Mitică Dragomir, ales consilier pe lista PSD în Consiliul General al Municipiului București, a declarat vineri seară, la Antena 3, că prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea este „înconjurată de trădători”.

„Ținta e Firea, ca sa fie foarte clar, pentru ca a avut si are numai tradatori in jurul dansei, ascultati ce va spune un om batran. Ce poate sa-mi reproseze mie dl Ciolacu? Imi spune de trecutul meu? Am avut numai performate. Cazierul meu judiciar e alb ca lacrima si drept ca lumanarea. Unii din partid i-au pus talpi sa nu ajunga iar primar general pentru ca daca ajungea iar primar general peste 4 ani era sigur presedintele acestei tari pentru ca este o doamna capabila. Nu ma retrag. Daca venea dna Firea la mine si-mi spunea ‘Dle Dragomir, i-ati viteza de aici ca ma santajeaza colegii si nu vreau sa am probleme’, atunci faceam ca Petre Roman. Ma retrageam alaltaieri daca imi spunea. Acum daca as pleca i-as face un rau dnei Firea. Marcel Ciolacu a fost influentat de prietenii lui Ponta din PSD”, a declarat Mitică Dragomir.

El a mai spus că liderii PSD îi vor înapoi în partid pe Robert Negoiță și pe Victor Ponta.

„De asta au curățat-o pe Firea”, a afirmat Mitică Dragomir.

Fostul președinte LPF a spus că într-o ședință recentă a PSD au fost lideri din „Cluj și Timiș” care i-au spus și lui și altor consilieri generali aleși pe listele PSD că au termen 24 de ore ca să renunțe. El nu a vrut să spună la cine se referă. Surse spun ca e vorba despre Vasile Dancu si Sorin Grindeanu.

Vor să-i ia aripile lui Firea”, a adăugat acesta.

Mitică Dragomir a precizat că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu sunt colegi buni dar „influențabili” și că „ceilalți sunt vipere”.

Am inregistrari cutremuratoare de la varful PSD. O sa vina vremea sa vi le dau, sa le ascultati. E incredibil ce se petrece acolo”, a mai spus Dumitru Dragomir.

2 COMMENTS

 1. Ciolacu se transforma in Dragnea.
  il pune pe lista apoi il vrea dat jos.
  Nici nu si inchipuie PSD ce poate face trompeta de Dragomir in Consiliu.O sa dispere USR.

 2. Nooo, Dragnea s-a transformat intr-unul care a vrut sa ceara impozitarea multinationalelor si atunci Bruxellesul a dat ordin sa ii dea parnaie prin cooperativa servicii-DNA, cu o condamnare gen caltabos sau trafic cu struti, deci cum ca ar fi intervenit pentru angajarea a doua secretare sau ceva, adica o condamnare la misto sa dea de fraier. Cam asta!

  Ciolacu nu incepe sa semene cu Dragnea, el e cu grade.

  PS. Stimata d-na, daca ati scris ceea ce-ati scris nu ma mai astept sa intelegeti ceva din ceva. Sunteti lemn…

  Respekt deosebit!

Leave a Reply