădare a PNL-ului de Mircea Diaconu. Ce rușine însă cu alde voi? Ce rău v-a facut omul acesta de-l repudiați cu atâta cinism după ce că Mircea Diaconu l-a apărat(când nu prea mai avea ce apăra) pe antonescu prin studiouri, căutând (cu greu) argumente ale deciziei pnl-iste de rupere a USL?

   PS Articolele persiflante,unele dure, altele chiar tendențioase dar aflate…”pe surse”, multe de tot la adresa lui Ponta și a PSD-ului le uiți, le uitați, ai? Vrei să facem o statistică, care pe care? Asta-i o altă ingratitudine tipic pnl-antonistă! Și dacă nu ați mai fi fost voi protejați și mângâiați pe creștet doar pentru că nu faceați nimic decât…OPOZIȚIE fiind la PUTERE?!

   • pompiliu ma confunzi, n-am avut carnet de partid niciodata, ultima data am fost utc-ist

    deci un sfat prietenesc pt tine: furati ba mai putin si lasati-ne sa respiram ca dupa furturile lui basescu ati venit voi ca nemincatii sa ne lasati fara nici o letcaie in buzunar ca nu va mai ajunge la nici unii

    • @nad,

     1. Eu nu cred că te confund cu nimeni . Oricum ințeleg că dai o ripostă precum o face o femeie ”usoară” căreia i se face observație că fumează intr-un loc interzis. Auzi la el(ea): Cred că mă confunzi!
     2. Dacă te interesează să știi că(și așa să-mi ajute dumnezeu! dacă mint) eu nu am avut carnet de partid și nici nu am intrat VREOODATA in sediul vreunu-i partid așa cum , prin ricoșeu încerci să lovești dumneata.
     3. Câta vreme ții partea pnl-ului și ești și persiflant(ă) și vii și cu insinuări, de pe poziții PNL-iste ce-ar fi rău in asta, deci QED.
     4. De ce nu ți-a sarit in ajutor vreun altul nu , neapărat , PNL-ist așa cum s-a întâmplat aici …repejor? Așa-i că te-au simțit de-al lor? Ăsta-i lucru ce poate da naștere la confuzii? Spune-mi cine te apără ca să-ți spun cine ești?
     5. Faptul că omiți a spune că pnl-ul drag până de curând lui Mircea Diaconu NU VA VOTA cu acesta, pnl-ul ne având nici un motiv a nu o face până în momentul în care a zis antonescu :Niet! sau Iohanis:Halt!…nain, este un motiv in plus sa afirm că ești de partea pnl-ului.

     Concluzii: Eu știu că, în aceste condiții triste și penibile e o rușine să mai susții că ești pnl-isto-antonist dar simpla afirmație că nu ai fi, tu semnalizând ”dreapta” nu te salvează. Iartă-mă , asta-i logica lucrurilor!

     Da’ las că trece și asta, și-ți vei schimba și nickname-ul, și vei ieși curat(a) și pur(ă) ca de la Nufărul .

     Cât despre furat să-ți spun una creștinească ….și nu prea . Să ai tu atâtea zile (nu ani, nu luni..) câți bani(Ron) am furat eu . Și reciproca, valabilă pentru mine: Să nu trăiesc eu o zi dacă am furat , eu și familia mea, vreun banuț (1 Ron) de la stat sau de la oricine altcineva persoana fizică. Așa că nu arunca cu piatra că s-ar putea să-ți ricoșeze direct in meclă. Eu,unul, nu te-am facut hoț . Numai justiția dacă odata va dovedi acest lucru, îți voi putea spune aici pe blog ”pentru tine …Hotule! sau…Banditule! Ai furat cam mult , băi! Logic? Raspuns :Da!

     Dă bine însă la prostime sa te dai pe blog independent tu crezându-te astfel intangibil și…pur. La mine nu ține . Te simt, te percep așa… Ce conteaza este percepția nu ceea ce vrei tu să afișezi sau să pari.

     • @nad,

      “deci un sfat prietenesc (și) pt tine”

      Alegeți băi, cu discernământ pe cine trebuie. Și daca ați greșit …mucles, nu mai dați vina pe alții. Măcar din bun simț alegeți, din două rele pe cea mai puțin rea, și nu vă aruncați ca rața la muci după lozinci și etichete populiste(baroni, moguli, securisti , comuniști) și nu alegeți, mai ales, bețivi notorii(asta-mi spunea și nevastă-mea, atunci in 2004 pnl-ista sadea, că asta zicea Melescanu de basescu, Melescanu făcându-i atunci (culmea!)campanie lui… basescu ) bețivi care dau bine la p…imea care umple crâșmele (că-i de-al nostru,din popor… zic ei) dând vrabia(nastase) din mână pe cioara din gard(basescu) și nu vă mai gândiți la OMUL PROVIDENȚIAL (la unul singur) ca UNIC salvator al românilor așa cum vi l-ați dorit ori pe Vadim care ajunsese la 38% dintre votanti sau la basescu de care televiziunile ”libere” nu spusese nimic de rău, ascunzânu-ne multe și-acum o-ntorc ca la Ploiesti dând pe țeavă totul, inclusiv aia a lui basescu că ”el , structura lui, nu-i a unui democrat” sau cand, deja, daduse palme copilului, când presa(…iarași ”liberă”) vuia de stirea că nastase este pe ”invers”. Și nu mai gândiți de pe azi pe mâine, azi ca votați cu Geoană și a doua zi, când aflați DE LA BASESCU că acesta a fost la Vântu sa ziceți complet derutați, debusolați.. ”NGî…NGÎ deci, mai e bine, nenicule, cu basescu!” Cu astfel de atitudini , cu astfel de mizerii și cu astfel de oameni,ați câștigat voi și l-ați adus pe băsescu. Și-acum vă dați loviți, umiliți, șmenuiți și obidiți de ăsta și ai lui ?

     • fiind un cadru de partid cel putin ai girat furtul prin sustinerea ta politica (participarea activa la hotie e rezervata sefilor, proletariatul de partid e cel mult lasat la oscioare sau un post bugetat).

      slugile inaltei porti de la washington (CHEVRON-EXXON) in ordinea libidinoseniei sunt urmatorii:
      1 – ponta
      2- basescu
      3- antonescu
      restul sint nesemnificativi

      problema este ca antonescu a devenit atit de indezirabil pt furturile voastre incit propaganda infecta pe care o manifestati fata de el reuseste sa-i eclipseze slugarnicia fata de chevron devenind usor simpatic (dar asta nu inseamna ca uitam de iubirea fata de chevron si neoliberalismul monopolist occidental ordinar ce ne tine cu forta in saracie lucie)

      pompiliu, pe 25 eu “votez” in strada unde daca nu esti un pacalici politic trebuie sa ne intilnim si sa ne unim impotriva acestor javre.

     • @nad,

      Eu nu ies in strada, băi, cu unul ca tine! Voi n-aveți prea multe in caputz. Inainte de a construi ceva nu știți , binențeles, ce urmează. Asta-i baiul. Sau dacă știți e și mai grav. Așa ați facut din 90 incoace cu…”Jos FSN-iștii!”,bine-bine “Nasol moment, misto coliva”!vorba unuia dintre voi(răposat , se pare) și l-ați adus , ce să vezi!?, pe ”purul”(sau puriul, nu mai știu diferența) Halaicu(deci crin!), os de liberal , cu ”Jos comuniștii”! l-ați impus pe țărănistul(și după moacă, cel puțin) Lis(deci Viorel!), și cu ”Jos securiștii!”(Culmea, auz la voii!) l-ați adus la București pe… basescu(deci băs!). Asta a adus STRADA, din câte știu eu, in Capitală. Deci nimic BUN. Din păcate. Ce mult mi-aș fi dorit să ies cu lumea zdravănă la cap împotriva lui băsescu să-l dăm jos deci… cu zgăibăracile în sus(la figurat , să nu înțelegi, cumva, altceva), după Referendumul eșuat. Nu încăpeam de unii ca voi, obraznicii și vocalii cu unul , maximum doi neuroni unul in cap și celălalt în ficați care sunteși puși să deturnați ORICE și-ar fi ieșit bătaie in toată regula la o așa mare aglomerație pe care v-o doriți, văd, cu ardoare. Așa ați facut și-n 2004 și braț la braț cu băsescu l-ați facut Presedinte . Vuiau STRĂZILE și PIEȚELE, de urletele voastre , cu ochii ieșiți din orbite cu…. Victorie băse! Bă-ses-cu! Bă-ses-cu! Și nu erau, nicidecum, urletele PSD-iștilor care aveau să îndure pe nedrept zece ani de umilință și sărăcie din cauza voastră. Aveți voi,nad, rau, ful, lul, dâr, mom, cuc, muc, și sfârc vreo realizare a voastră, vreun proiect viabil, vreun lider cu vreun partid de incoruptibili în spate, vreo …CEVA care să vă recomande și să mă tenteze pe mine, repet, neafiliat politic ci doar unul care alege dintre corupți pe cei mai puțin corupți, să mă alătur vouă? Canci! (nu-i prea știu sensul dar pentru voi sună cum trebuie, cred.). Sunteți, dacă nu este prea mult spus o masă postacă jalnică de manevra sau, după caz, manipulatoare, a unei propagande menite să creeze mereu zurbă , mereu instabilitate pentru că așa vă impuneți voi, ”pescuitori in ape tulburi”.

     • “Jos securitatea” s-a strigat in 90 si in 2012 impotriva regimurilor iliescu si basescu, mare atentie la ce maninci cu polonicul tovarase pompiliu ca aveti acelasi adn comunistii cu securistii! Totii aia pe care-i bagi la inaintare au fost infiltratii vostri.

     • @nad,

      Da, era de asteptat ! Ați ieșit ….la drumul mare. Când vă supăra adevărul când va spun doar că n-ați avut mână bună (de fapt nu ați avut nimic in cap) și-ați darâmat și n-ați pus nimic in loc faceți spume cu clăbuci(cam pleonastic, dar sună bine 😀 ):
      Eu spuneam că asta sunteți voi , că n-ați pus nimic in loc ba, mai mult , ați pus niște pațachine.Repet:

      ”Așa ați facut din 90 incoace cu…”Jos FSN-iștii!”,bine-bine “Nasol moment, misto coliva”!vorba unuia dintre voi(răposat , se pare) și l-ați adus , ce să vezi!?, pe ”purul”(sau puriul, nu mai știu diferența) Halaicu(deci crin!), os de liberal , cu ”Jos comuniștii”! l-ați impus pe țărănistul(și după moacă, cel puțin) Lis(deci Viorel!), și cu ”Jos securiștii!”(Culmea, auz la voii!) l-ați adus la București pe… basescu(deci băs!). Asta a adus STRADA, din câte știu eu, in Capitală. Deci nimic BUN. Din păcate”

      Tu nu mă contrazici(sau sa spui ceva in genul da, am gresit de 7000 de ori dar n-o să mai greșim) ci incepi cu etichete. Adică mă faci și securist și mă și atenționezi- MARE ATENȚIE! că… Să mori tu! (vezi că nu –ți bag in ecuație și familia și toată genealogia ta cu toate că m-ai rănit suficient deja cu ”placarda verbală” de SECURIST care, știți voi că nu dă greș și că doare ) dacă eu n-am dat nici măcar mâna cu vreun securist in vreun birou sau altundeva vorbind de ceva sau cineva?

      Unde va sunt, în schimb, ideologii voștri care va asmuțeau, cum zici, imediat după 89 impotriva a tot și toate. Ai uitat acum, bag seamă, de Blandiana, de Plesu, de Liiceanu, de Patapievici, de Tismaneanu, de Manolescu de pupinboculetul Djuvara(și alte nume, fie la ei!) care imparteau ȚARA asta in ”CINE E CU EI” și ”CINE NU E CU EI”, ăștia din urmă , evident, fiind supusi oprobriului public, linșajului mediatic ale presei ”ticăloșite” peste noapte. Presa a acelora care nu demult scrisesera articole și ode respectiv facuseră documentare preaslăvind cuplul Ceausescu respectiv de la fostele Scânteia , Scânteia Tineretului, România Libera și Munca , studioul Al Sahia, punînduli-se ”colaboraționiștilor” care nu s-au lepădat din vreme și rapid de comunism imediat eticheta de comunisti, securisti, kgb-isti, nationalisti…sau derivate. V-ați catarat in spatele unor oameni care au suferit , întradevăr, in închisorile comuniste tragându-vă unul pe altul in partidele istorice proaspăt constituite umplându-le rândurile cu tot felul de oportuniști comuniști si mai mult…securiști . Auzi , securistii care având stranse legaturi mai ales cu cei care au indurat regimul inchisoarilor dar care , unii , au și turnat vârtos a continuat simbioza la…partid. Mai rar sa se îndrepte spre FSN ca ăia deja aveau patalamaua de comuniști. Ați taiat ca niște brute trandafirii de pe mormintele parinților sau bunicilor voștri să nu zică cineva că sunteți , doamne-ferește, cu FSN-ul, și-ați devenit , peste noapte din lătrăi comuniști în purii lătrăi …istorici. De ați speriat o lume intreagă cu ce veți face voi…peste noapte. V-ați dat la intors biografia, ați năpârlit peste noapte, ați scuipat unde ați lins, ați semnat tot felul de adeziuni și liste că sunteți cu EI, cu …EI și, normal, impotriva altora până nu demult prieteni, colegi sau vecini de nu v-a mai recunoscut lumea. Am și-acum in minte pe seful de la Propaganda de la noi pe care l-a u prins evenimentele pe Valea Prahovei, deja și până să vină un oraș să prindă ceva vreun loc ca revoluționar s-au cam completat locurile așa ca a devenit și este și astazi(până pe 25 mai 😀 crecă) un vajnic liberal. Parafrazându-l pe Dinu Sararu : ”Niște clănțăi”. Ați constatat in mod oportunist … trendul și v-ați incolonat cu cățel și purcel alături de valori si idealuri necunoscute vouă.
      Eminescu pe care ați incercat sa-l distrugeți și, dacă nu, să-l ascundeți sau sa-l dați uitării, v-ar fi spus-o vouă cine-mi sunteți. ”Niște răi și niște fameni….”
      (noroc de unii precum Eugen Simion, Dinu Săraru sau Augustin Buzura care nu s-au inchinat și încolonat vouă , noii voastre ORDINI , care au continuat să fie EI, cu bune și cu rele)
      Faceați, nu-i așa?!, ca toate alea de se lega cineva de IDOLII vostri de atunci Laszlo Tokes, Marian Munteanu, Andrei Pleșu, Patapievici sau Liiceanu. Ca sa nu mai vorbesc de turnatorii celebri(nomina odiosa) din partidele istorice. Voi (…și cei dintre voi), strigați Jos Securitatea ?!(de fapt, in prostia voastra voi strigați despre TOT ce insemna SECURITATEA ceea ce a fost o mare tâmpenie a acuza de așa ceva in bloc fiind componente care asigurau securitatea și interesele economice ale Țării) Și cu voi, și alături de voi, tin minte, strigau și vajnicii securisti de la România Libera(am mai scris pe aici de ei) dați afara pe buna dreptate(de constatat fiind doar penibilul situației ceva de felul :hoții strigă …HOȚII!) de catre Mihai Bacanu . Cum așa ceva? Făceați moarte de ”neocriptocomunist” și… lapona enigel, dacă se lega cineva de ei. Cine mai sunt ei acum? Când un prost, fără indoială, a strigat ”Moarte intelectualilor” precis că la ei s-a gândit dar nu la modul acesta ci ”prin ei înșiși” adică ”fiecare pasăre pe limba ei piere” Aud musca. Taci chitic.

      PS Aviz amatorilor de ETICHETE TARI care dădeau bine …odată. Între timp lumea s-a mai lămurit de ce sorginte sunt și nu mai au efectul scontat. Adică…nu mai ține.Ș-acum, pentru o eticheta nelalocul ei, spusa pe nedrept platești de te dor…Hemoroeasy. Asta vine după, ce acest@nad mi-a zis, în mod gratuit, că sunt și HOȚ. Nu se cade …”lozincarde”(nu rimează lozincardule cum ar fi fost corect, așa că am folosit o licență poetică Wow! )

     • esti incredibil de incoerent cel putin in scriere ca sa poti fi urmarit pina la capat. Succint si coerent ca sa te poti exprima fara minusuri psihologice!
      Daca esti asa cum observ un fan inrait al dictaturii ceausiste, bolsevice, americanizate, chevroniste, pesediste, basiste sau de orice alt tip atunci te rog frumos sa vorbesti la fel de incoerent in butoiul unde te-ai scufundat. Nu pot sa-ti urez decit un bildibic sanatos.

     • @nad,

      Nu-i nimic incoerent in ceea ce ți-am scris. Mai citește o dată poate realizezi că ai ajuns la vorba lui Postelnicu 😀 . Este, intr-adevăr, vorba de amalgamul vieții voastre zbuciumate, o radiografie a vieții pe care v-ați ales-o trecând brusc de la stânga la dreapta, într-o noapte, din lătrăi de stânga în lătrăi de dreapta, care schimbare v-a făcut să suferiți traume serioase dându-vă foc la carnetele de membri de partid de sindicat, utc și pionieri, la dosarele de cadre, la buletinele de identitate deja ce vă păreau hidoase pe care scria Republica Socialista România. V-ați schimbat domiciliul, locul de muncă , v-ați facut alți prieteni pe ceilalți repudiindu-i(deh, niște comuniști nenorociți!) si altele… si altele.
      Acum, debusolați, după ce i-ați pupat in fund crezându-i dumnezei pe pământ pe cei , de la Pleșu Liiceanu , Patapievici și Tismaneanu, până la…. basescu , ați ajuns la concluzia firească , tristă, și la vorba lui V.Socaciu ”Ăia hoți , ăștia hoți, mama lor la toți” și asta a fost treaba și optiunea voastră. Nu vă spunea Mircea Badea ,demult, că nu v-ați chinuit încă de ajuns că l-ați adus pe acest basescu la Putere . Repet și pentru tine: Nu PSD-ul la adus la putere pe basescu. PUNCT. Asta nu înseamnă că trebuie acum dat foc la țara asta, la o așa alegere greșită a voastră și doar că așa vreți voi…STRADA(aici sperați să vi se piardă urma , identitatea partizană de până mai ieri), și asta că ai fost tu, și alții ca tine, păcăliti de ĂIA și nicicum de ĂȘTIA. Mai ales că ĂȘTIA care conduc au contract cu cei care i-au votat. Și eu , și alți 70% ca mine, suntem , cât de cât, mulțumiți. Măcar că fură mai puțin decât ăilalți și duc Țara nu acolo unde ați adus-o voi, și tot e un pas important.Așa că… ce-mi spui tu de stradă, acum?

     • copile, caci in privinta “experientei” politice ai ramas un copil blocat in fantasmele ceausismului dupa care tinjesti cu tot sufletul si simtirea, pe basescu l-a adus PSD-ul la putere, Nastase a fost lucrat de 99% din PSD, toti oamenii lui iliescu lucrau la darimarea lui nastase, toate serviciile erau de partea lui base cu acordul unor mari potentati ai PSD etc., linga Nastase nu mai erau decit Dan Nica si Dan Voiculescu ultimul cu o influenta mult mai mica si inca necopt in acea perioada pentru razboiul la care lua parte.

      p.s. macar pina la virsta pe care pretinzi ca o ai dar nu dai dovada trebuia sa-ti dai seama ca nu exista “dreapta” sau “stinga” in politica actuala ci doar praf lansat in ochii prostilor. Sa ia parte in continuare de multe succesuri PSDiste, adio

     • @nad,

      Asta-i scuza voastra penibilă, de gâgă retardat, pe care o etalați mereu, că ”pe basescu l-a adus la putere, NGÎ…NGÎ… PSD-ul” .
      L-ați adus voi, diabolizandu-l pe Năstase (care n-a fost nicicum perfect, ba, mai era și arogant , însă de cele mai multe ori cu proștii-proști care v-ați dovedit a fi , ulterior, prin această alegere) cu o presa majoritară pusă în slujba lui, a diabolicului de mai târziu, pusă să dârâme ceva ce nu era chiar perfect, (neuitându-se însă deloc și în ograda voastră pentru a vă maximiza șansele de a câștiga el), fără a alege, fără a discerne, între personajul gregar, bețivul notoriu, nedemocratul securisto–comunist( inclusiv el declarând acest lucru), dar aflat, în mod vinovat, mai târziu ) de care voi și presa-cea mai mare parte a ei- n-ați ținut seama , și ceea ce a reprezentat guvernarea Năstase.
      Țara asta trebuia să treacă însă și prin experiența aceasta, ”experimentul băsescu” (fie și pentru a avea un termen de comparația față de perioada trecută dar și cea viitoare-ca și ”boc-ul” , un maxim al slugărniciei românești) , să aibă o asemenea cădere pe toate planurile, cădere care a făcut să fie umilită și să se tăvălească in chinuri o mare parte a populației, cu multe victime colaterale nevinovate(și aici nu e vorba de voi, voi care v-ați făcut-o cu mâna voastră și care vă meritați acest supliciu,a manifestării a tot răului acestor vremuri în capul vostru și pe propria voastră piele) astfel încât să înțelegeți și voi că, aducând la conducerea asemenea personaje prin campaniile voastre murdare și prin votul vostru ați adus grave deservicii Țării, poporului acestuia, că vrei sau nu vrei tu , majoritar de stânga.Și măcar să tăceți in ceea ce privește acet subiect.Să nu mai umblați cu etichete , lozinci și injuraturi la adresa altora care s-au dovedit însutit mai buni decât ai voștri.
      Dacă este să ne gratulăm cu etichete(eu care nu am folosit acest procedeu haide să-ți zic și eu una care ți se potrivește: ”Antono-băsistule ce ești!” Asta da , lozincă. Și de actualitate în comparație cu deja perimatele voastre lozinci din arsenalul ”theo-băse-2004”, care nu mai țin acum , în anul de grație 2014.alea cu:ceaușiștii, comuniștii, securiștii, kgb-iștii, fsn-iștii, baronii(numai roșii, partidul-stat, mogulii, tonomatele, presa ticăloșită, tigancă împuțită…șcl

     • ”Nastase a fost lucrat de 99% din PSD”

      Ei, și tu! Dacă ziceai de 1-2% , da, mai mergea.Dar așa?! Aici se vede mincina și manipularrea în(și din) care trăiești. Și vrei ”Să trăiți (și) bine”.Ce-ai scris este doar din puțul gândirii unui gâgâ-nad

      Uită-te, băi gâgă, cine l-a adus pe băsescu la putere

      TUR 1-2004 Alegeri Prezidențiale

      Adrian Năstase -Alianța PSD+PUR voturi 4278864 40,97%
      Traian Băsescu -Alianța Dreptate și Adevăr voturi 3545236 33,92%
      Corneliu Vadim Tudor -PRM voturi 1313714 12,57%
      Marko Bela -UDMR voturi 533446 5,1%
      Gheorghe Ciuhandu -PNȚCD voturi 198394 1,9%
      George Becali -PNGCD voturi 184560 1,77%
      Petre Roman -FD voturi 140702 1,35%
      Gheorghe Dinu -independent voturi 113321 1,08%
      Marian Petre Miluț -AP voturi 43378 0,42%
      Ovidiu Tudorici -URR voturi 37910 0,36%
      Aurel Rădulescu -APCD voturi 35455 0,34%
      Alexandru Raj Tunaru -PTD voturi 27225 0,26%

      TURUL 2- 2004 Alegeri Prezidențiale
      Traian Băsescu -Alianța Dreptate și Adevăr voturi 5126894 51.23%
      Adrian Năstase -Alianța PSD+PUR voturi 4881520 48.77%

      Povestește și altora spre aducere aminte.

     • @nad,

      Iarasi minți, b-a-s-i-s-t-u-l-e mic!

      ”99% din conducera PSD l-a lucrat” – vii acum și-o-ntorci ca hoața de la Ploiești- și-a ieșit ăsta cu 4,800,000 de voturi. Logică varză.
      Ce se intâmpla, prin regula de trei simplă, dacă il lucrau doar 2% cât am zis eu. Așa-i că era votat de 250,000,000 de votanți. Adică de jumatate din populația Uniunii Europene.

      La o palmă mai sus ai scris una, aici, văd, alta. Vai de tine, ești varză! De asta ai și obosit. Prostia surmenează. Ți-am spus eu că ești o flașnetă rablagită din campania 2004 plină cu slogane băsiste?

 6. Îmi pare rău că s-a ajuns în situația asta domnule Radu Tudor.În 25 mai trebuie să aleg între Crin Antonescu și Mircea Diaconu.Mircea Diaconu în PNL ar fi fost victoria garantată împotriva camerilei PSD.Îl aleg pe Mircea Diaconu findcă el a suferit la fel de mult ca și mine sau a trebuit să umble în justiție la fel de mult ca și mine și a fost umilit pentru asta,și deci e timpul pentru un pic de dreptate pentru amândoi.Dar regret că nu pot oferi votul PNL-ului pe 25 mai deși vreau asta.Crin Antonescu a venit la Oradea la Casa de Cultură a Sindicatelor și am așteptat frumos să vină.Iar când a intrat pe ușă,din sutele de oameni,mie mi-a întins mâna și a dat noroc cu mine primul,eu nefăcând parte din Partid.Și-atunci,participând la altecampanii electorale pentru alți politicieni,alți politicieni flutură mâna de colo colo Să trăiți bine,apoi se formează o coadă de oameni,politicienii nearătând un strop de păsare,numa să adune cât mai mulți oameni la un loc de parcă s-ar călca în picioare pentru sarmale la biserică.Apoi spun la televizor,uită ăsta-i publicul meu.Astfel de ritual barbaric nu am văzut la Crin Antonescu,ceea ce-mi arată că măcar are cei șapte ani de-acasă.Premierul Ponta când a mai venit se dă în spectacol ca Obama.M-am săturat de astfel de comportamente în campanii iar pe lângă stișllul diferit de a face campanie,Crin Antonescu mai aduce și oameni eficienți.25 mai e ziua Maiestrului Mircea Diaconu.Dar abia aștept noiembrie unde voi încerca să facă să răsară crinii de noiembrie pentru a arăta că România e vie și e liberală și liberă!

 7. Nu se poate retine nici o idee din ce zice Diaconu. Nimic ! Numai parafrazari de prost gust din ce a retinut din rolurile de comunist cumsecade pe care le-a interpretat in cariera lui de actor.

 8. Cum spuneam, toata stima si admiratia pentru actorul Mircea Diaconu, dar “politicianul” Mircea Diaconu este atat de satul de partide, incat singur si independent va lua taurul U.E.de coarne si va rezolva problemele!

 9. Este pentru prima dată când voi da un vot pentru și nu contra, anume pentru Mircea Diaconu la europarlamentare.
  De 25 de ani, nimeni dintre cei care se dau drept simpatizantii cuiva, nu cred o iota din “proiectele” celor pe care îi votează, de fapt ei îi urăsc de moarte pe ăilalti.

 10. Stimate d-le Radu Tudor,

  “Problema centrala a României se numeşte Traian Băsescu”.

  Excelenta analiza a situatiei actuale si a lui Mircea Diaconu de catre profesorul Bogdan Teodorescu la emisiunea “Q&A”, realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3.

  “Erodarea PSD-ului va începe în ianuarie 2015”, eu as spune ca va incepe mult mai devreme, dupa euforia de vara cind vor fi mai putini bani in buzunare si chiar inainte de prezidentiale…Erodarea guvernului PSD va influenta serios campania prezidentiala…

  Despre ultimul sondaj, ca Mihai Razvan Ungureanu este cotat la 20%, imediat dupa Victor Ponta pentru prezidentiabile, am mari dubii…

  Va asteptam, miine, duminica la Punctul de intilnire. O seara frumoasa!

  • Nu conteaza cine e pe locul doi, conteaza ca se vor coaliza toti cei ce sunt sau se cred de dreapta plus ungurii, si stergem pe jos cu socialistii astia jegosi si publicul lor (pensionari, bugetari si asistati social, care sunt majoritari absolut, nu si relativ).

 11. Probabil o sa-l voteze psd-istii in cazul cand nu intra inapoi in pnl. De la liberali nu pupa voturi. Tradarea isi are un pret scump.

 12. legat de povestea asta: conform ultimelor sondaje de luat in seama, antonescu a ajuns la o cifra 😀 9%!!
  Good bye Crinisor!! Case closed!

 13. Cum adica ati obosit d-le Diaconu? Mergeti la Bruxelles sa va odihniti? Cum sa lasati linistea plaiurilor argesene si sa mergeti sa va refaceti fortele in Parlamentul European? Noi va vrem doar binele, poate ca totusi nu vreti sa plecati, poate ca veti ajunnge asa, impotriva propriei vointe in P.E.! Dar ce sa-i faci!? Ati apucat de-ati spus ceva, nu mai dati inapoi! Ce-o fi o fi! Dumnezeu cu mila! Lumea o sa tina minte ca sunteti parolist, ca va sacrificati de dragul respectarii cuvantului dat, nicidecum ca va tresalta inima cand stiti cate mii de euro veti avea salariul! De ce, d-le Diaconu nu ne promiteti niciodata nimic in afara de faptul ca nu va veti schimba, ca veti ramane un om onest (dar mai bogat)? Stiu de ce! Pentru ca aveti constiinta si iminenta imputarii unor false promisiuni va deranjeaza! Asadar, nu veti avea nimic de facut in afara incasarii salariului, cu constiinta curata, caci nu ati promis nimanui nimic! Destinul a facut sa ajungeti europarlamentar, va veti spune!
  Haideti, d-le Mircea Diaconu, promiteti macar ca prin orice actiune ca europarlamentar (oricare ar fi aceea, ca nu aveti habar de viitoarele indatoriri)veti urmari sa le fie bine romanilor care v-au votat si celorlalti care nu v-au apreciat la adevarata valoare! E greu, e riscant! Sunteti un om cu scrupule, sunteti un om modest! De ce ati face lucrul asta cand stiti ca va multumiti cu putin, adica un mandat si gata!

 14. Eu sunt votant liberal.Am fost.In momentul in care PNL a indreptat carma putin cate putin spre tabara lui Basescu m-am hotarat sa nu merg la vot. Pana am aflat ca Mircea Diaconu va incerca sa isi (re)castige dreptul de a candida hotarat fiind sa lupte cu toate paiatele din Institutiile Statului aflate la comanda lui Basescu.Curaj mare ! E si normal ca eu acum sa-i rasplatesc acest efort temerar si nu numai prin votul meu.Asa inteleg eu sa fiu liberal,sa votez cu un om care s-a luptat pentru niste valori democratice liberale cu un regim abuziv si nu-s liberal doar pentru ca as avea un carton gen legitimatie cu inscrisurile acestui partid.Sau cu reflexul de a nu iesi din discursul propagandistic al unui lider de partid….Atunci esti un biet activist,militant sau cum vreti sa-i spuneti,esti imaginea in oglinda a activistului rosu sau portocaliu. Dar nu esti liberal in adevaratul sens al cuvantului.Care sa-ti dea dreptul sa-mi spui mie cu cine ar trebui sa votez ca sa ma numesc liberal cu adevarat,mai activistule de pe tot felul de retele de socializare indiferent care ti-ar fi numele…

  • Fericitule! Eu sunt inca nehotarat…Pe Diaconu, ca sa-l votez, va trebui sa ma convinga ca are habar ce vorbeste. Mai are o sansa, in emisiunea lui Radu Tudor (inteleg ca l-a invitat in seara asta). Daca nu promite numic, daca imi spune iarasi ca liberal=liber, daca bate campii cu o saptamana pana-n alegeri si-mi transmite lehamitea de tot si de toate pe care a afisat-o, daca el crede ca luptandu-se pentru a putea candida a dat tot ce e mai bun (era interesul lui pana la urma) si e asa de obosit incat are nevoie de odihna ca europarlamentar, atunci duca-se unde-o vedea cu ochii! Duca-se si la Bruxelles, daca se poate dar pe mine nu ma va reprezenta niciodata! Daca eu ma lupt sa-mi fac casa, sa strang avere, sa calatoresc in lume, sa fiu liber, inseamna ca sunt un mare luptator si merit votul oamenilor cu viziuni liberale? Pacat ca nu am candidat si eu!
   Cu tot respectul, sunt un om din “clasa de mijloc” atat de greu incercata de regimul Basescu dupa 2009 in mod special; ca mine sunt foarte multe sute de mii de oameni in tara asta (poate milioane). Nu merge cu vrajeala ieftina!

 15. Ponta huiduit la Vaslui – așteptăm detalii de la Antena3

  http://www.youtube.com/watch?v=PzW0avMKEZE

  Pentru ca pe 70% din teritoriul tarii e prevazut sa se faca exploatari de gaze de sist e normal ca “zona speciala de siguranță publica de la Pungești ” de la Pungesti sa fie extinsa la nivel national, iar Romania sa fie declarata “poligon de testare Chevron “.

  Cu politicieni ca Ponta vor prospera firmele de pompe funebre.

 16. respect pentru liberalii liberi , nu slugi la baronii judeteni, la grupuri de interese, si servicily pe banii nostrii care ne sug…….

 17. Dragi liberali, scapati de antonescu, iohanis si pora.. pardon, pocora, daca mai vreti o sansa dupa 25 mai.

 18. Premierul Ponta a fost huiduit la Iași și a plecat supărat.Probabil nu le-a priit oamenilor din Iași faptul că premierul a fost tras de jandarmi cu barca.Ponta ar trebui să accepte ajutorul de la SPP și MAI,de a avea la îndemână un elicopter ca să nu fie linșat

 19. Asta om potrivit pentru a fi presedinte. Nu iti trebuie cine stie ce experienta politica sa sti sa faci ceva bun pentru poporul tau.

 20. va avea succes..pe langa ca e pretuit pentru ce a facut,dar mai ales pentru ce vrea sa faca,lumea s-a saturat de partide

 21. vad ca e lupta mare intre sustinatorii lui pleata pentru sustinerea sau nu a lui diaconu. de ce fostul vice liberal parca sa fie votat de liberalii integrii si hotarati cand lucrul asta poate fi facut de psd-istii uslamisti, comunisti etcetc???!! monstra clara de liberal pur sange, nu? inca nu realzeaza caderea vertiginoasa in toate sondajele a lui pleata si a pnl-ului cu tot efortul depus de avangarda si marius pieleanu de a tine acest partid undeva spre 20% flasificand sondajele!au mai ramas cativa talibani liberali pe blog al caror singur scop in postari e sa injure la ponta si psd, vezi cazulcatorva indivizi cu singurul neuron in miscare gen raul,pungesi= guantanamo psd, ilie sau ungureanu paul. pana acum il laudau pe cel care a votat cu ambele maini pe sus ruperea usl-ului, ma refer la mircea diaconu, iar acum il ofera ca pe o ofranda psd-ului pentru ca a tradat(???) maretele idealuri liberale, adica mai precis, s-a suparat pe antonescu pentru scoaterea de pe listele europarlamentarelor. pentru mine m diaconu nu reprezinta practic nimic in politica, nu s-a remarcat cu nimic ca parlamentar sau lider important(?)liberal.ca a luptat pentru un drept al sau dar si al nostru e foarte bine dar incercarea de al face un martir al neamului, incercare facuta in special de antena 3 prin cativa realizatori, mi se pare total nefondata. nu cred ca tara are nevoie de un individ care sa mearga in parlamentul european pentru a vorbi in minutul acordat interventiilor despre frunusetile patriei noastre. pentru asta avem ministrii, agentii de turism si chiar pe printul charles. in parlamentul european trimitem oameni pentru a se lupta sa nu mai fim considerati europrni de rangul 2, sa le dam peste nas celor din ppe, sa nu trimitem tradatori gen macovei, preda sau marinescu! ce o sa faca un independent acolo? pe cine reprezinta el, in ce mare familie politica se va inscrie din moment cespune ca nu mai vrea sa aiba de a face cu liberalii, deci cu alde sau de ce nu, ppe din moment ce antonescu si ai sai vor sa adere la dusmanii nostrii? vad ca exista si exaltati ce il vad presedinte???!!! poate presedinte de bloc ca in alta parte nu. in primul rand sa vedem daca e in stare sa ajunga in pe deoarece cu tot scorul favorabil din unele sondaje, daca se elimina eroare nu prea poate.

 22. Felicitări domnului Diaconu. La mine în familie am rezolvat problema: eu votez PNL iar soția, deși a jurat ca nu mai merge niciodata la vot, votează Diaconu. Recunosc, daca nu ar fi politica aceasta extensiv agresivă a PSD-ului cred că și eu aș fi votat Mircea Diaconu.
  Cred că domnul Diaconu va fi independent dar instinctual cred ca se va apropia de componenta liberala a europarlamentarilor romani, e nevoie doar de o privire pe lista europarlamentarilor liberali si e de ajuns ca sa vezi ca e de departe cea mai competenta lista, cu oameni de valoare și de moralitatea carora nu ne putem îndoi.
  Și pentru alexph, cred da tocmai oameni ca Mircea Diaconu pot demonstra Europei ca nu suntem europeni de rangul 2

 23. Parerea lui Antonescu & Merkel II aka Johannis nu ma intereseaza. In seara asta Ramona Manescu m-a dezamagit la RealitateaTV intr-un dialog cu Sova. Mai bine ramanea tacuta si discreta. Si ultima persoana pe care o mai apreciam in partidul ala a dat-o cu grebla de visin si cam asta este. Pacat… Mircea Diaconu ramane singurul cu care votez. Am vazut ca si Mircea Badea a dat in seara asta de inteles ca va face la fel, si asta ma face sa cred ca rationez corect. Vreau un om cu bun simt si modestie macar inafara tarii, ca in fostul cartier Uranus, cocotati pe deal, multi marlani si nesimtiti…

Leave a Reply