Delegaţia Permanentă a PNL a votat vineri fuziunea prin absorbţie cu Partidul Popular, condus de fermierul Costel Caraş, mişcarea reprezentând, conform lui Crin Antonescu, “un prim pas de regrupare a forţelor de dreapta.”

Partidul Popular este un partid de dreapta, un partid al cărui program e concentrat în special în zona agricolă, zootehnică, un partid de fermieri, un partid care vine nu doar să întărească rândurile noastre, dar vine să întărească şi această componentă, această preocupare a PNL pentru că zona agricolă şi zootehnică de dezvoltare a României pe următorii ani să capete cu adevărat o prioritate“, a declarat Antonescu, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PP, Costel Caraş, va avea în PNL funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional iar partidul său se va ocupa de aspectele agricole care fac parte din programul PNL, au declarat surse din conducerea partidului pentru agenţia Mediafax.

caras

PP va aduce PNL-ului 30-40.000 de membri noi, şi un potenţial de voturi pentru Crin Antonescu, pe care preşedintele Caraş îl estimează la un milion.

“Dacă fermierii vor înţelege foarte clar că noi sunem azi în programul pe care îl va prezenta domnul Iohannis şi dacă vor înţelege ce dorinţă puternică avem ca PNL să ne reprezinte şi să reuşim prin noi înşine să punem agricultura acolo unde îi e locul, potenţialul este de peste un milion de voturi, după ce calcule am făcut noi”, a declarat vineri Cras, întrebat cu ce zestre electorală vine Partidul Popular, în perspectiva alegerilor prezidenţiale.

În schimbul zestrei electorale, PP a obţinut, în negocierea ce a precedat fuzionarea, 41 de funcţii de vicepreşedinţi la nivel judeţean, funcţii ce vor fi ocupate, conform lui Caraş, nu prin numire de la Bucureşti, ci prin alegeri în fiecare judeţ, astfel încât fermierii să fie cei care decid de cine vor fi conduşi: “(fermierii) se vor întâlni la nivel de sat, de comună, vor desemna delegaţi, vor merge la judeţ unde vom fi şi noi, cei de la centru, şi împreună vom decide care este cel mai bun gospodar, cel mai bun agricultor capabil să reprezinte la nivel judeţean agricultura şi nevoile agricultorilor”, a declarat Caraş.

Partidul Popular a fost înfiinţat în anul 2004, iar preşedintele grupului, Costel Caraş este şi preşedintele Sindicatului Crescătorilor de Taurine, numele său devenind cunoscut în urma scandalului laptelui cu aflatoxina din 2013. Caraş a vărsat atunci mii de litri de lapte pe câmp, protestând faţă de modul în care Guvernul a gestionat această criză.

La alegerile parlamentare din 2012 Partidul Popular a obţinut circa 20.000 de voturi.

 

 

 

44 COMMENTS

 1. Acum deh….taurine le trebuia ca vaci si boi aveau din belsug!!! Si mai au si ,,eurocampioni”care au furat putin si le pare rau ca Ponta,,fura singur”!!!

   • Dar persista o intrebare: ăsta a venit doar cu sindicalistii sau si cu boii? Am o banuiala ca nu ii are pe toti acasa… Apoi,KK-rin merge? Ca doar domnul Crin s-a dus ezact acolo unde il faceu in tot felul,unde i-au spus pentru prima oara KK_rau… Daca lui ii place,dvs. ce aveti cu el?
    Au mai facut ei o miscare inteligenta,atat de sofisticata incat nu o intelegem nici astazi: l-au trimis in parlament pe Gigi Becali apoi l-au bagat si in comisia juridica…
    Dupa aia au zis ca a fost de placere,sa se mire prostii… Care unii se mira si azi si compara asta cu numirea lui Gigel Sorinel (??) Stirbu la ministerul culturii dar si cu aducerea lui Iohannis de la Sibiu,sa le fie baci,pentru ca se simteau asa singuri domnii Frunzaverde si Stanisoara…

 2. Dupa ce am citit titlul m-am temut ca e vorba despre sectorul trei si ca cineva a facut chef mare si cu urmari in cinstea lui badea ala micu

 3. Absorbtie, absorbtie…dar la Ioska pe site se zice ca
  PNL, citez, “a fuzionat cu un partid aflat în dizolvare la Tribunal”. 🙂

  Daca-i adevarat e trist, daca nu tot aia e. Basescu cu partidul lui Fuia ala, PNL cu astia, si banuiesc ca urmeaza sa absoarba si PSD-ul un partidulet care nu-i ajuta cu nimic.

 4. foarte bine. pnl trebuie sa dea un semnal de grupare a mai multor categorii sociale, de reunire a dreptei (fara bashitul si udrea). are sansa sa joace ca un partid mare, au program economic, au tandem presedinte-premier. le trebuie rabdare si incredere sa construiasca, sa devina partidul decisiv in romania, nu sa se multumeasca in tot felul de aliante feseniste cu ciolanele. adica vreau pnl la ciolan 🙂
  http://issuu.com/partidul-national-liberal/docs/programul_economia_liberala

 5. Altii care vor sa ajunga la ciolan. Rau n-ar fi, sa se mai faca si ceva concret, un prijin major in aceasta directie a agriculturii, dar tare am impresia ca si acesta e mare balon. Cu certitudine se va sparge si acesta.

 6. Oameni buni, de ce toţi, dar absolut toţi politicienii au în gură numai expresia,,voturi” nu şi poporul,,….potenţialul este de peste un milion de voturi, după ce calcule am făcut noi”, a declarat vineri Cras…”.
  – Băsescu: http://www.cotidianul.ro/basescu-in-campanie-electorala-coruptia-distruge-un-stat-vedeti-ucraina-237855/, citez : ,,”Lipsa statului de drept şi corupţia ne împing către alte zone, riscuri pentru securitatea naţională. (…) Ucraina este un rezultat al corupţiei crâncene care a existat în ţară şi în timpul lui Timoşenko şi în timpul lui Ianukovici”, a spus Traian Băsescu. Mă întreb, corupţia nu s-a înţelinat pe timpul cînd era la conducerea ţării??? Ce a făcut pentru stoparea, eliminarea corupţiei, ca prim om în stat??? Cum de a acceptat Codul Civil şi Codul Penal cu asemenea,,pedepse aberante”??? Cum de a menţinut şi alimentat enorm de multe infracţiuni, aici e vorba de ameninţare, intimidare, minciuna, înşelătoria??? De ce ,,o ţine permanent în braţe” pe Udrea în locul soţiei, în locul vieţii personale şi a familiei??? De ce nu a luat măsuri cu ai lui din partid cînd erau la putere???
  Apropo de Ponta. El, personal, Ponta, îl alimentează pe Băse pentru distrugerea PSD-ului,PC-ului, Ponta i-a dăruit multe facilităţi, codurile, în loc de un deget i-a dat toată mîna. Băse nu mai are iniţiativă pe analiză şi gîndire, se concentrează exact pe acţiunea de a distruge, folosindu-se chiar şi de (aberaţii,minciuni),,bine-i face lui Ponta” şi el a,,făcut mult bine la Pungeşti” şi nu numai, că înţelegerea a fost tot pe timpul PSD-ului, numai că acum a fost în forţă. Mai e o problemă: în cei 55-56 de ani de cînd m-am născut şi nu numai eu, nu am avut bani să colindăm ţara şi aceşti scăunari de 25 de ani de zile, au bătut ţara-n lung şi-n lat pe banii noştrii(au stricat drumurile fără să le repare, doar le-au intrat banii în buzunare,,excrocilor”), exact bătaie de joc, sfidare, mojicie!!!
  Aş putea scrie sute de volume cu proasta politică a fiecărui politician în cei 25 de ani de mizerii politice, nu găsesc bancheri-sponsori pentru aşa ceva…

 7. PMP are o structură ca cea a PNȚCD.Sunt divizate în două.La momentul potrivit mă voi ruga să vă amintiți propriile dumneavoastră vorbe domnule Radu Tudor când spuneați că sunt tot felul de securiști-băsiști în jurul lui Ponta care îi șoptesc,las-l pe Antonescu,ne înțelegem noi cu Băsescu,coabităm,și sunt tot felul de băsiști care zilnic cochetează cu Crin Antonescu pentru a-i face rău
  Sper din tot sufletul să vă amintiți propriile vorbe spuse fie și la supărare

 8. Ponta ar trebui sa-l pună pe Hunor sa dea explicații cu ștergerea inscripției Budapesta de pe Arcul de Triumf .

  Rușine ca Ponta ahtiat de putere nu repara mârșăvia lui Hunor făcuta ca ministru al culturii anti-romanești

  Înainte de 2012 aveam PDL+UNPR+UDMR iar astăzi avem PSD+UNPR+UDMR

  • @USD = plagiat USL

   Cui zici tu rușine?! Ca și când ”nici usturoi n-ai mancat nici gura nu ti miroase” Adică lumea a uitat, crezi, ce mare rău ați facut și voi României, ai?!

   Ia de-aici și, te rog, reține următoarele:
   1. Voi ați dat palme copilului in campanie cu basescu și-ați tăcut mâlc.
   2. Voi pnl-iștii ni l-ați adus pe cap pe băsescu de nu putem scapa de ăsta timp de 10 ani!
   3. Voi pnl-iștii ași facut cu basescu legi și instituții inexpugnabile(legile predoiu-macovei-tariceanu , DNA-ul și ANI) care l-au protejat pe băsescu de n-a putut fi dat jos!
   4. Voi , cu ifosele voastre nu ați vrut in 2008 alianta cu PSD dorindu-vă musai funcția de prim- ministru, voi având sub 20% și PSD-ul peste 40% , lăsându-i astfel posibilitatea lui basescu să-l numească pe boc premier.
   5. Voi , supărați peste noapte de vizita lui Geoana la Vântu(sau …la mama lui Vântu și pe care ați considerat-o TRADARE voi fiind veșnicii tradați ba de basescu ba de Ponta , ba de Tăriceanu, Stroe sau Mircea Diaconu și, se putea altfel, de …Ponta ) ați intors-o și l-ați votat pe basescu menținându-l astfel la putere.

   Și, de te plângi de UDMR la guvernarea cu PSD-UNPR-PC mai ia de aici. Ia de-aici hal de oameni care ați condus voi această Țara.
   Vă readuc aminte , ce va mai placut, al dracu’, PACTUL DE COABITARE CU DIAVOLUL (PNL-PD(L)-UDMR) Cine s-au înțeles, facând acel PACT? DA, desigur, BĂSESCU, TARICEANU și MARCO BELAși …PUR, desigur, bravii de ei.
   Ia uitați-vă, aici, guvern adus cu strigăte și chiote războinice(alea cu țepele) pnl-isto-basiste: SĂ TRAIȚI BINE! DREPTATE SI ADEVĂR.
   .
   Prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu PNL 29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008
   1. Adriean Videanu PD 29 decembrie 2004 – 20 martie 2005
   2. Gheorghe Seculici PD 20 martie 2005 – 22 august 2005
   3. Gheorghe Pogea PD 22 august 2005 – 12 iunie 2006 [1]
   4. Gheorghe Barbu PD 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007
   5. Ene Dinga PD 29 decembrie 2004 – 22 august 2005
   6. Anca Boagiu PD 22 august 2005 – 5 aprilie 2007 [3]
   7. Vasile Blaga PD 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007
   8. Sorin Frunzăverde PD 25 octombrie 2006 – 5 aprilie 2007
   9. Gheorghe Dobre PD 29 decembrie 2004 – 13 iunie 2006
   10. Radu Mircea Berceanu PD 13 iunie 2006 – 5 aprilie 2007
   11. Mircea Miclea PD 29 decembrie 2004 – 10 noiembrie 2005
   12. Mihail Hărdău PD 10 noiembrie 2005 – 5 aprilie 2007
   13. Sulfina Barbu PD 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007
   14. Cătălin Marian Predoiu independent 29,02.2008 – 22.12.2008
   15. Monica Macovei independent 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007
   16. Mhai Răzvan Ungureanu fost PNL 29 decembrie 2004 – 12.03.2007
   17. Gheorghe Flutur fost PNL 29 decembrie 2004 – 23 noiembrie 2006
   18. Mona Muscă fost PNL 29 decembrie 2004 – 22 august 2005
   19. Mircea Cinteză fost PNL 29 decembrie 2004 – 22 august 2005
   20. Teodor Meleșcanu fost PNL 5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008
   21. Ionuț Popescu fost PNL 29 decembrie 2004 – 22 august 2005
   22. Bogdan Olteanu[5]fost PNL 29 decembrie 2004 – 19 martie 2006
   23. Adrian Cioroianu fost PNL 5 aprilie 2007 – 11 aprilie 2008
   .
   PNL-isti și fosti PNL-isti
   24. Cristian David PNL 5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008
   25. Ludovic Orban PNL 5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008
   26. Cristian Adomniței PNL 5 aprilie 2007 – 6 octombrie 2008
   27. Anton Anton PNL 6 octombrie 2008 – 22 decembrie 2008
   28. Paul Păcuraru PNL 5 aprilie 2007 – 23 septembrie 2008
   29. Mariana Câmpeanu PNL 25 septembrie 2008 – 22 decembrie 2008
   30. Ovidiu Silaghi PNL 5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008
   31. Decebal Traian Remeș PNL 5 aprilie – 11 octombrie 2007
   32. Dacian Cioloș PNL 11 octombrie 2007 – 22 decembrie 2008
   33. Eugen Nicolăescu PNL 5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008
   34. Adrian Iorgulescu PNL 5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008
   35. Sebastian Vlădescu PNL 22 august 2005 – 5 aprilie 2007
   36. Varujan Vosganian PNL 12 decembrie 2006 – 5 aprilie 2007
   37. Teodor Athanasiu[4] PNL 29 decembrie 2004 – 25 octombrie 2006
   38. Dan Motreanu PNL 6 decembrie 2006 – 5 aprilie 2007
   39. Adrian Iorgulescu PNL 22 august 2005 – 22 decembrie 2008
   40. Eugen Nicolăescu PNL 22 august 2005 – 22 decembrie 2008
   41. Mihai Alexandru Voicu PNL 23 mai 2006 – 22 decembrie 2008
   42. Radu Stroe PNL 23 mai 2006 – 5 aprilie 2007 [7]
   43. Cristian David PNL 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007 [8]
   44. Lazăr Comănescu independent 14 aprilie 2008 – 22.12.2008
   45. Varujan Vosganian PNL 5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008
   46. Tudor Chiuariu PNL 5 aprilie – 10 decembrie 2007
   .
   UDMR
   47. Béla Markó UDMR 5 aprilie – 3 iulie 2007
   48. Béla Markó UDMR 29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008
   Nota speciala: Ministru de stat pentru coordonarea
   activităților din domeniul CULTURII, ÎNVATAMÂNTULUI și
   integrării europene(wow!)
   49. Zsolt Nagy UDMR 29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008
   50. László Borbély UDMR 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007 [9]
   51. Laszlo Borbely UDMR 5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008
   52. Iuliu Winkler UDMR 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007 [10]
   53. Attila Korodi UDMR 5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008
   54. Zsolt Nagy[19] UDMR 5 aprilie – 30 iulie 2007
   55. Iuliu Winkler UDMR 7 august – 1 decembrie 2007
   56. Károly Borbély UDMR 13 decembrie 2007 – 22 decembrie 2008
   .
   PUR
   57. George Copos PUR 29 decembrie 2004 – 1 iunie 2006
   58. Bogdan Pascu PUR 4 iulie 2006 – 4 decembrie 2006 [2]
   59. Ioan-Codruț Șereș PUR 29 decembrie 2004 – 4 decembrie 2006
   60. Sorin Vicol PUR 29 decembrie 2004 – 21 ianuarie 2005 [11]
   .
   V-au placut guvernele lui Tariceanu, așa-i? De asta, și-aveți și argumente, probabil , și nu vă place deloc-deloc guvernul Ponta (USD+UDMR), așa-i? Vă pute totul!) De fapt, liniștea și stabilitatea Țării.
   Ai cascat bine ochii cine era la cultura invațământ și mai era și vicepremier.Și câti UDMR-isti dar și actuali bandiți basisti erau sub obladuirea voastra? Și ei au plecat singuri, și nu i-a dat afara Tariceanu provocând, astfel, căderea guvernului. Nu s-a produs căderea grație PSD-ului mult hulit că ați fi fost istorie ca PNȚCD-ul.
   Atât(deocamdată) măi, ”războinicule” dotat cu balonașe de săpun și multe alte vomisme!

   • ERATA : “ce v-a mai placut, al dracu’ “…. se zice,
    …că nu alta, da’ vine, acuș-acuș, violenta și călin file de…blog și mă altoiește precum ”baba mea de română” studentă de-a lui Iorgu Iordan(comunist și el, săracu!), ei fiind deci, pe aici, grămăticii, responsabilii pnl-antonescu cu ”stilul și pistilul”scrierilor altora nu cu fondul celor scrise de către aceștia.

   • Taci tu cat taci dar si cand te pui pe vorbit nimeni n-are ce sa-ti faca! Vad ca nici pana acum n-a putut vreunul sa-ti rastalmaceasca spusele!

    • @ochiii care nu se vad se uita…la tine,

     Nu prea te uiti in urmă, se pare. Ia da-ndărat și uită-te, și pune o notă, măcar(de la 1 la 10 😀 ) Am nevoie la CV 😀 Și-mi ești și…profesor. Recunosc cu mâna pe…capota mașinii.

     De fapt, in mod sigur, am rămas cu buza-n soare de multe ori fără a avea un punct de sprijin sau un de vedere avizat, fie și critic, de la oameni ca tine.Adevărul că lumea mai are și treabă.Ce buni mai erau Hucko,Natalia Onofrei, alexph, nimabe și alții, puțini mai moderați, mai calculați nu doar cu etichete lozinci și injurături și care nu-și aduc …aportul mai substanțial pe aici. Mai au rămas pe metereze @paris și Stan Petru Paul. În rest …dau și fug câte o saptamână , două

     Mulțumesc pentru…umăr!(nu mi-au murit lăudătorii și asta-i bine 😀 )

     Cât despre ăștia…
     N-au bun simț, asta este. Eu, in modestia mea aș tăcea dracu dacă aș pierde precum unii proști , pariind la Caritas. Sau așa cum au facut-o LATA în 2004 cu băsescu și STOLOJAN care le-au fost baci(caraghioșii!) și acum cu… antonescu. Ei nu și nu, și tot cu coada pe sus. Ca să nu mai vorbesc că i-au avut Șefi de Partid și pe alde Theodor Stolojan pe care toată liberali-mea l-a pupat in fund(”că cu aceste probleme nu ne putem juca” HA…HA…HA…! Lozincă de-a ăstuia care i-a dat pe spate ) ca si pe Valeriu Stoica,(acela care a scos de sub incidența legii noțiunea de ”bancruta frauduloasă”, și cu aceasta și puscăriabilii, la care era avocat mare, acuzați de vina privind… bancrută frauduloasă. Ei vorbesc de baroni și de jnapani, de bandiți și de jepați și , mai ales de turnători(de care nu am facut vorbire incă nicidată pe aici) ei fiind printre primii? Vai…vai…vai…! Nu prea sunt dus la biserică deci n-am învățat nici să-ntorc obrazul să-mi fie palmuit și celălalt de niște flecari frustrați că nu le-a ieșit lor pasiența șă fie și la Putere și in Opoziție.
     Au fost momente in care nici idolul lor antonescu nu a putut a fi EROU. Și au fost destule momente. A stat pitit la Cotroceni, era mic, mic de tot (vorba lui Arșinel) și nu a miscat deloc in front(având o oarece” jenă”, pesemne , sau ii tremurau nădragii) când a fost vorba de o opoziție CLARĂ (nu la calendele grecești) fie la cele ”11porunci ale lui barosso” fie atunci când i-o putea spune, VERDE IN FAȚĂ, lui Philip Gordon că-i totul O MARE MINCINĂ ce spune el, cu așa-zisa LOVITURA DE STAT sau că-ar fi fost manifestată de către USL o DICTATURĂ A MAJORITĂȚII(parlamentare) și că ”așa ceva NU SE PERMITE DE CĂTRE EL Și DE CĂTRE UN PARTID (zis) și NAȚIONAL. Sau ar fi putut amâna promulgarea Legii Referendumului până după Referendum. Au fost constrângeri imense pe care le-a înțeles până și mintea lui puțină și odihnită. Ce să-i faci,dar p…mea lui nu, nici acum. Ca să nu mai vorbesc de ce EROU putea el să fie (și ȚARA asta… pulbere) dacă dezavua public incercarea de Pact de Coabitare a lui Ponta cu basescu, inainte de numirea lui Ponta ca Prim-Ministru, sau ieșea public și se manifesta împotriva intrarii in discuție parlamentara(ceea ce ar fi fost o nerozie) a pr. RMGC dar dând și soluții clare. He…He…He… greu la deal cu boii mici . Dar las că-ți trage și-u partid cu boi mai multi nu-i vorbă. Și-uite-așa ajunge prin comasare și… Partid Popular…Liberal. Dacă l-o mai prinde 26Mai a.c

   • Aroganta lui Nastase l-a adus pe Basescu la Putere romanii iind disperati sa scape de ciuma rosie . Basescu a lovit copilul cand era membru PDL nu PNL – iar alianța DA de la acea vreme dintre PNL si PSD nu înseamna ca atunci cand PSD raspunde pentru ca era la Guvernare alaturi de PDL si Basescu in 2009 ?

    • Ș-ați vrut voi să inlocuiți ”aroganta” lui Nastase (care se vede acum ca fiind un mizilic) față de ”bătaia de joc care este băsescu” constatata acum și de voi , sireacii, dar tot cu coada in sus, și nu v-ați turnat măcar o tonă de cenușă in cap intre timp penntru prostia imensă comisă că a ajuns cu mâinilre voastre ăsta Presedinte și Țara asta unde este acum după zece ani.Uitați in mod mizerabil că ”Aroganța” lui Nastase v-a menținut ca partid atunci când basescu vă cerea insistent comasarea și partidul acestui AROGANT vă sustinea la guvernare. Dracu’ vă lua !(adică băsescu, să nu-mi spuneți mie baliverne!) Și-asa v-a luat dracu 50% din spuma “istoricilor” pinaltisti, fluturi, paleologi, rfalexandristi ce vă tot pretindeți pe aici și v-a dus in PPE.
     Ș-apoi de de minți în fața Marii Adunări Naționale? Cum adică , nu erați cu băsescu când acesta dădea palme copilului, când erați pe scenă cu el ? Sau când mintea- mințea-mintea alături de Tariceanu care… se hlizea lângă băsescu atunci in 2004 intre cele doua tururi când ăla venea cu amenințări la adresa BEC-ului, cu furtul a 300000 de voturi , cu furtul prin sistemul informatic minciuni la care erați parte, sau alea cu ”puiuțul de comunist” sau… ”stai pe masa sa ti-o…” astea nu erau facute impreună cu voi, hai ? Toate minciunile de atunci reluate astazi erau și atunci și de atunci incoace seva care vă alimenta și pe voi liberalii și pe pdl-isti:Partidul-stat la care tânjiți și voi, dar sa fie al vostru, baronii dar care sa fie doar galbeni și portocalii, securistii vostri care sunt mai buni decât securistii ălora , comuniștii și turnătorii voștri sunrt mai buni decât ai ălora s.a.m.d
     Am mai spus-o . V-a fi păcat de voi să dispăreți de gât cu antonescu dar asta este. Nenorocirea că mincinoșii de voi veți da vina tot pe alții și nu pe adormitul vostru care a ascultat el, deodata, la cântecele de sirenă ale Încrucișătorului și ”vi s-a rupt” intr-o bună zi , fără motive plauzibile, de USL, și de promisiuni și de toate.

 9. cred ca asta e o frectie la un picior de lemn .avea PNL-ul toate categoriile sociale si le lipseau elementele astea de fabula ,,boul si vitelul sau viteii ”ca e un partid mare a obtinut la alte alegeri 20 mii de voturi .pricopseala mare si-l pune pe Caras vicepresedinte .la astia in PNL care vine este vicepresedinte .norocul lui ,,ala micu”ca s-a rupt alianta ca risca sa ramana fara scaunul de ministru al agriculturii .cand l-au luat pe Iohannis la Bucuresti l-au vrut vicepremier .sigur l-ar fi vrut propulsat si pe Caras intr-o functie guvernamentala .pic cu pic uite asa se face mare un partid .alianta asta ii intareste pt prezidentiale sau cel putin asa vor .sa aiva succesuri dar nu preavad cum .cand era sustinut la prezidentiale de PSD Antonescu nu a pretuit ajutorul ,acum se agata de orice scama iesita in drum doar de o realiza ceva pana la toamna .ramane de vazut ce va fi cu alianta fermierilor cu PNL-ul .s-au grabit zic eu macar sa fi asteptat sa treaca europarlamentarele sa se vada clar rezultatele lor .apropo de apropiatele alegeri la intrebarea unei jurnaliste daca-si va da demisia Antonescu in cazul unui esec a spus ca nu inainte de ai vedea plecati pe altii .ce rusine si eu care am crezut mereu ca PNL este un partid de oameni cu alte viziuni cu carte cu bun simt si de ce nu cu eleganta transmisa de inaintasii lor bratieni si alti boieri de vita veche dar constat ca se mai regasesc doar vagi urme din toate astea .

  • PSD nu l-a susținut pe Antonescu decat formal pana și-au văzut sacii in căruța .

   Când diverși maimuțoi din PSD apăreau in 2013 pe la TV si-l atacau pe Antonescu (spunând ca PSD trebuie sa aibă candidat propriu) , în loc sa-i certe Ponta ii mângâia pe creștet deci susținerea lui Antonescu era mincinoasa .

   Deși aceștia încălcau protocolul USL partidul ii sprijinea in loc sa ii sancționeze .

 10. Sa mearga pe mana lui Johannis si Antonescu si dupa un an sa nu mai aiba o vaca pe batatura ‘sa ramana el singurul bou credul . Nu pot sa cred ce face Antonescu –cu sila cu mila ia tot ce se poate in curtea lui. Viseaza nebunul la presidentie cu ochii deschisi ? Wuw! Nu pot sa cred . Daca nu ii iese pasenta ce face ? Da afara vacarul? Pardon ! Fermierul –.?

 11. Trebuie in sfarsit sa inteleaga si oamenii de la sate ca nu mai trebuie sa mai voteze pungile portocalii,rosii…si ca pe viitor vor trebui sa-i voteze pe cei care ii protejeaza(pe cei care nu sunt de acord cu deteriorarea mediului de la sate:cianuri,gaze sist,defrisarea padurilor… adica pe ..liberali).
  De altfel s-a vazut ca prima suparare a liberalilor in USL a fost cand PSD n-a respectat PROGRAMUL DE GUVERNARE AL USL si au vrut sa bage pe sestache…proiectul ROSIA MONTANA).

 12. Domnule Radu Tudor de ce vati rotit ca la Ploiesti impotriva lui Antonescu..? stiu veti spune ca a iesit din ALIANTA CU USL….dar eu intreb de ce in aacest fel ca PNL sa nu faca 20 la suta si Antonescu sa demisioneze din fruntea PNL…..Credeti ca raul este Antonescu?….va inselati si cred ca o faceti pentru ca asa aveti ordine de la stapanire.Domnule Tudor sa nu uitati cat rau a facut PSD-ul ROMANIEI.Chiar daca a facut unele greseli Antonescu stiu ca pot avea incredere in el pentru simplu motiv…..este singurul in politica Romaneasca care este sincer cu tot cu greselile pe care le face.Vreau sa stiti ca sunt unul din sutele de mii de ROMANI care se uita la A3 dar este possíbil sa ma pierdeti daca continuati asa.Spuneti-le colegilor care modereaza emisiunile ca uneori sunt sub orice critica cand vorbesc de PNL sau se iau la harta cu cei invitai din partea PNL.Doar daca nu ati devenit o sucursala TV a PSD-ului atunci ar fi de inteles de ce loviti in PNL.

  • pentru ca a recunoscut ca se intalneste cu basescu si a declarat ca nu-l mai critica, pentru ca nu mai e o miza. vorba lui badea, daca vreau basisti, ma uit la udrea, nu la o copie trista…

  • Antonescu nu mai e sincer de multa vreme. Acum minte si manipuleaza la fel ca Basescu si Ponta. Unul dintre putinele adevaruri pe care le-a spus in ultimul timp a fost atunci cand a recunoscut ca el a fost cel care le-a intors curul celor de la Antena 3. Cica nu mai era de acord sa vina la ei in studiouri ca sa bata matanii anti-Basescu, iar acum merge doar acolo unde se bat matanii anti-Ponta (la B1 si Realitatea). Si acum tu le reprosezi lor ca s-au “rotit ca la Ploiesti”?!

 13. Imi place titlul! Mai ales ca si io sunt de parere ca n-ar trebui lasati astia de la USD sa aiba monopolul boilor!

 14. Daca si ANTONESCU ar fi fost tot asa de “vertical ” ca si PONTA ar trebui sa-i faca si pesedistii un film (ca cel facut pe yutube despre ..PONTA).
  Dar nu-l au cu nimic la mana pe Antonescu si ii trag din LIPSA DE …PROBE cu epitete ca “somnorila” si cu flapsuri ca a rupt USL (cand la data declaratiei lui ANTONESCU ..USL era DEJA RUPT de “securistii pesedisti si basisti” si de cei cu “NASUL IN SUFLET” de aproape un an de zile).
  Nu stiu daca in prezent PONTA mai koabiteaza cu basescu(parerea mea ca nu !!) dar sunt multi pesedisti si basisti care …koabiteaza intre ei(au facut afaceri impreuna in cei 25 ani,au furat statul/pe romani/ impreuna in cei 25 ani si ..daca nu Koabiteaza si cade ..unul,atunci cad toti !!!).
  Aceasta koabitare/imbarligare se rezuma la ceace a spus acel judecator :Nu se poate face asa usor rau unui de-al nostru(cucul)…unuia care il ca si noi ..pe nasul in suflet).
  Pot vota si pe un …neica nimeni numai ca sa scapam de cei cu” nasul in suflet”(adica ..sistemul celor cu nasul in suflet,nasi,fini,socrii,cumetrii..).

 15. O analiza a programului PNL versus PSD ar fi necesara. Dar asta inseamna sa invitati la o masa rotunda pe Iohanis si pe Ponta si cred ca va da Voiculescu afara (sau Ponta)

  • Pleci de la ideea ca in A3 nu-si gasesc locul simpatizantii PNL? Misuna, nu alta! Ii depasesc numeric pe cei ai PSD si sunt mult mai vocali, iti sparg timpanele, iti scuipa pe ecran! Ce naiba mai Eduard, nu te uiti la A3 in ultimul timp? Eu stiam ca P.C. este aliatul P.S.D. dar uite ca Voiculescu e mai liberal ca toti oamenii de pe planeta si-i lasa pe producatorii si pe alti jurnalisti simpatizanti ai P.N.L. sa-si faca de cap! Daca nu crezi, incearca sa numeri invitatii din partea celor doua partide la emisiunile Antenei 3 intr-o zi si te vei convinge!

   P.S. Observ ca se discuta preponderent despre PSD si PNL! Imi explic asta prin faptul ca celelalte formatiuni practic nu conteaza, in opinia majoritatii comentatorilor de pe forum dar simpatizanti au toate. Sunt mai rezervati si poate ca merita sa le acordam respectul cuvenit tocmai pentru aceasta calitate!

   • Ma intereseaza doar o discutie intre Iohanis si Ponta pentru ca cei doi teoretic pot conduce Romania din functia de Prim Ministru. Ca au sau nu au simpatizanti nu este important. Asa ca pot fi invitati la tv toti membrii si simpatizantii PSD si PNL, nu este relevant. Cei mai multi doar lipesc afise, sau discuta la TV despre parasute si Nana. Cand Patriciu era miliardar in euro, eu nu traiam mai bine si nici mai prost decat acum cand Patriciu este falit. Eu vreau sa vad ce spun ca fac cei care pot prin deciziile lor sa imi influenteze viata in bine sau in rau.

 16. Pentru foarte multi dintre noi d-l Antonescu ne-a lasat un gust amar, din fericire cu toata zootehnia ( numarand fiecare cap de vita furajata) va pierde…. Sunt catvia care spera ca Iohanis exceleaza intru toate, adevarul este ca se vor alia cu Basescu & compania si multi dar foarte multi nu doresc acest lucru . Asa ca hai roiu Antonescu & Iohanis….Pacat de acest partid istoric de o mare insemnatate care a ajuns sa fie condus de niste netrbnici !

 17. Vrea sa aiba in portofoliu denumirea de Partid Popular.Sa treaca el PNL-ul la o adica spre PPE si sa n-o faca altul.A fost rapid de mana pentru a-si pregati un plan secret dar totodata ticalos si mizerabil,trecerea PNL la grupul PPE !

 18. Aflu acum dintr-un articol ca Dan Mihalache este analistul sef al PNL ! :)))))) Ce poti sa mai spui ? De fapt se vede ceea ce se intampla in PNL si cu PNL.Intr-un fragment de interviu spune exact ceea ce banuiam eu(si multi altii desigur) :

  Intrebare :Ce stiti de varianta trecerii PNL la PPE ?

  Raspuns : “Eu cred ca acest subiect va trebui foarte serios discutat in momentul in care vom vedea exact care va fi configuratia Parlamentului European dupa alegerile din 25 mai, cum va arata arhitectura, harta grupurilor politice europene, ce majoritati se vor putea crea in PE. Eu cred ca va fi un Parlament European mult mai complicat si mai sofisticat decat precedentul.”

  Adica votam ca sa aiba ei masa de manevra cu Basescu & Co dupa alegeri ? Raspuns cat se poate de clar : DAAAA !!!

Leave a Reply