Stire www.dcnews.ro

Iată o parte din dialogul purtat între Radu Tudor și Mircea Diaconu, vineri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire” :

Radu Tudor: (n.r. când îl prezenta pe Mircea Diaconu) Europarlamentar până în luna mai, independent, după care Mircea Diaconu va candida la prezidențiale… Probabil, nu anul acesta, ci în momentul în care contextul politic, social și economic din România o să îi permită acest lucru și o să-i dea un răgaz după cei cinci ani de alergătură…

Mircea Diaconu: Ia stați un pic. Că mă și supăr. Anul acesta de ce nu? E o barieră?

Radu Tudor: Pentru că eu v-am invitat de multe ori să candidați anul acesta și m-ați refuzat. (…) V-am spus că ați fi un foarte bun candidat independent și nu aș fi atât de interesat de rezultatul care se obține în privința mandatului dumneavoastră, ci interesat de mesajele pe care le puteți transmite cu experiența dumneavoastră excepțională de viață. Mi-aș fi dorit să vă văd înscris în cursa prezidențială doar ca să îl aud pe Mircea Diaconu ce spune în dezbaterile prezidențiale care au un impact asupra publicului. Mi-aș fi dorit să văd, vă spun foarte sincer. Mai departe, vom vedea ce funcție vi se potrivește mai bine.

Mircea Diaconu: Mi-e frică să vă iau în serios. A fost o glumă, nu?

Radu Tudor: Nu, nu a fost o glumă.

Mircea Diaconu: Stați un pic să scăpăm de europarlamentare.

Radu Tudor: Mi-ați zis că nu mai candidați la europarlamentare. Am crezut că se mai poate repeta exercițiul acela splendid.

Mircea Diaconu: A fost ca prima dragoste și ea trebuie lăsată în amintiri, în fotografii, în memorie ca un tablou. Pe de altă parte, vreau să muncesc, nu mă retrag, în orice sens vreți. Dar, oricât de mult aș munci, seara vreau să ajung acasă.

6 COMMENTS

  1. La ce oferta politica se contureaza chiar este o propunere decenta. Dar ce sa-i faci! Omul vrea tot la Bruxelles cu gasca dancilezelor. Cred ca a uitat de Cazinoul Constanta si de Campulung.

  2. Ar fi o surpriza placuta candidatura la prezidentiale a d-lui M. Diaconu, totusi cam greu din postura de independent, insa nu imposibila.

  3. Ce realizari a avut domnul in afara ca a sustinut grupul infractional dragnea-tariceanu, cu gazarile si bataile regimului dictatorial din 10 august? Macar o realizare daca a vut, cu ce se poate lăuda?

Leave a Reply