Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, a fost chemat azi la sediul central DNA pentru a fi audiat.

Inaltul prelat ortodox depune marturie in dosarul privind cartile scrise in penitenciar de Gigi Becali. Una dintre acestea, despre biserica si credinta, are o recenzie din partea Mitropolitului Ardealului.

La intrarea in sediul DNA pentru confruntarea cu procurorii, IPS Laurentiu Streza era tacut si abatut.

 

7 COMMENTS

 1. Off-topic:

  D-le Tudor,

  Uitându-mã la români vãd doar indisciplina si vanitate, viclenie, nicio urmã de comunitate, de dragoste. Doar avantajul propriu, lasitate, oportunism, violentã în locul ideilor.

  In România cred cã singura deminitate a mai rãmas în lucruri. Copaci, pietre, naturã. Restul e gunoi.

 2. Tara arde si baba se piaptana. Cu asta se ocupa dna-ul. Cu niste carti scrise prin puscarii.
  Iar proștii se inchina la kovesi. Doamne fereste.

 3. Normal ca inaltul prelat era abatut si tacut. Nu esti chemat in fiecare zi la sediul politiei politice sa dai cu subsemnatul.
  Foarte bune observatiile lui @muresan denis.

 4. Gestapo-ul nostru are ordine precise: cine trebuie “executat”, imaginea cui trebuie terfelită, ce jocuri politice trebuie să facă…Şi-a depăşi cu mult atribuţiile pentru care a fost creat de “personaje patriote şi loiale” ţării, precum Iuda…Aici nu este vorba despre o parte actului de justiţie, ci despre un mecanism de forţă antidemocratic şi antinaţional, creat pentru a îndeplini cele de mai sus, iar eradicarea corupţiei din România este doar un fel de “scop secund”, o faţadă din spatele căreia acţionează în stil nazist-stalinist.

 5. Eu astept sa fie chemat la dna si scriitorul cartilor lui johanis. Probabilitatea ca Becali sa scrie o carte e de un milion de ori mai msre ddcat probabilitatea ca johanis sa scrie o carte.

 6. Asta se vede a fi,inca una din diversiunile politice la care suntem supusi.Si pentru ca in Romania doar cartile lui Iohanis si a trepadusilor sai sunt valabile s-au gandit sa-l ia din nou la bani marunti pe Becali,care a dat paine ,case si bani la amarati.Mare rusine traim.Tot ce reprezinta un personaj patriot ,devotat sau corect este imediat ,,incoltit,,ca nu cumva sa fie careva mai presus.Justitia romaneasca sa-si faca o evaluare la arestarile pe care le-a dispus in dosarele grele ,dosare care s-au soldat cu arest la domiciliu sau pedepse cu suspendare si apoi sa puna in discutie si sa dea verdicte unor amarati care fura de foame.Rusine pentru justitie si pentru numele vehiculate inca odata in functii de conducere.

Leave a Reply