Europarlamentarul independent Mircea Diaconu a castigat azi la Inalta Curte de Casatie si Justitie ultima batalie cu Horia Georgescu, fostul sef al  ANI. Inainte de a fi arestat pentru fapte grave de coruptie, Georgescu contestase la ICCJ dreptul lui Mircea Diaconu de a detine mandatul de europarlamentar.

HG

Este al 6 lea proces pe care Mircea Diaconu il castiga in batalia sa imensa derulata sub sloganul : “Dreptul de a fi ales !”.

Am castigat, multumesc lui Dumnezeu. A fost o batalie oribila, energiile mele puteau fi camalizate spre alte scopuri mai bune. Dar asta e. Merg inainte cu toate proiectele mele, in special cele privind protejarea patrimoniului cultural romanesc cu sprijinul autoritatilor europene“, a declarat in exclusivitate pentru acest blog maestrul Mircea Diaconu.

 

9 COMMENTS

  1. Mă bucur enorm pentru acest demnitar real ! De acum trebuie să aibă grijă de programul său pentru un proiect genial aşa cam prin 2019 în cazul în care nu ar candida(e voinţa dumnealui să facă diferenţa de ceea ce are acum şi ce va avea după) la alegerile din acest an! Nu-l sfătuiesc să aleagă.

  2. Ii doresc in continuare maestrului Mircea Diaconu multa energie in batalia si menirea domniei sale in slujba Romaniei si poate facem ceva in sensul renasterii din cenusa unui simbol al Romaniei care a fost ARO la care am renuntat foarte usor.

  3. Trebuie spus ca Mircea Diaconu a fost lasat singur de PNL-ul condus de Antonescu in aceasta batalie! Mult prea des aud vorbindu-se de Antonescu ca despre un monument de cinste si corectitudine iar lucrurile stau exact invers.

  4. Ma bucur din suflet pentru Domnul Mircea Diaconu un OM PUTERNIC SI CU COLOANA VERTEBRALA FELICITARI !!!
    Ticalosul de o sluga jegoasa ar trebui sa zaca in PUSCARIE pentru toate nefacutele nascocite la ordinul unui alt infractor dezgustaror hahait si nesimtit care inca se afla sub protectia asa-zisului ”stat de drept”care se crede Dumnezeu pe pamant sper ca le va veni si lor randul sa plateasca

  5. Horia Georgescu a dovedit ca este o sluga. A primit ordin sa-l hartuiasca pe Mircea Diaconu. O asa indarjire nu a dovedit pentru nicio alta speta din activitatea sa!

  6. FELICITARI! Asi fi dorit sa nu fiu in situatia de a va felicita pt. asemenea reusita.Un OMde valoarea dv. sa nu fie nevoit sa poarte asemenea batalii murdare cu astfel de gunoaie .

Leave a Reply