In sedinta Comitetului Executiv PSD de la Palatulu Parlamentului, deputatul Miron Mitrea, o figura cu greutate in mandatul lui Adrian Nastase si fost ministru al transporturilor in 2000-2004, a comunicat colegilor ca renunta la toate functiile din partid. Mitrea a mai spus ca din 2015 va demisiona din PSD si nu va mai candida la parlamentare.

CONSILIUL NATIONAL PSD - CONSTANTA

Mitrea ramane membru simplu si a declarat ca isi va da votul in Parlament pentru noul guvern.

 

3 COMMENTS

  1. Greutatea figurii d-lui Mitrea s-a remarcat mai ales pe când era liderul sindicatului șoferilor și când, alături de alte cozi de topor, a contribuit la demolarea mișcării sindicale românești.
    O mișcare sindicala sănătoasă, deci și viguroasă, este unul dintre ingredientele indispensabile democrației. Bine, ne putem mângâia cu gândul ca mișcarea sindicala a dispărut cam de peste tot. Mai țineți minte când mărșăluia IG METALL? Se zguduia toata Germania! Chiar dacă locurile de munca sunt tot mai puține, numărul celor care au nevoie de asa ceva pentru a supraviețui este tot mai mare. Dispariția clasei muncitoare e doar o diversiune. Au dispărut slujbele, nu muncitorii.

Leave a Reply